dusk TO dawn? Azé' a till jobban nézett volna ki...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 07:46

Tata "jó pár napja" nem üzemel.
Sopronba volt egy DuskToDawn néven futó klub jött mint egy főnixmadár és el is tünt.
Tétszentkút meg ugye "tündérálom", ez hasonló profil mint Erdőkertes.
Ha soproni a "Sopronicsaj" akkor már inkább Traumland!
Sopronba volt egy DuskToDawn néven futó klub jött mint egy főnixmadár és el is tünt.
Igen, de több hónapja bezárt. A soproni DuskToDawn, hogy megszűnt, nem tudtam. Anno a nyitásra bejelentkeztem, de aztán nem szóltak vissza, telefont meg nem vették fel, így hagytam a francba!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 07:13

Akkor már Tatát is ide lehet sorolni... az csak hatvan kilométer.
úgy hallottam, Dunakeszin tervez nyitni egy "boltot" a tatai "kollektíva" már megvan a kinézett hely is, csak a lé kevés még, hogy I.O. legyen a hely!
:( Hööö...és tényleg Hol bezár, hol kinyit...tavasszal még volt.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 14. csütörtök 07:46

Akkor már Tatát is ide lehet sorolni... az csak hatvan kilométer.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 08. 14. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tétszentkút és Sopron.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 13. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 13. szerda 17:08
Törölt felhasználó (924138)

Győr környékén Swinger klubok ?
Szia! Voltál már ott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 13. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 13. szerda 21:15
Törölt felhasználó (901474)

Szombaton nem megy valaki Traumland ba Bécsbe??

Sziasztok. Mi csak ezért nem szeretnénk swingerezni.. Szóval esetleg van olyan fiatal pár akinek van otthon jakuzzija,és megosztaná esetleg velünk? :$
Szombaton nem megy valaki Traumland ba Bécsbe??

Győr környékén Swinger klubok ?
Szia! és ezzel a pasival nem taliztatok többé?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 11. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 11. szombat 11:13
Törölt felhasználó (849001)

A kezdőpáros női tagja vagyok. A hétvégén elmentünk egy swinger klubba másodjára. Első alkalommal amikor voltunk nem igazán történt semmi, inkább csak szétnéztünk, felmértük a terepet.
Most viszont már oldottabbak voltunk, meg is történt amit szerettünk volna.
Este fél 11 körül értünk oda, kiültünk a teraszra, iszogattunk, beszélgettünk a többiekkel.
A Célunk plusz egy pasi volt aki csatlakozna hozzánk.
Mivel ekkor még nem volt egy szóló pasi sem úgy döntöttünk átöltözünk és benézünk a török fürdőbe. Nem volt bent senki, én kényelmesen elhelyezkedtem a párom félretolta a bugyimat és elkezdett az ujjaival kényeztetni.Izgató volt az a tudat is hogy bármikor bejöhet valaki. Imádom amikor az ujjaival izgatja a csiklómat körkörösen egyre gyorsabban, és az a hangulat a fürdőben / égtek a gyertyák a kő langyos volt/ ...
Nem is kellett sok idő mire eljutottam az orgazmusig.
Ezután még megittuk az italunkat és felmentünk az emeletre egy üres szobába. Lefeküdtünk a fél szobányi méretű ágyra és elkezdtünk egymást kényeztetni. Én ekkor vettem észre hogy ott ül az ágy melletti széken egy pasi aki minket néz. A párommal egymásra néztünk és mondtam neki hogy OK. Erre ő szólt neki hogyha akar beszállhat.
Odafeküdt mellém az ágyra és simogatva közeledett hozzám. Széttárta a lábam és a nyelvével izgatta a csiklómat.
Fantasztikus volt ahogy nyalta a puncimat és ujjazott! Odanyúltam a kezemmel a farkához és éreztem hogy brutális kemény és vastag.
Ekkor én négykézlábra pozicionáltam és a párom farkát nyalogattam a nyelvemmel miközben ő gumit húzott és belémhatolt.
Gyengéden mozgatta a farkát a puncimba majd mondta hogy váltsunk poziciót. Én a hátamra feküdtem ő fölém jött és így folytattuk. Annyira élveztem hogy a hangos nyögések hallatán többen is benéztek a szobába.
Nagyon jól csinálta, egyre gyorsítva a tempót, mintha érezte volna hogy nekem erre van szükségem, én így szeretem!
Majd mikor a lábaimat feltette a vállára na az már maga volt a mennyország! Ekkor a párommal szinte már nem is nagyon tudtam foglalkozni annyira átadtam magam az élvezetnek a pasival. Olyan meleg volt a szobában hogy éreztem ahogy csöppen rám az izzadság a fiúról. De ez akkor nem számított.
A párom látta hogy rólam is folyik a víz és elment törölközőért, ekkor a fiú leengedte a lábam, szinte rám feküdt és kaptam tőle egy puszit, persze az aktivitása ekkor sem hagyott alább, egyre gyorsította a tempót én meg már alig kaptam levegőt.. és eljött a csúcspont...
Hm...mit ne mondjak isteni volt!!!
Ezután a párommal mi is megfürdöttünk, lementünk inni egy italt majd egy üres szobában a szobaajtót becsukva feltettük az i-re a pontot!
Utána még kicsit beszélgettünk a többiekkel és elindultunk haza.
Itthon még 1 pontot tettünk az i-re.....
Most viszont már oldottabbak voltunk, meg is történt amit szerettünk volna.
Este fél 11 körül értünk oda, kiültünk a teraszra, iszogattunk, beszélgettünk a többiekkel.
A Célunk plusz egy pasi volt aki csatlakozna hozzánk.
Mivel ekkor még nem volt egy szóló pasi sem úgy döntöttünk átöltözünk és benézünk a török fürdőbe. Nem volt bent senki, én kényelmesen elhelyezkedtem a párom félretolta a bugyimat és elkezdett az ujjaival kényeztetni.Izgató volt az a tudat is hogy bármikor bejöhet valaki. Imádom amikor az ujjaival izgatja a csiklómat körkörösen egyre gyorsabban, és az a hangulat a fürdőben / égtek a gyertyák a kő langyos volt/ ...
Nem is kellett sok idő mire eljutottam az orgazmusig.

