Ujpest es kornyeken kalandoznek, autossal is oke...
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Ma este ismerkednék MINDENKI örömére Veszprém környékén.
Sziasztok! 18 ker bokay kert hátsó mosdóba esetleg valaki vagy valakik?
Sziasztok. Ma estére keresem kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato!
Irj ha erdekel a dolog!!!!
Irj ha erdekel a dolog!!!!
este vki ?autós pasit keresek!Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs közeléböl!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!! Privát üzenetet várok!! Valakit izgat ilyesmi?
Hölgyet vagy párt fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!! Privát üzenetet várok!! Valakit izgat ilyesmi?
25 én kukkolnék pár vagy be is szállhatok napközben ujpest vagy pesten ha tudtok helyet!!!!!
Veresegyház vagy környékén. Kis kalanda valaki?
Sziasztok! Ma este Szolnok körül pasi?
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Privátban tudna valaki segíteni, hogy a Margit szigeten hová szoktak párok járni? Ahol lehet egymás mellett autóba szexelni?
Sziasztok érdekelne a lehetőség.
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (ma 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:00
Mostanra keresnénk egy 28-38 év közötti normális férfit . Párom szemét bekötném ,nem látná ki jön és kiverné az idegen fiú farkát előttem. A végén a fiú elköszön és megy. Párom leveszi a szemfedőt és mi is megyünk. Ennyi a sztori! Pest megye, hely illetve autós kalandhoz is helyünk van. Csak oda megyünk.
Adatlap-kép (cerkáról minimum) legyen
Adatlap-kép (cerkáról minimum) legyen
Ma estére keresnék egy 19-20cm-es farokkal rendelkező aktív bikát,aki ápolt,egészséges, lehet családos is. Diszkrétsn jól megszopathatna. Budapest és környékén
este vki Albertirsa közelében?autós pasi?
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek hölgyet aki vágyik egy kis kényeztetésre
Mai napon este 10 után felajánlanám kisbuszom hátsó ülését egy párnak együttlétre.
Cserébe mindössze annyit kérek, hogy nézhessem őket.
Budapest és környékén
Cserébe mindössze annyit kérek, hogy nézhessem őket.
Budapest és környékén
Sziasztok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Budapest Békéscsaba útvonal között ma valahol egy kis játék velünk?
Fiatal pár vagyunk.
Autópálya pihenőben is szívesen elbújnánk valakivel.
Fiatal pár vagyunk.
Autópálya pihenőben is szívesen elbújnánk valakivel.

nyulipaar