Nem látlak… írtam üzenetet.
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél vagyok kint!
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (ma 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Hova mennél ki?
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (tegnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:45
Ócska nap után kimennék feszültséget levezetni heteró pasinak örülnék! Kb 2óra múlva! Párom kamerán lesz!
Sziasztok!
Nagyon élvezek exhicibionista vágyaimnak hódolni, városba itt-ott kirakott álló farokkal járkálni, masztizni, de az ilyesmire kapható emberekkel csak úgy random szinte lehetetlen összefutni, bár azért ért már kellemes meglepetés is !
Viszont a forgalmasabb kukkolós,dogging helyek eléggé kiesnek nekem hogy "csak úgy" kimenjek, így a belváros és könnybben elérhető pontjain találkoznék olyan nőkkel/párokkal akiket izgatna, nézne/beszálna ahogy publikus helyen kiverem és hasonlók, vagy épp én nyújthatnék gyors segítő kezet
Kalandos helyzetekre vevő vagyok, utcán,parkolóban,lépcsőházban,liftben,próbafülkében,el- hagyatott épületben vagy erdőben, szinte mindegy, az ötletekre nyitott vagyok, biztos kitalálunk valamit
Nagyon élvezek exhicibionista vágyaimnak hódolni, városba itt-ott kirakott álló farokkal járkálni, masztizni, de az ilyesmire kapható emberekkel csak úgy random szinte lehetetlen összefutni, bár azért ért már kellemes meglepetés is !
Viszont a forgalmasabb kukkolós,dogging helyek eléggé kiesnek nekem hogy "csak úgy" kimenjek, így a belváros és könnybben elérhető pontjain találkoznék olyan nőkkel/párokkal akiket izgatna, nézne/beszálna ahogy publikus helyen kiverem és hasonlók, vagy épp én nyújthatnék gyors segítő kezet
Kalandos helyzetekre vevő vagyok, utcán,parkolóban,lépcsőházban,liftben,próbafülkében,el- hagyatott épületben vagy erdőben, szinte mindegy, az ötletekre nyitott vagyok, biztos kitalálunk valamit
Ócska nap után kimennék feszültséget levezetni heteró pasinak örülnék! Kb 2óra múlva! Párom kamerán lesz!
Mi szoktunk néha, de szinte teljesen kihalt szokott lenni.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 18:52
Oda jár még fel valaki? Mar tavaly nyaron is szinte jó ha elvétve 1szer ha felment oda egy pár szexelni. De a idén nyáron is ott szintén szinte senki nem jött fel!
Reptéren van kint bi aktív méretes? Akkor kiugranék
Én sűrűbben voltam fent de veletek szerintem nem talakoztam
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kívánod a FASZT? Nyelnéd a VITAMINT?
Akkor írj privit!
Igényleadási határ idő 21:45!!!
Ne foglalkozz a kamusokkal!
Bp. 17,16 ker környéke!
Akkor írj privit!
Igényleadási határ idő 21:45!!!
Ne foglalkozz a kamusokkal!
Bp. 17,16 ker környéke!
Reptérnél métrtes aktív?
Kifuto vegenel aktiv pasi, oral?
Hébe hóba ha felmentünk azért majdnem mindig volt egy-egy autó de semmi extra.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiskunhalas sostonal
Hébe hóba ha felmentünk azért volt egy-egy autó de semmi extra
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 21:32
Izgalmas estét. Kinek lenne kedve most találkozni Pest megyei pár, hölgy?
Szia szívesen találkoznék veled
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este lightos autós kalandot keresek. Nagyobb méretűt
Reptérre jön ki valaki?
Reptérnél keresek ma estére ,20 óra környékén egy 19-20 cm-es farokksl rendelkező,ápolt,egészséges aktív bikát.
Veres környéke 18.00 óra tájban?!
este vki Albertirsa Dánszentmiklós?kaland kocsiban?autós pasi erre?ki van tele?

nyulipaar

dragoljupce