Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék
Arra kíváncsi vagyok, hogy autó nélkül hogyan mentél ki!
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 02:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:29

Ha van nő pár aki most kelne útra én indulok szépvölgyi kb 1 óra múlva.2-3 órát biztos elidőzök, útközbe is felvehetsz
Hát tényleg van aki nem tud viselkedni! Pedig élvezhetné ő is a pàrok èlvezetét! Még lehet hogy tenni is tudna hozzá!
(Ez egy válasz Partkeresunk üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45

A legidegesítőbb, amikor világít be a fényszóróval, mint az állat, látja, hogy ketten vagyunk. Látja, hogy pl. a reptérnél a fák között valószínűleg nem a repülőket nézzük. Ez leesik neki, majd vagy elkezd körözni, vagy leparkol úgy, hogy az már kellemetlen, belemászik a másik aurájába, és csak bámul vagy kamuból rágyújt. Mire vár? Hogy majd a páros kiszáll és oda fog menni hozzá, kérvényt benyújtva? Hát nem. Ha akarsz valamit, diszkréten közelíts, és merj megszólalni. Az sem baj, ha van humorérzéked. Ha meg elutasítanak, akkor fogadd el, és ne körözz még azért is vagy ötször. Elég lehangoló viselkedés, amitől inkább elmegy a kedv...
Hello, van itt olyan, akinek van tapasztalata a szépvölgyi és reptér témában? Feltennék pár kérdést, akár privátban.
Reptérnél 12:30 után valaki szopna közös maszti ?
Sziasztok! Autós kalandra keresek partnert!
M3 on valaki valamelyik pihenőben egy kis kaland? Debrecenig megyek, most indultam Pestről
17 kerület és környéke.
Autós kaland?
Gyors , használós...
Autós kaland?
Gyors , használós...
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Délután tervezek menni a reptérhez.
Tervez valaki még jönni?
Tervez valaki még jönni?
Sziasztok!
4es út most reggel?
Üllő-Pilis között!
4es út most reggel?
Üllő-Pilis között!
Sziasztok ,Gyálon ma olyan aki szopatna a szabadba vagy autóban ???
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz .45 46 èves àtlagos testalkat 17 18 cm intim.Akàr autós talàlkozo is èrdekelne minket .
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Akár autóban is! Mezőkövesd kőrnyékén!
Ma délelőtt,kiverném valakinek Gödöllőn!
Ha van nő pár aki most kelne útra én indulok szépvölgyi kb 1 óra múlva.2-3 órát biztos elidőzök, útközbe is felvehetsz
Pár, hölgy akikkel találkozhatnék Pest megye és, vagy környékén? Jó lenne ismerkedni.
Sziasztok budakalasz környéken pár vagy szepvolgyin ?
Sziasztok budakalasz környéken pár vagy szepvolgyin ?
Sziasztok! Gyál környékén férfias férfit kényeztetnék.