Ott a pont
(Ez egy válasz zenitaaaa üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 02:47

Ez igazán remek hír,nem csodálom,hogy nem tudtad magadban tartani és megosztottad az egész világgal. Az asszonyt persze gondosan otthon hagyod,de ez tökéletesen érthető,mert nehogymá' az összes dagadt perverz kamionsofőr rajta legeltesse a szemét. Majd mások visznek nőt és érezzék magukat megtisztelve,hogy elvehetik a szüzességedet.
Miért nem a feleségeddel...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 21:43
Törölt felhasználó (1311932)

Szeptember 1 a dátum amikor elvesztem swingerszüzességem! Pasiként egyedül megyek és nagggyon izgulok. Remélem lesz aki terelget majd

Ez igazán remek hír,nem csodálom,hogy nem tudtad magadban tartani és megosztottad az egész világgal. Az asszonyt persze gondosan otthon hagyod,de ez tökéletesen érthető,mert nehogymá' az összes dagadt perverz kamionsofőr rajta legeltesse a szemét. Majd mások visznek nőt és érezzék magukat megtisztelve,hogy elvehetik a szüzességedet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 21:43
Törölt felhasználó (1311932)

Szeptember 1 a dátum amikor elvesztem swingerszüzességem! Pasiként egyedül megyek és nagggyon izgulok. Remélem lesz aki terelget majd

(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 16:24

"Azemberek" semennyire..., a belevaló nők viszont? A rátermett, ismerkedni s "udvarolni" képes, kommunikatív, mosolygós szóló pasikkal..., nagyon is elfogadóak!
Vagyis inkább "befogadóak"..., persze ez a pasin is múlik, vesszőparipánk: szóló pasik nélkül, nincs igazi swinger, szépeleghetünk, pirulhatunk, nyafoghatunk..., akkor is ez az igazság, a többi mese...

"Azemberek" semennyire..., a belevaló nők viszont? A rátermett, ismerkedni s "udvarolni" képes, kommunikatív, mosolygós szóló pasikkal..., nagyon is elfogadóak!
Vagyis inkább "befogadóak"..., persze ez a pasin is múlik, vesszőparipánk: szóló pasik nélkül, nincs igazi swinger, szépeleghetünk, pirulhatunk, nyafoghatunk..., akkor is ez az igazság, a többi mese...
(Ez egy válasz namisi14 üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 06:20

Sziasztok. Még nem voltam Swinger Clubban így érdeklődnék kicsit a tapasztaltabbaktól. Szóló pasikkal mennyire elfogadóak az emberek? Illetve a swinger for you clubrol véleménye van valakinek? Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok. Még nem voltam Swinger Clubban így érdeklődnék kicsit a tapasztaltabbaktól. Szóló pasikkal mennyire elfogadóak az emberek? Illetve a swinger for you clubrol véleménye van valakinek? Előre is köszönöm a válaszokat.
Ilyen csinos hölgytaggal s kellő elhatározottsággal nem lesz gond...
Hosszú évek óta TT- be járó, kimondottan tapasztalt párként szívesen segítünk privát levél formájában.Amennyiben kérdés van nyugodtan írjatok, részletes választ fogtok kapni tőlünk.
Ha nem, sok sikert..., élvezni fogjátok, ha tudjátok mit mertek, s mit akartok, ez tuti!
Ezt otthon s egymás közt érdemes tisztázni, mielőtt...
A többes szex fantasztikus élmény, keveseknek adatik meg átélni, s a TT jó kiinduló alap lehet, tiszta, barátságos, nyitott s szex centrikus hely, akkor is, ha elsőre csak ismerkedni, nézelődni szeretnétek, vagy kizárólag egymással akartok szeretkezni - semmi nem kötelező!
Bár, ha megvan a késztetés, érdemes kipróbálni a "mély vizet" ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 10. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 08:53

Hosszú évek óta TT- be járó, kimondottan tapasztalt párként szívesen segítünk privát levél formájában.Amennyiben kérdés van nyugodtan írjatok, részletes választ fogtok kapni tőlünk.
Ha nem, sok sikert..., élvezni fogjátok, ha tudjátok mit mertek, s mit akartok, ez tuti!

Ezt otthon s egymás közt érdemes tisztázni, mielőtt...
A többes szex fantasztikus élmény, keveseknek adatik meg átélni, s a TT jó kiinduló alap lehet, tiszta, barátságos, nyitott s szex centrikus hely, akkor is, ha elsőre csak ismerkedni, nézelődni szeretnétek, vagy kizárólag egymással akartok szeretkezni - semmi nem kötelező!
Bár, ha megvan a késztetés, érdemes kipróbálni a "mély vizet" ...

Törölt felhasználó (1311312)

Swinger szüz házaspárként mennénk a Tiktakba aug 25-én valaki tudna adni némi infót még sosem voltunk ilyen helyen.

