Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !

Üdv valaki autós kaland most Soprontól 15 percre vagyok hmmm
Vasárnap lesz
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:10

Van itt olyan nő, aki tényleg letud melytorkozni egy 22cm és jó vastag cerkat ?
Sziasztok
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható ,jelenleg ott vagyok oda is jöhetsz.
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható ,jelenleg ott vagyok oda is jöhetsz.
Kis dumálgatós, szexkép nézegetős ( nőkről), hokizós kalandhoz keresek egy hozzám hasonló srácot mostanra. Pest megyében vagyok , hely van.
Szia. Van-vannak kint a reptéren többen ?
(Ez egy válasz tandor üzenetére (ma 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:19

Reptéren párhoz lehetne csatlakoznia vagy kukkolni.
40es normális testalkatú pasi vagyok.
Reptéren párhoz lehetne csatlakoznia vagy kukkolni.
Sziasztok most a körút környékén valaki sexre?
Van itt olyan nő, aki tényleg letud melytorkozni egy 22cm és jó vastag cerkat ?
Népligetben van most kint valaki?
Írtam
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (tegnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:27

Sziasztok
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható .
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható .
üdv.
vasárnap hajnalban (4) mennyire látogatott a reptér? szoktak lenni ilyen korán/későn?
vasárnap hajnalban (4) mennyire látogatott a reptér? szoktak lenni ilyen korán/későn?
Halihó.
Most indulok Bp-ről Cegléd irányba.
Esetleg pár vagy hölgy egy kis kaland, kukkolás.
40 es normál testalkatú pasi vagyok.
Most indulok Bp-ről Cegléd irányba.
Esetleg pár vagy hölgy egy kis kaland, kukkolás.
40 es normál testalkatú pasi vagyok.
Sziasztok
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Reptéren most pár vagy bi pasi?
Helló helló.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.