Csepelen veretném passzíval autódban
Ma este 22.30 után szopnék autódban
Sziasztok ma reggel Beretyoujfalu es kornyeken egy autoserotikara valaki?
sziasztok
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Szopnék, szopatnék Bp.
Sziasztok ma délután autós kaland 11-22 kerben?
Hello.
Hölgyet - párt esetleg traviit keresek egy kis kalandra.
Bp 13,3,4. kerület
Hölgyet - párt esetleg traviit keresek egy kis kalandra.
Bp 13,3,4. kerület
Helló hölgyek
Mostanában egy laza a kaland?
Mostanában egy laza a kaland?
Helo. Hölgy tagunkkal együtt megnéznénk egy fiatalabb srác ,hogy veri előttünk a farkát és ha páromnak az akció közben van késztetése rá, kézzel kicsit besegítene neki. Vagy akár nekem - helyzet adja . Késő estére keresnénk a MAI napra ehhez egy normál vagy sportosabb fiatal srácot kb 35 éves korig. Hely van - kocsi van , és csak a megszokott kis helyünkre megyünk. Kép nélkül kérlek ne jelentkezz
szilveszter éjjel vki Albertirsa közelében?kocsival vki?
Ma 22-22.30 körül Tatabánya Turul egy orál? Olvass adatlapot! Légy ápolt, friss, borotvált.
Kedvem lenne egy kis szex,masztihoz.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Vajon neked válaszolni fog?
(Ez egy válasz Istvan746 üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:00
Szia,engem érdekelne Január 2-3.a délután 3 körül..vagy esetleg egyéb időpontban..
Szia,engem érdekelne Január 2-3.a délután 3 körül..vagy esetleg egyéb időpontban..
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:16
Ma van kint valaki ? Meleg autóban ha akarsz szájrátéttel " gyógyítani" írj!
Bp.: 17,16,19 ker.
Igénylés határideje: 20:00!
Bp.: 17,16,19 ker.
Igénylés határideje: 20:00!
gyertek a glorycafe ba
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (tegnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:50
Mai késő estével is megpróbálkozunk. ( kb 0:45) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna most minket azaz egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Köszi
Mai késő estével is megpróbálkozunk. ( kb 0:45) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna most minket azaz egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Köszi
Reptérnél most aktív??
Zánka és környékén keresek aktív pasit
Szilveszter estére keresünk haverommal párt vagy nőt ! esetleg bulit
30 éves jófej pasik vagyunk, kék szeműek, barna hajúak
180/85 kg
175/80kg
Utazunk szívesen
30 éves jófej pasik vagyunk, kék szeműek, barna hajúak
180/85 kg
175/80kg
Utazunk szívesen

nyulipaar