Elmentek 21:00kor kezdődik. Legyetek ott időben és akkor Maciék mindent körbe mutatnak.
Azt, hogy mi fog történni úgyis rajtatok múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 10. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 08:53
Azt, hogy mi fog történni úgyis rajtatok múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 10. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311312)

Swinger szüz házaspárként mennénk a Tiktakba aug 25-én valaki tudna adni némi infót még sosem voltunk ilyen helyen.

Az Anacondát dícsérte valaki a Nudista topikban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 03. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 03. péntek 21:03
Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Volt valaki mostanában a Rovinj melletti Jae1 vagy Anaconda clubok valamelyikében?
Mik a vélemények?
Volt valaki mostanában a Rovinj melletti Jae1 vagy Anaconda clubok valamelyikében?
Mik a vélemények?
Sziasztok
Mik a vélemények?
Mik a vélemények?
Sziasztok!
A tik-tak swingerbe mikor érdemes menni?
Szerdán milyen múló van?
Mi 40-es pár vagyunk,
A tik-tak swingerbe mikor érdemes menni?
Szerdán milyen múló van?
Mi 40-es pár vagyunk,
Sosem lehet nálunk tudni. Még talán össze is futhatunk ha úgy hozza a sor a TT-ben.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2018. 07. 25. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 25. szerda 20:25

Mi is Németben élünk és mi is most hétvégén megyünk haza.
Mi TT-be megyünk 1.-én.
Amúgy ha esetleg München környékén vagytok akkor tudjuk ajánlani a Burg-Ibizát.
Igaz még csak 1x voltunk,de nekünk bejött.

Mi TT-be megyünk 1.-én.

Mi is Németben élünk és mi is most hétvégén megyünk haza.
Mi TT-be megyünk 1.-én.
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 07. 25. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 25. szerda 17:15

Mi TT-be megyünk 1.-én.

Sziasztok,
Mivel már régóta Németországban élünk, ezért csak most értesültünk róla, hogy Nyíregyházán is van egy " Páratlanul Páros " nevű swinger klub féle. Tudnátok nekünk infokat adni a helyről és a csapatról? Főleg a szerdai szauna ( 01.08 ) lenne érdekes számunkra. A hétvégén haza utazunk 2 hétre, aránylag közel leszünk Nyíregyházához ( sokkal közelebb mint Budapesthez és a TT-hez ahova minden évben ellátogatunk ) és úgy gondoltuk kipróbálnánk ha pozitív információkat kapunk a helyről. Akik lennének olyan kedvesek és vennék a fáradságot pár sorban ( privát üzenetben ) mesélni nekünk a helyről és a szerdai programról azoknak nagyon hálásak lennénk.
Mindenkinek további szép napot...
Mivel már régóta Németországban élünk, ezért csak most értesültünk róla, hogy Nyíregyházán is van egy " Páratlanul Páros " nevű swinger klub féle. Tudnátok nekünk infokat adni a helyről és a csapatról? Főleg a szerdai szauna ( 01.08 ) lenne érdekes számunkra. A hétvégén haza utazunk 2 hétre, aránylag közel leszünk Nyíregyházához ( sokkal közelebb mint Budapesthez és a TT-hez ahova minden évben ellátogatunk ) és úgy gondoltuk kipróbálnánk ha pozitív információkat kapunk a helyről. Akik lennének olyan kedvesek és vennék a fáradságot pár sorban ( privát üzenetben ) mesélni nekünk a helyről és a szerdai programról azoknak nagyon hálásak lennénk.
Sziasztok,
Értem, amit írsz, de mintha némi haragot éreznék a szavaid mögött.
Személyes gond van a háttérben?
Akkor majd írok véleményt én. Csak a teljesebb összkép miatt.
Olcsónak olcsó, tényleg. De a jó szex nem anyagiak függvénye. Vagy tévedek?
Engem egy pasiból nem a Calvin Klein alsója érdekel, hanem ami alatta dudorodik.
Valójában tényleg nem sok jót lehet írni róla.
Talán a kényelmes bőrkanapékat. Na és a tüneményes, jólelkű házigazdákat.
Viszont maga az épület tényleg trágya.
Egy rosszul vagy nem karbantartott party villáról van szó, ami nem sw klubnak készült csak arra használják.
Ami nálunk kiverte a biztosítékot, az üvöltő zene. Tini éveinket idézte, amikor a Margit-híd discoban egymás fülébe ordítva kellett beszélgetnünk. Valamint a legalsó szint, a szaunás rész.
Dohos, penészes szag van, ami beleivódik a törölközőkbe is. Még otthon is éreztük.
A légcsere nem megoldott. Főleg lent. Nem lenne semmi gond, ha valahol máshol bérelnének helyet.
A társaság jellemzően 40+ és 50+.Néhány 30-as, de nem jellemző.
Nagyon hiányzik egy nagyobb helyiség, ahol lehetne gabalyodni.
Mi ezt imádjuk a legjobban (főleg ha sötét terem) , ezért fáj nagyon ez a hiány.
A másik pedig, hogy a pici szobák miatt szeparálódnak az emberek.
Mi nem kettesben akarunk lenni egy ilyen helyen.
Akkor kinek ajánlanánk?
Akik most kezdenek ismerkedni a swingerrel és még soha sem voltak ilyen helyen.
Ha mégsem jön be, az alacsony ár miatt nem buknak nagyot. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 18. hétfő 17:32
Személyes gond van a háttérben?
Akkor majd írok véleményt én. Csak a teljesebb összkép miatt.
Olcsónak olcsó, tényleg. De a jó szex nem anyagiak függvénye. Vagy tévedek?
Engem egy pasiból nem a Calvin Klein alsója érdekel, hanem ami alatta dudorodik.
Valójában tényleg nem sok jót lehet írni róla.
Talán a kényelmes bőrkanapékat. Na és a tüneményes, jólelkű házigazdákat.
Viszont maga az épület tényleg trágya.
Egy rosszul vagy nem karbantartott party villáról van szó, ami nem sw klubnak készült csak arra használják.
Ami nálunk kiverte a biztosítékot, az üvöltő zene. Tini éveinket idézte, amikor a Margit-híd discoban egymás fülébe ordítva kellett beszélgetnünk. Valamint a legalsó szint, a szaunás rész.
Dohos, penészes szag van, ami beleivódik a törölközőkbe is. Még otthon is éreztük.
A légcsere nem megoldott. Főleg lent. Nem lenne semmi gond, ha valahol máshol bérelnének helyet.
A társaság jellemzően 40+ és 50+.Néhány 30-as, de nem jellemző.
Nagyon hiányzik egy nagyobb helyiség, ahol lehetne gabalyodni.
Mi ezt imádjuk a legjobban (főleg ha sötét terem) , ezért fáj nagyon ez a hiány.
A másik pedig, hogy a pici szobák miatt szeparálódnak az emberek.
Mi nem kettesben akarunk lenni egy ilyen helyen.
Akkor kinek ajánlanánk?
Akik most kezdenek ismerkedni a swingerrel és még soha sem voltak ilyen helyen.
Ha mégsem jön be, az alacsony ár miatt nem buknak nagyot. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3861012)

