Reptér melyik részén?
(Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (ma 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki a repteren?
Valaki valamit? Bp, 17,16,19 ker?
Bi pasit keresünk, akit lehet szopni autóban. CSAK MA ESTE. Kamusok ne. Eger mellett
Sziasztok. Most pár, hölgy Dél Pesten? Szívesen találkoznék velük.
Sziasztok! Olyan Aktív pasit keresek aki ma este ki jönne nyékre, én elvezetem egy eldugott helyre és kocsiban megdugna.Ha van rá jelentkező irjon☺️☺️
Sziasztok.Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Reptér sokan vannak de sokan csak járkálnak és nem tudni ki ül a kocsiban. A másik fele még repülőt néz. Van kint pár? Fekete Forddal vagyok kiserdő.
Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon keres valakinek partnert a mai vagy a holnapi napra magának? Helyem van és utazni is tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet privát üzenetben várom a megkereséseket !

Sziasztok 12 ker sportos 40 es pasi kalandozna párok szóló hölgyek érdekelnek heteró alapon
szep estét

Nyomakodtok nàlà mint az éhes disznó! Eszetekbe sem jut mire vágyik! Verjétek ki magatoknak vagy szopjátok le egymást.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnek autó, szabadban
Mivel csak nőt keresel ugysem lesz senki
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet esetleg cuckold part most Budapesten
holnap délután 2 körül kimegyek a kondorosira

Mit akarsz? Legalább válaszolt! Igaz abban a retek stílusban, amit hozott magával Romániából,de mit várjunk? Ott így szokás! Nem illeszkedett még be a civilizációba szegénykém.
(Ez egy válasz samyobernik25 üzenetére (ma 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Most dömsöd valaki?
Szia!
Esetleg motorháztetőn este popsiba? (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg motorháztetőn este popsiba? (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)