Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Baranyában csatlakoznék autós kalandhoz.
Baranyában csatlakoznék autós kalandhoz.
Par vagy pasi ma valahol? Bp és kornyeke
Lenne itt olyan nő akivel el lehetne kalandozni egy kicsit a természetben vagy egy félre eső helyen ?
Fejérmegye Pestmegye vagy Bácskiskun megyében ? Kor és testalkat nem számít
Fejérmegye Pestmegye vagy Bácskiskun megyében ? Kor és testalkat nem számít
A gömb melletti uton hàtul aktivak? Reptéren
Reptérnél pár vagy bi pasi?
Reptéren erdő sávnàl pucsitok. Fiatal aktivak?
Sziasztok!
Pár..vagy bi pasi esetleg Szépvölgyin 1-1,5 órán belül? Ha esetleg igen, kérlek jelezzetek/jelezz és akkor arrafelé kanyarodom
Pár..vagy bi pasi esetleg Szépvölgyin 1-1,5 órán belül? Ha esetleg igen, kérlek jelezzetek/jelezz és akkor arrafelé kanyarodom

Kijöttem szétnézni a Rákospalotai határút végéhez , Pàrocska érdekes lehet.Jelezzetek vissza.
Kb 21.40kor reptèren leszek aktiv?
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
Este jön valaki reptérre?

Sziasztok! Ma egész estére valaki vagy valakik de akár csak pár òrára is? Helyileg Dömsöd helyem van.
A Kondorosi végén, a Duna-parton pár lesz ma?
3. kerület- Solymár-Piliscsaba vonalon hölgy vagy pár aki kalandozna? Kukkolás, együttlét vagy csak orál?
45é ffi vagyok.
45é ffi vagyok.
Reméljük jó idő lessz és megismétlik titeket is ,hála a GG oldalnak.utóbbi hónapokban olyan élményekben volt részem hogy soha ,nem is gondoltam volna.Meg is említem a neveket mert aki jó az jó.Első helyen van az xpovi1 nevű pár ők nagyonn belevalók,+ a fehér SUV os pár ,nagyon nyitott ápolt pár.És a legutóbbi alkalommal megismertem eggy bombàzó Nőt de ez maradjon titok hogy ki az.Köszönöm MINDEN Párnak .Kiràlyok vagytok és hajrá NYÁR
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (tegnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:58

Szép napot mindenkinek. Elérkezett az újabb szezon, ha az időjárás nem avatkozik közbe, most szombaton este 9-10 körül kilátogatunk szépvölgyi parkolóba, megnyissuk az idei bukkake szezont. Aki nem tudná miről van szó, bukkake party, azaz nincs dugás, és nem az a lényeg, hogy a hölgytag élvezésig vigyen, hanem igaz besegít egy kis orális játékkal és kézimunkával, de a lényeg a spermával való eláztatása. Reméljük minél többen jöttök, párok csatlakozását is szívesen vesszük. Minden heteró alapon, és kultúrált,nem erőszakos viselkedést várunk.
Sziasztok!
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Üllőn valaki mostanában szopatna? Esetleg kukkolás?
Kondorosi végénél Dunapart?
Vasárnap délután párt kukkolnék