Autós kalandra most valaki/valakik? Pár vagy pasi? Bp és környéke?
Mi egy zöld szedánt, meg egy talán ezüst puntót. De a kerítésnél mi is láttunk egy fekete kombit is. Milyen autóval voltatok ?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:17

Mi is voltunk kint, igaz mi a gépeket megnézni, még soha nem voltunk ott, mi is 2 kocsit láttunk egy ezüst szerűt meg egy fekete kombit, bár nem is tudjuk valójában hol szokott ott lenni népesség,
Sziasztok. Esetleg pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük. Pest megye és környékén legfőbbként.
Majd lesz sikeretek csak pozitivan.))) Én sem voltam sokat ott azóta mondjuk.
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:10

Nem jártunk sikerrel. Igaz nem is voltunk azóta sokszor. Talán 2 vagy 3 alkalommal csak
Omszk parkolóba tervez jönni pár vagy hölgy ma?
29F
29F
Nem jártunk sikerrel. Igaz nem is voltunk azóta sokszor. Talán 2 vagy 3 alkalommal csak
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:04

Ja igen kicsit fujt a szél! De ti azóta nem tudtatok párt találni ott? Én tudtam szerencsére megismerni új embereket! ))
Ja igen kicsit fujt a szél! De ti azóta nem tudtatok párt találni ott? Én tudtam szerencsére megismerni új embereket! ))
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, csak akkor sem volt valami fényes az idő
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár, ki nagy automban kéjelegne?
Vagy az ágyamban is ok, Bp

De jól elvoltunk nem akkor? A többiek is normálisak voltak! ))))
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:26

Igen persze tudjuk. Ilyenkor már nem akkorra a forgalom, mint mikor pl ott beszélgettünk.
Mi is voltunk kint, igaz mi a gépeket megnézni, még soha nem voltunk ott, mi is 2 kocsit láttunk egy ezüst szerűt meg egy fekete kombit, bár nem is tudjuk valójában hol szokott ott lenni népesség,
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:13

Szombaton este voltunk kint, 2 autó volt rajtunk kívül. 1-2 kört tettek és el is tűntek. Éjfél körül már csak mi voltunk
Gödöllőnél srác hokira, cumira?
Reptérnél pár???
Igen persze tudjuk. Ilyenkor már nem akkorra a forgalom, mint mikor pl ott beszélgettünk.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:01

Sziasztok. Ugyanez volt kb 2 hete is szombaton olyan délután 5-töl kb 8-ig! Ott nyáron vannak jó lehetöségek ismerkedni párokkal meg persze normalis kedves kultúrált pasikkal is! )))
Repter holnap reggel valaki?
Sziasztok. Valaki autoskaland?
Sziasztok. Ugyanez volt kb 2 hete is szombaton olyan délután 5-töl kb 8-ig! Ott nyáron vannak jó lehetöségek ismerkedni párokkal meg persze normalis kedves kultúrált pasikkal is! )))
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:13

Szombaton este voltunk kint, 2 autó volt rajtunk kívül. 1-2 kört tettek és el is tűntek. Éjfél körül már csak mi voltunk
Sziasztok! Veresegyház vagy környékén valaki kalandra. Esetleg egy oár?
Repter vege MOST?