Sziasztok!
Mostanában Székesfehérvár környékén pár vagy hölgy,akinek lenne kedve egy találkozóhoz....egy igényes,ápolt pasival...
Mostanában Székesfehérvár környékén pár vagy hölgy,akinek lenne kedve egy találkozóhoz....egy igényes,ápolt pasival...
XI ker szabadban kocsiban egy kis kaland?
Sziasztok
Most valaki vagy valakik a reptéren?
Most valaki vagy valakik a reptéren?
Sziasztok! Ma estefele valaki hölgy , pár? Miskolc, K.barcika , akár autóskaland is!
Nekem ugyanez gumi nélkül akár most az Etele úton
(Ez egy válasz Sperminface üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Ma estére keresek egy igazán méretes( 20 cm körül) pasit,aki gumiban szopatna,torkoztatna keményen és telegecizné az arcom. Ápolt, egészséges tiszta legyél. Budapest és környéke
Sziasztok!
Balaton déli part környékén autós szexhez van kedve hölgynek vagy párnak?
Balaton déli part környékén autós szexhez van kedve hölgynek vagy párnak?
Olyat en is keresek
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jászberény ill környéki hölgy vagy pár?irj
Jászberény ill környéki hölgy vagy pár?irj
Ma estére keresek egy igazán méretes( 20 cm körül) pasit,aki gumiban szopatna,torkoztatna keményen és telegecizné az arcom. Ápolt, egészséges tiszta legyél. Budapest és környéke
Fehérváron most valaki?
Nagykőrös kke? Erre járó autóst szívesen leszopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög vagyok nem szégyenlem. Számba, arcomra mehet. El is vihetsz magadhoz. Meztelenül is mehet. Lehetsz nyugdíjas vagy nagyon macis, idős is.
Szeged és környéke autós maszti, kukkolás? 53 éves férfi vagyok.
Reptérnél valaki?
Sziasztok 11kerbe public?
Imádnám hmm.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (ma 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:23
Ma délután , elviszem páromat kocsikázni. Hátra beültetem,bekötöm a szemét és a kiválasztott idegen srác beülne hátra mellé, előveszi a farkát és párom kiveri neki. Én az első ülésből nézném ezt . A srác kiszáll és ennyi a sztori. Ehhez keresek fiatal,sportos srácot,akinek izgalmas egy ilyen kaland .
Vecsésen a mai nap keresek partnert, közös maszti, kölcsönös szopásra.
Kevés tapasztalatú macis bi passzív uni vagyok. Imádom a seggemet baszni műfasszal. Kanis pasit keresek, aki minden nap, naponta több alkalommal is megbaszna és szopatna. Komolyabb kapcsolatra is keresem kanis pasinat
Hali. Seggem tágításához keresek bevállalós pasikat, többesre is
Sziasztok!
Monor most?..
Monor most?..

nyulipaar

blackcat67