Nos! Nem akartam írni róla, mert nem klub! Ha annak vennénk, akkor maradjunk abban, hogy az "olcsójánosok és igénytelenek" helye! Szerintem erről többet nem is érdemes írni.
Ságváron.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 03. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 03. kedd 18:36
Törölt felhasználó (2048792)

Sziasztok, könyörgöm mondjátok, hogy van Nyugat-Dunántúlon is swingerclub?! Van, ugye van?!
Ságváron.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 03. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 03. kedd 18:36
Törölt felhasználó (2048792)

Sziasztok, könyörgöm mondjátok, hogy van Nyugat-Dunántúlon is swingerclub?! Van, ugye van?!
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 18:17
Törölt felhasználó (3863192)

Mi a klubba (úgy általában) járás hívei vagyunk, úgyhogy mindegy, hogy hova mentek, csak menjetek.
És egy alkalom alapján nem lehet általánosítani, ez is fontos
Egyébként a 3 valamire való klub (szubjektív véleményünk a "valamire való"
teljesen más atmoszférájú, így teljesen jól elférnek egymás mellett. Talán még kicsit kevés is Budapestnek.
A Dreamland a több fiút kedvelők paradicsoma.
A Tik-Tak, mivel az egész nyílt, nincs elszeparált kuckó, ezért az exhibicionistáknak tökéletes
A Club Paradise meg kisebb létszámú, amolyan privát swinger party jellegű, a családiasabb hangulatot kedvelőknek jó választás.

Egyébként a 3 valamire való klub (szubjektív véleményünk a "valamire való"

A Dreamland a több fiút kedvelők paradicsoma.
A Tik-Tak, mivel az egész nyílt, nincs elszeparált kuckó, ezért az exhibicionistáknak tökéletes
A Club Paradise meg kisebb létszámú, amolyan privát swinger party jellegű, a családiasabb hangulatot kedvelőknek jó választás.
Szerdán voltunk a TT ben Ált szombaton járunk Hát nem a mi világunk a hétköznap. Nagyon kevesen voltunk ellenben hamar kiderült hogy mással nem akarunk semmit ,egymást totál kivégeztük.
Na jó volt egy kis lányos nyali fali ,de nem jelentős
Nagyjából végigba........ az egész klubot és iszonyat jó volt.