No, ebben valamiért biztos voltam
Amúgy nem érzem azt, hogy ettől el kellene szomorodnom. Biztos lesz más, aki bátrabb lesz.
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2014. 08. 22. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 15:16

De poénos voltál...
...De ne aggódj nem lesz olyan szerencséd,hogy holnap ott legyen!!!!

De poénos voltál...
...De ne aggódj nem lesz olyan szerencséd,hogy holnap ott legyen!!!!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 22. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 14:53

Küldd el a feleséged holnap, majd ő felderíti és beszámol. Ne félj, vigyázunk majd rá és bevezetjük a .....a társaságba

Küldd el a feleséged holnap, majd ő felderíti és beszámol. Ne félj, vigyázunk majd rá és bevezetjük a .....a társaságba
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2014. 08. 22. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

voltunk egy baráti párral - tetszett, kedves fogadás, kicsitmás mint más klubb- nem könnyü megtalálni
de tetszett, jó szobák, medence, szauna. Jaccuzzi sajna nincs
Jó szórakozást (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2014. 08. 22. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
de tetszett, jó szobák, medence, szauna. Jaccuzzi sajna nincs
Jó szórakozást (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2014. 08. 22. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Martini klubról....tapasztalat?vélemény?
Sziasztok!
Szfváron vagy környékén (Fejér megye) tud valaki jó klubot ajánlani?
Köszi
Szfváron vagy környékén (Fejér megye) tud valaki jó klubot ajánlani?
Köszi
Nyilván nem a név miatt járnak oda én mégis úgy érzem marketing szempontból az sem mindegy, mert odáig el is kell jutni. Ha én tulajdonos lennék nem szeretném ha a klubomat úgy emlegetnék, hogy na tudod na ott fent a hegyen
Ha te beszélgetsz bármelyik klubról valakivel azt jelenti, hogy oda is jársz?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 13:30

Ha te beszélgetsz bármelyik klubról valakivel azt jelenti, hogy oda is jársz?

Gondolom nem a név miatt járnak az emberek klubba, hanem a hely miatt.
Van aki a mai napig az EMSE-be vagy a Villa69-be jár, pedig már rég nincsenek, és az utódló Club Hedonism utódja is fura helyzetbe került.
Hogy nehéz rövidíteni azt hogy SwingerForYou? Lehet de tényleg nem értem kell-e.
Tényleg úgy érzem nem a hely neve miatt járnak az emberek ide, vagy oda. Ha viszont felétek a már emlegetik az új klubot, és Royal néven akkor a felétek járó vendégek oda járnak?
Van aki a mai napig az EMSE-be vagy a Villa69-be jár, pedig már rég nincsenek, és az utódló Club Hedonism utódja is fura helyzetbe került.
Hogy nehéz rövidíteni azt hogy SwingerForYou? Lehet de tényleg nem értem kell-e.
Tényleg úgy érzem nem a hely neve miatt járnak az emberek ide, vagy oda. Ha viszont felétek a már emlegetik az új klubot, és Royal néven akkor a felétek járó vendégek oda járnak?

Minden!
(Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2014. 08. 19. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 19. kedd 08:26

Ebből mi igaz?
Royal Swinger
2013. november 1.
Ma este valami........véget ért!
„Búcsú”
Kedves Swinger Rajongók, egy sajnálatos tragédia miatt a ROYAL EXCELLENCE többé nem nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt!..
Royal Swinger
2013. november 1.
„Búcsú”
Kedves Swinger Rajongók, egy sajnálatos tragédia miatt a ROYAL EXCELLENCE többé nem nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt!..
Ebből mi igaz?
Royal Swinger
2013. november 1.
„Búcsú”
Royal Swinger
2013. november 1.
„Búcsú”
Gondolom nem a név miatt járnak az emberek klubba, hanem a hely miatt.
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 01:06

De hülye neveket tudnak kitalálni.
A swingerforyou is...értem én a küldetéstudatot
de se kimondani se rövidíteni nem lehet.
Még az elején szóltam a tulajnak, de azt hitte szívózom vele
Azóta is Royalnak hívja errefelé mindenki.

és milyen a klub?
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 01:06

Azóta is Royalnak hívja errefelé mindenki. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 07:46

Azóta is Royalnak hívja errefelé mindenki. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Tata "jó pár napja" nem üzemel.
Sopronba volt egy DuskToDawn néven futó klub jött mint egy főnixmadár és el is tünt.
Tétszentkút meg ugye "tündérálom", ez hasonló profil mint Erdőkertes.
Ha soproni a "Sopronicsaj" akkor már inkább Traumland!
Sopronba volt egy DuskToDawn néven futó klub jött mint egy főnixmadár és el is tünt.
Tétszentkút meg ugye "tündérálom", ez hasonló profil mint Erdőkertes.
Ha soproni a "Sopronicsaj" akkor már inkább Traumland!
Köszönjük
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2014. 08. 15. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pécsett esetleg tud vki swinger klubbot!?
A Szekszárdi "swingerbuli" távol van egy swinger klubtól.Egy fővárosi klub lehet jobb választás lehet.(Az adatlapotok alapján)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 15. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 15. péntek 19:15

Törölt felhasználó (916903)

Valaki megy holnap a szekszárdi swinger buliba?
Valaki megy holnap a szekszárdi swinger buliba?
szia.en nem keszultem de veled elmennek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 13. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 13. szerda 21:15
Törölt felhasználó (901474)

Szombaton nem megy valaki Traumland ba Bécsbe??

Tata is zárva pár hónapja már
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 07:13

Akkor már Tatát is ide lehet sorolni... az csak hatvan kilométer.
Szia! Nem voltam de talán ez a legközelebbi és kipróbàlnám...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
karpat57! soproni vagyok és nem voltam még ott. nem szeretnék egyedül menni de kipróbálnám