Ma napközben Szfvár Siófok útvonalon? Esetleg Gárdony?
Gödöllő,Hatvan??
Vecsésen most valaki? Szopnèk autóban.
Kecskemét és környéke igény bi vagy kivancsi hetero pasi?
Sziasztok!
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Hölgy vagy pár ma autos kaland bárhol jó nekem.
Írj privatban
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Igényes pasi vagyok
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Repterre pár jön ki?
Holnap délelőtt Solt-Érd között valaki?
Oda pasik mindig mennek tudjátok! )))
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérre jön ki pár vagy pasik?
Sziasztok
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
Most értem ki a reptérre,párok,hölgy valahol esetleg?
Most a buziknak miért kell elzavarni innen a nőket? Miért nem a buzi topikban nyivákolnak? Annyira jók vagytok, akkor nyugodtan rendezzétek le egymást, de minket hagyjatok már békén a nyomorotokkal! Nektek ezért nincs családotok!
Sziasztok
Reptéren pár sárga kocsival innen van?
Reptéren pár sárga kocsival innen van?
Reptérnél??
Neked nincs családod, hogy ennyire ráérsz???
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31

és ezt ezennel lezártam, gondolom a modik majd megint adnak nektek egy jó kis tiltást, mert személyeskedtek
ezután meg ne sírjatok hogy kb. nincs nő, ilyen viselkedés mellett akinek nincs ehhez ereje, hogy akkor is maradjon, fél perc alatt törli magát a pitsába
ezután meg ne sírjatok hogy kb. nincs nő, ilyen viselkedés mellett akinek nincs ehhez ereje, hogy akkor is maradjon, fél perc alatt törli magát a pitsába
és ezt ezennel lezártam, gondolom a modik majd megint adnak nektek egy jó kis tiltást, mert személyeskedtek
Sziasztok! Ma estetol szombat délelőttig szelidi tónál vagyunk haverokkal 26-27 24 evesek holgyek jelentkezeset varjuk akar kulon-kulon akar egyutt
szerintem van kint elég videóm ahhoz, hogy ne legyek kamu, baromira unom, hogy a megdugnálak!!! 2 IQ-jú pasik kamunak kiáltanak azért mert nem kellenek nekem, és ezzel elrontják azt hogy a fórumon találjak embert, mert itt fröcsögnek
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22

Befejeznéd végre az egész délutáni fröcsögést? Erre itt senki nem kíváncsi! Azért mert nem bírod elviselni hogy igaza van a srácnak??? Rendkívül tenyérbemászó a viselkedésed!! Dugulj már el!!! Hisztis pi@a!