Fiút vagy párt keresek most Pest környékén.
Nem a kor lényeg a hozzáállás
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van sok persze nyilván! De akik nem kamuznak es valósak azoktól veszik el a lehetöséget hogy kamuznak csak beirogatnak hogy ott vannak a reptéren várják a párokat meg hasonló beirásokkal és közben meg nem is! Ez ami zavaró denyilvan egy idö utan már nem az! Szerencsére en is tudom melyik pár az akiket ismerek és tudom hogyha kimennek ott is vannak lesznek!
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod jól hogy a nagy része kamu.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:19
45 az még nem 50! De nem arra irtam hogy nekem nem reagáltak hanem másik ismert valós párnak sem akiket szintén ismernek és tudják többen is pl hogy valósak! Erre nem gondoltál?
45 az még nem 50! De nem arra irtam hogy nekem nem reagáltak hanem másik ismert valós párnak sem akiket szintén ismernek és tudják többen is pl hogy valósak! Erre nem gondoltál?
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki a reptéren.?
-4 be hihető
reptéren hát tényleg mi ennek az értelme?
reptéren hát tényleg mi ennek az értelme?
Vagy csak semmit nem akarnak egy 50évestől arra nem gondoltál?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:44
Egy két név ide beir hogy kint vannak a reptéren de közben meg nyáron ugyanugy beirtak és mikor rajuk lett irva hogy hol vannak ott mert szivesen találkozna velük a másik válaszra sem mèltatták a másikat! Ugyan már minek kamuztok! Nevetséges
Egy két név ide beir hogy kint vannak a reptéren de közben meg nyáron ugyanugy beirtak és mikor rajuk lett irva hogy hol vannak ott mert szivesen találkozna velük a másik válaszra sem mèltatták a másikat! Ugyan már minek kamuztok! Nevetséges
Sziasztok. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék randiznék.
Reptéren ma este jó pina?
Sziasztok! Most este par vagy pasi egy kis autos kalandra?
Dánszentmiklós közelében vki?autós??
Sziasztok! Hölgyet vagy párt fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzenetet várok!
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Szegeden keresünk ferfit ma
Keresünk!
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
A napokban keresünk haverommal vagy egyedül is keresek párt vagy nőt
30 éves. Jófej, laza hetero pasik vagyunk
180/85kg. Kék szem,barna haj 22cm intim
Most van valaki a reptéren?

nyulipaar

Trailorman
Shay Hendrix