Sziasztok Hölgyek.
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali" wink
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali" wink
Sziasztok repteren van mozgas?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Reptéren van valaki innen?
Heves-Nograd megyéből férfias biszex pasi van itt aki találkozni is szeretne? Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd-Gyöngyös ? Légy férfias adottságu! Írj privát üzenetet!

Nagymeretű vastag farkú pasikat keresünk !!!! Bp !!!
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Sziasztok! Párral, pasival kalandoznek reptér, Bp környékén. 35 éves normális, igényes pasi vagyok.
Ti voltatok azok
En fekete auto napszemüvegben jartam arra (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
En fekete auto napszemüvegben jartam arra (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi...
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (ma 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:10

Kineztem mert volt arra dolgom de sok család kutyás van kint csak egy szegyenlos meleg parocska volt aranyosak voltak
Kineztem mert volt arra dolgom de sok család kutyás van kint csak egy szegyenlos meleg parocska volt aranyosak voltak
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Szombathelyen kamionomba hölgyet vagy párt keresek. Írj bátran
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Érd környékén tudtok olyan helyet, ahol szabadban lehetne szexelni? Esetleg aki tud privátban tudna egy pontosabb meghatározást merre felé van?
Előre is köszönöm!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Érd környékén tudtok olyan helyet, ahol szabadban lehetne szexelni? Esetleg aki tud privátban tudna egy pontosabb meghatározást merre felé van?
Előre is köszönöm!
Budapest szeged útvonalon ha valaki tud helyet szivesen leszopnék egy szép faszt
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Szopni imádot keresek reptér vagy környékén
. Irj privátba
. Irj privátba
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok ma délután repternél lesz kinnt valami mozgás érdemes kimenni?
Sziasztok.Hosszú hétvégén a Tisza tó körül olyan párral ismerkednék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy izmos nagy farkú pasi.Velem hasonló korosztályból,vékony vagy sportos hölgytagú pár.