Sziasztok!Szép délutánt!Balaton környékén tud valaki felnőtt "játszóteret"?
szerintem nincs, de gondoltam rá,hogy kellene?) mi os onnan vagyunk
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 06. 30. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, van 1 jó hely, ahol bátran tehettek amit akartok, zuglóban az agip kút mellett...khm..szórakozóhelyen, de többet priviben, mert még rám süti a moderátor hogy reklámozom a helyet
(Ez egy válasz LosLobos üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 14. hétfő 15:58

Hol lehet fényes nappal, napsütésben, más párok között/közelében szeretkezni? Szabadtéri swingert ismertek valahol Mo-n vagy a közelben?
Szerintem ezt magadnak kell megszervezni.
Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket. (Ez egy válasz LosLobos üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 14. hétfő 15:58
Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket. (Ez egy válasz LosLobos üzenetére (2014. 07. 14. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol lehet fényes nappal, napsütésben, más párok között/közelében szeretkezni? Szabadtéri swingert ismertek valahol Mo-n vagy a közelben?
Volt vki?
(Ez egy válasz SWINGERFORYOU SWINGERKLUB üzenetére (2014. 07. 05. szombat 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 05. szombat 03:20

Kedves Barátaink, ismerőseink!
/moderálva! -Örülünk a klubnyitásnak, de a fórumot ne használjátok reklámra. Itt véleményt, tapasztalatot osszatok meg. Köszönet érte!/
/moderálva! -Örülünk a klubnyitásnak, de a fórumot ne használjátok reklámra. Itt véleményt, tapasztalatot osszatok meg. Köszönet érte!/
Kedves Barátaink, ismerőseink!
Sziasztok!
A következő hétvégét Zalakaroson töltjük a párommal. Tudtok ott swinger clubbot vagy társaságot?
Köszi...
A következő hétvégét Zalakaroson töltjük a párommal. Tudtok ott swinger clubbot vagy társaságot?
Köszi...
Nem néznek ki sehonnét benneteket, max nem lesz sikeres az első alkalom!-vagy igen!
(Ez egy válasz janoska44 üzenetére (2014. 07. 01. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 01. kedd 19:47

Véleményetekre lenne szükségemHova menjünk swinger klubba,ahol a ducikat nem nézik ki?Mennénk,de nem tudjuk hova.Beszólás mentes ,érdemi kommenteket köszönjük!
Véleményetekre lenne szükségemHova menjünk swinger klubba,ahol a ducikat nem nézik ki?Mennénk,de nem tudjuk hova.Beszólás mentes ,érdemi kommenteket köszönjük!
Sziasztok. Zalában vagy ésszerű távolságon belűl tud valaki klubbot,vagy privát bulit?
A royal nyit újra, swingerforyou néven, más vezetéssel.Sok sikert reméljük menni fog .
Sziasztok
hallott vki vmit az új pesti klubról?
hallott vki vmit az új pesti klubról?
Sziasztok! Hétvégén a Martini klubba voltunk. Nagyon szép a klub, jól éreztük magunkat.
Sziasztok!Balaton környékén van felnőtt tematikájú szórakozóhely?

Az ígért beszámoló!
Fantasztikus éjszakánk volt pénteken a klubban! Egy már összeszokott 40-es négyes volt a tükrösben! Nagyon izgalmas volt látni őket, ahogy oda vissza adtak, és kaptak! Annyira megtetszett nekünk, hogy az emeleti láncosban, miután 1-1-re kivégeztük egymást, bekéredzkedtünk a négyes mellé! Csodálatosak voltak, együtt, és mi is szeretkeztünk egymással. Mikor mindenki hangosan elélvezett kis pihi, és bemutatkoztunk egymásnak! Mi megdicsértük Őket, ők minket! Aztán mivel mindenki túl sok kalóriát égetett lementünk enni, és inni! Beszélgetünk, iszogatunk, és aztán, újból elfoglaltuk a tükröst! Aznap éjszakára lefoglaltuk!
Mindenki a párjával kezdett foglalkozni, aztán mikor mindenki hátulról hatolt a párjába, a lányok egy hármas csókolózásba kezdtek! Na itt valami elindult! Mindenki érezte, és tudta, hogy valami izgalmas folytatás lesz! A többit rátok bízzuk!
Fantasztikus éjszakánk volt pénteken a klubban! Egy már összeszokott 40-es négyes volt a tükrösben! Nagyon izgalmas volt látni őket, ahogy oda vissza adtak, és kaptak! Annyira megtetszett nekünk, hogy az emeleti láncosban, miután 1-1-re kivégeztük egymást, bekéredzkedtünk a négyes mellé! Csodálatosak voltak, együtt, és mi is szeretkeztünk egymással. Mikor mindenki hangosan elélvezett kis pihi, és bemutatkoztunk egymásnak! Mi megdicsértük Őket, ők minket! Aztán mivel mindenki túl sok kalóriát égetett lementünk enni, és inni! Beszélgetünk, iszogatunk, és aztán, újból elfoglaltuk a tükröst! Aznap éjszakára lefoglaltuk!

Szia! Te szoktál egyedül is járni clubba?
(Ez egy válasz ilba79 üzenetére (2014. 06. 20. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 20. péntek 20:10

Ma este megfordulunk a tiktakban! Meglátjuk mi fog törtènni. Nem vagyuk bezárkózva. Holnap leírjuk mi törtènt.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy volt e már valaki a Gitár utcai klubban és aha igen, akkor milyen az. Igazából sosem voltam még sehol sem, de kíváncsi vagyok. Minden érdekel, hogy szóló férfinak mennyire érdemes, szabad elmennie. Tudom, olvastam a szabályokat a weboldalakon, de kinek, mi a személyes tapasztalata?
Előre is köszi mindenkinek!
Érdekelne, hogy volt e már valaki a Gitár utcai klubban és aha igen, akkor milyen az. Igazából sosem voltam még sehol sem, de kíváncsi vagyok. Minden érdekel, hogy szóló férfinak mennyire érdemes, szabad elmennie. Tudom, olvastam a szabályokat a weboldalakon, de kinek, mi a személyes tapasztalata?
Előre is köszi mindenkinek!

Ma este megfordulunk a tiktakban! Meglátjuk mi fog törtènni. Nem vagyuk bezárkózva. Holnap leírjuk mi törtènt.
Sziasztok!
A szegedi 3 Majom klubbról szívesen olvasnánk egy kis beszámolót! Jövő hét szombaton előfordulhatunk ott, így kíváncsiak vagyunk mi várható!
A szegedi 3 Majom klubbról szívesen olvasnánk egy kis beszámolót! Jövő hét szombaton előfordulhatunk ott, így kíváncsiak vagyunk mi várható!