Albertirsán vki?
Sziasztok! 11 kerben valaki?
Reptéri kifutó van valaki most?
Reptér cargodombnál jár valaki?
Ma kora délutánig, Vecsésen szopnèk és azopatnèk vagy csak közös maszti autóban ?
Hétfőn reggel Kecskemét - Szeged, délben vissza. Valaki útitársnak?
M0 környékén reggeli kaland?
Valaki ilyen későn?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (tegnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér környékén pár esetleg?
javitás: irtunk egymással
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:48
Igen. Mi is még csak irtu k itt egynással ott nem találkoztunk még elöben kint de ami kesik nem múlik! )
El kellett volna verni. Nekünk "futó bolondunk volt". Kocsit észre vettük. Jeleztük, hogy lehet rakodni, mert csak követett mindenhová.
Elment letette a kocsit és gyalog jött. Fényszórót kapcsolatunk nem sokkal később és szó szerint rohant a gazban gázolva. Mikor meglátta a fényt szemből akkor kitérve elrohant. Mire utána indultunk beült a kocsiba és magára csukta az ajtót.
Nem sokkal később itt írt, hogy mi voltunk e? Írtuk.. nem. ( Mi voltunk) És válasznak már egy totál elferdített dolog jött, hogy milyen jó volt megdugni a lányt és stb.
Meg ez után jött a "kamu páros " ( tényleg pár... Két ratyi) és még 2 csávó... Természetesen itt fórumon kamu kiírás, hogy látta valaki a 4 srácot az erdőben? ( Ők maguk írták ki, mintha teljesen mások lennének)
Majd a sötétben keresztül jöttek a reptéren és félre álltak a kocsikkal. Hát ők is a kocsik nélkül kezdtek el koslatni a miénk felé. Vártunk... Vártunk. Közelebb jöttek és hirtelen indultunk feléjük, ők meg csak futottak.
Lényeg az egészben, hogy nyomorultakkal van tele a reptér.
Párként egyáltalán nem ajánljuk senkinek sem. Kivéve, ha pasit keresnek és az ő igényeiknek az ilyenek is megfelelnek.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48
Elment letette a kocsit és gyalog jött. Fényszórót kapcsolatunk nem sokkal később és szó szerint rohant a gazban gázolva. Mikor meglátta a fényt szemből akkor kitérve elrohant. Mire utána indultunk beült a kocsiba és magára csukta az ajtót.
Nem sokkal később itt írt, hogy mi voltunk e? Írtuk.. nem. ( Mi voltunk) És válasznak már egy totál elferdített dolog jött, hogy milyen jó volt megdugni a lányt és stb.
Meg ez után jött a "kamu páros " ( tényleg pár... Két ratyi) és még 2 csávó... Természetesen itt fórumon kamu kiírás, hogy látta valaki a 4 srácot az erdőben? ( Ők maguk írták ki, mintha teljesen mások lennének)
Majd a sötétben keresztül jöttek a reptéren és félre álltak a kocsikkal. Hát ők is a kocsik nélkül kezdtek el koslatni a miénk felé. Vártunk... Vártunk. Közelebb jöttek és hirtelen indultunk feléjük, ők meg csak futottak.
Lényeg az egészben, hogy nyomorultakkal van tele a reptér.
Párként egyáltalán nem ajánljuk senkinek sem. Kivéve, ha pasit keresnek és az ő igényeiknek az ilyenek is megfelelnek.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Két éve titkosban voltam egy csajjal kint.. A focitól kijjebb voltunk,a féknél.. Egy recskás vén f@sznak háromszor mondtam hogy sétáljon nyugodtan tovább,és rakja el a cerkát..5 perc múlva visszaosont.és ott lihegett.. Na erre benyúltam a kesztyűtartóba.és azzal a mozdulattal hozzáb@sztam egy bontatlan XXL-es WD-40 et.. na azt már megértette..
Reptérnél esetleg?
Reptérnél esetleg?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Igen. Mi is még csak irtu k itt egynással ott nem találkoztunk még elöben kint de ami kesik nem múlik! )
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (tegnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:25
Így van. Erről híresek akik oda járnak. Nem arról, hogy akkor követni kezdenek vagy újra és újra körbe járnak. Esetleg azzal jönnek, hogy mindenki azt csinál amit szeretne
Ott voltam, helyes pár volt, én is köszönném nekik
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:49
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én párral találkoztam ma délután intelligens érdeklődés es egy kis móka utána majd elköszöntünk
Ugyan itt keresem őket beszélgetés céljából
Ugyan itt keresem őket beszélgetés céljából
Kinézünk a reptérre,mizujs odakint
két macis sráchoz csatlakozna valaki?

nyulipaar

Boyka555
Helena