Ezután még megittuk az italunkat és felmentünk az emeletre egy üres szobába. Lefeküdtünk a fél szobányi méretű ágyra és elkezdtünk egymást kényeztetni. Én ekkor vettem észre hogy ott ül az ágy melletti széken egy pasi aki minket néz. A párommal egymásra néztünk és mondtam neki hogy OK. Erre ő szólt neki hogyha akar beszállhat.
Odafeküdt mellém az ágyra és simogatva közeledett hozzám. Széttárta a lábam és a nyelvével izgatta a csiklómat.
Fantasztikus volt ahogy nyalta a puncimat és ujjazott! Odanyúltam a kezemmel a farkához és éreztem hogy brutális kemény és vastag.
Ekkor én négykézlábra pozicionáltam és a párom farkát nyalogattam a nyelvemmel miközben ő gumit húzott és belémhatolt.
Gyengéden mozgatta a farkát a puncimba majd mondta hogy váltsunk poziciót. Én a hátamra feküdtem ő fölém jött és így folytattuk. Annyira élveztem hogy a hangos nyögések hallatán többen is benéztek a szobába.
Nagyon jól csinálta, egyre gyorsítva a tempót, mintha érezte volna hogy nekem erre van szükségem, én így szeretem!
Majd mikor a lábaimat feltette a vállára na az már maga volt a mennyország! Ekkor a párommal szinte már nem is nagyon tudtam foglalkozni annyira átadtam magam az élvezetnek a pasival. Olyan meleg volt a szobában hogy éreztem ahogy csöppen rám az izzadság a fiúról. De ez akkor nem számított.
A párom látta hogy rólam is folyik a víz és elment törölközőért, ekkor a fiú leengedte a lábam, szinte rám feküdt és kaptam tőle egy puszit, persze az aktivitása ekkor sem hagyott alább, egyre gyorsította a tempót én meg már alig kaptam levegőt.. és eljött a csúcspont...
Hm...mit ne mondjak isteni volt!!!
Ezután a párommal mi is megfürdöttünk, lementünk inni egy italt majd egy üres szobában a szobaajtót becsukva feltettük az i-re a pontot!

Utána még kicsit beszélgettünk a többiekkel és elindultunk haza.
Itthon még 1 pontot tettünk az i-re.....
Remélem ha megyünk,ti is ott lesztek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 28. hétfő 11:18

Törölt felhasználó (824040)

sziasztok mi már töbször voltunk egyszer mindent ki kell probálni megéri
Zalában tud valaki klubot...?
Nappali swinger partira érdemes menni? Láttam a programok közt a Paradisoban... Tapasztalat??
Köszi

Köszi
Sziasztok!
Igaz, hogy egyébként swingerklub a Paradise, de nap közben nagyon szívesen fogadja az egymással ismerkedni vágyó párokat, hölgyeket és urakat.
Egy sima étteremben vagy presszóban elég furcsa lenne megbeszélni az ismerkedőknek, hogy ki mire vágyik, mik az elképzeléseik a megvalósításra vonatkozóan.
A ház napközben Erotikus játszóházként is működik, így véleményünk szerint a legalkalmasabb hely az ismerkedésre, minden kötelezettség nélkül. Ezt a honlapjukon is említik. Próbáljátok ki.
Igaz, hogy egyébként swingerklub a Paradise, de nap közben nagyon szívesen fogadja az egymással ismerkedni vágyó párokat, hölgyeket és urakat.
Egy sima étteremben vagy presszóban elég furcsa lenne megbeszélni az ismerkedőknek, hogy ki mire vágyik, mik az elképzeléseik a megvalósításra vonatkozóan.
A ház napközben Erotikus játszóházként is működik, így véleményünk szerint a legalkalmasabb hely az ismerkedésre, minden kötelezettség nélkül. Ezt a honlapjukon is említik. Próbáljátok ki.
sziasztok mi már töbször voltunk egyszer mindent ki kell probálni megéri
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz a kérdés.. Ilyen hely minket is érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 24. csütörtök 11:11
Törölt felhasználó (399550)

Valami olyasmi hely nincs Budapesten, ami nem swinger klub, viszont a swinger életforma iránt érdeklődők járnak oda ismerkedni? Egy sima beülős hely, ahol "nyílt titok", hogy miért vannak ott az emberek?

Igazad van... Bocsi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 21:20

Törölt felhasználó (48077)

Maci nem Laci!