Kipróbálnám én is, amugy milyen érzés??
Baromvásár. Lókupec adja el a vak lovát. Siker. Kipróba! Ló fejjel neki a villanyoszlopnak! Te kupec, ez a ló vak! A' nem, instállom, csak igen bátor!
Azért tiltották ki,mert elmebeteg,nem birt már megint a pofával,infester kirugta már vagy 25-ször,ő a csúcstartó kirugottak közzül!
Na, ugye megmondtam!
sszem ezt hívják VEp készüléknek is...
(Vákuummal elért potenciál)
(Vákuummal elért potenciál)
Nekem csak autópumpám van
de jó nehéz vele pumpálni!
de jó nehéz vele pumpálni!
Igen! Párom mondta a minap: " -Te szexoFIL, Ó - ZOO!!!! -, FUSs!!!!
Hogy gillotin a rovatnak??? Á, dehogy: az "átlagpénisz", minden ésszerű érv ellenére még mindig él!
Nézd meg a Szex, Csajok, Ibiza c. filmet...
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 28. kedd 09:24
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.
Szerintem ez egy angol szöveg nem éppen szerencsés fonetizálása : Pane is Poompay. Vagyishogy: Hannibál azelőtt kapus volt.....Oops, ez egy másik, no: " A te kenyered Pompey." Vagy Poppey kenyere a spiné...ö...ö...a spenót???? Nemkivánt törlendő!
Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.

cameramann

piciman23x
Sophie Parker