Egy páros sincs kint a reptérnél
Probalgasd hátha. Csak akkor az mar lehet nem valós!
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (tegnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiába írtam neki nem ír. Érdekes
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehér Transit innen?
kemény javitás odatalálnak javitás
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:37

Az keméby! Ird ki hogy ott merre vagytok könnyebben odarmtalálnsk az autojukkal akik üriteni akarnak valöszinü! Kiserdó-nel? Nagyerdönél? Vagy az egyik tisztás résznél?
Az keméby! Ird ki hogy ott merre vagytok könnyebben odarmtalálnsk az autojukkal akik üriteni akarnak valöszinü! Kiserdó-nel? Nagyerdönél? Vagy az egyik tisztás résznél?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:34

Reptéren kint vagyok egy fizetett kurvával. 42 éves.167 cm 65 kg 90 D nagy mellek.
Gyere ha üríteni akarsz!
Gyere ha üríteni akarsz!
Irj
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:34

Reptéren kint vagyok egy fizetett kurvával. 42 éves.167 cm 65 kg 90 D nagy mellek.
Gyere ha üríteni akarsz!
Gyere ha üríteni akarsz!
Gyere ha üríteni akarsz!
Gyere ha üríteni akarsz!
Sziasztok! Reptéren mostanság megjelenik egy kellemes szép fincsi izgatò pár mint tegnap este is? Kiserdő felé mondjuk? Vagy a másik oldalon? )))
Gödöllő, Valkó környékén valaki hokira, cumira?
Reptérnél párok??
Ez jól hangzik
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (tegnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:01

TAXIS!! Keressük azt a jó fej taxist akivel volt 1 kukkolásos kalandunk a reptéren. Autó melleti farokverés, párom szívesen venné ismét.
Szia! Én is megnézélek!
(Ez egy válasz SźőkeCiklon üzenetére (tegnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél fél óra múlva lesz pár???
Valaki van innen a repteren?
Én megnézném ahogy csinalod
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (tegnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Füreden ki hokizna?