Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#681   2012. 11. 12. hétfő 11:31
karpat57 karpat57
Sajnos egyes emberek kultúrális szintje igen alacsony egy swingers klubbeli viselkedéshez! Csak közhelyet tudok mondani, szólni kell a személyzetnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790733)
2012. 11. 12. hétfő 10:04
Mi a nyár végén voltunk életünkben először (és utoljára) swingerklubban, a Dreamlandben.
Nekünk egyáltalán nem jött be sem a hely sem pedig a "felhozatal".
A klub bútorzata kb. a 70es évek balatoni nyaralóit idézi, éjfélre a bárbultból minden pia kifogyott, a közönség késő harmincas de inkább negyvenes- ötvenes párokból adódott össze. A csajok jobb állapotban voltak, mint a pasik, én még ennyi elhízott, sörhasú, szőrös hátú krapekot egy helyen nem láttam, egyik sem váltott ki bennem erotikus gondolatot.
Rögtön az öltözőben totál befrusztrált egy öreg pár (faszi hatvanas, feketére festett hajú piercinges kivénhedt buzi, mama késő ötvenes vörös hajú magát vadmacskának képzelő öreglány). Meglátott a nő és elkezdte -szerinte kéjesen - körbenyalogatni a száját (minimum egy huszassal volt öregebb nálam) . Utána ahányszor elmentem mellettük a faszija megfogdosott, megfogta a mellemet, a fenekemet, hiába nem néztem rájuk, hiába voltam -szerintem- egyértelműen elutasító. A kb. negyedik fogdosásnál már kiakadtam és hangosan kértem ki magamnak, hogy ha én láthatóan nem nyitok feléjük, akkor ne nyúlkáljon - erre kiröhögött, hogy "mi van kisanyám, nem tudtad hogy swingerclubba jöttél"? Hát köszi, és ez azt jelenti , hogy boldog - boldogtalan a testemet markolászhatja?!?!? .
Siralmas volt látni, hogy ha egy csinosabb pár felmegy a csigalépcsőn hordában vonul utánuk a többi, aztán amikor a csinos pár lejött utánuk odalgott a "sereg" is... ahh, vicces és szánalmas volt az egész.
Egyetlen pozitívum a bárpulban álló helyes kis körszakállas fiúka volt de őt nem lehetett táncba vinni smile
Szóval mi egy alkalom után eldöntöttük, hogy a swinger világa nem nekünk való.
#682   2012. 11. 12. hétfő 12:07
X Törölt felhasználó (849001)
Ennyire ne zárkózzatok el, inkább keressétek fel a Szegedi búvóhelyet, más világ sokkal nyugodtabb légkör, itt személyesen telefonon a tulaj chekkolja a jelentkezőket, és a jó hangulat fontosabb a több bevételtől, így aki már telefon beszélgetés alapján sem üti meg a mércét az be sem jut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a nyár végén voltunk életünkben először (és utoljára) swingerklubban, a Dreamlandben.
A klub bútorzata kb. a 70es évek balatoni nyaralóit idézi, éjfélre a bárbultból minden pia kifogyott, a közönség késő harmincas de inkább negyvenes- ötvenes párokból adódott össze. A csajok jobb állapotban voltak, mint a pasik, én még ennyi elhízott, sörhasú, szőrös hátú krapekot egy helyen nem láttam, egyik sem váltott ki bennem erotikus gondolatot.
Rögtön az öltözőben totál befrusztrált egy öreg pár (faszi hatvanas, feketére festett hajú piercinges kivénhedt buzi, mama késő ötvenes vörös hajú magát vadmacskának képzelő öreglány). Meglátott a nő és elkezdte -szerinte kéjesen - körbenyalogatni a száját (minimum egy huszassal volt öregebb nálam) . Utána ahányszor elmentem mellettük a faszija megfogdosott, megfogta a mellemet, a fenekemet, hiába nem néztem rájuk, hiába voltam -szerintem- egyértelműen elutasító. A kb. negyedik fogdosásnál már kiakadtam és hangosan kértem ki magamnak, hogy ha én láthatóan nem nyitok feléjük, akkor ne nyúlkáljon - erre kiröhögött, hogy "mi van kisanyám, nem tudtad hogy swingerclubba jöttél"? Hát köszi, és ez azt jelenti , hogy boldog - boldogtalan a testemet markolászhatja?!?!? .
Siralmas volt látni, hogy ha egy csinosabb pár felmegy a csigalépcsőn hordában vonul utánuk a többi, aztán amikor a csinos pár lejött utánuk odalgott a "sereg" is... ahh, vicces és szánalmas volt az egész.
Egyetlen pozitívum a bárpulban álló helyes kis körszakállas fiúka volt de őt nem lehetett táncba vinni smile
#683   2012. 11. 12. hétfő 12:55
X Törölt felhasználó (790733)
A franc se tudja, azért az nagyon lejött a viselkedésükből, hogy velünk ellentétben ők nem először vannak ott, egy törzsvendéget gondolom nem tennének ki egy kis újonc kényes liba kedvéért smile
Igazad van egyébként, rögtön az első alkalommal ki kellett volna kérni magamnak a taperolást de azt hittem elég lesz, ha nem veszek róla tudomást ,nem nézek rá, nem viszonzom az érintést, egyszerűen levegőnek nézem... hát nem volt elég.
Próbáltunk bejutni a zárható szobába de folyamatosan foglalt volt.
A szellőzést lehet hogy tényleg korszerűsítették de a leharcolt bútorzat miatt annyira lehangoló az egész... első gondolatom az volt hogy milyen jótékony a félhomály, ki tudja nappali világosságban mit látnánk azokon az ágyakon-kanapékon confused
Felesleges szaporítani a szót, én a DL-ről én mindenkit inkább lebeszélek. semmint ajánlanám.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 12. hétfő 11:24
... MI lett volna ha az első tapperolásnál rászólsz? És a beszólására két dolgot tegyél - ha lesz legközelebb: Nyugodtan, higgadtan mond el neki hogy a swinger nem arról szól amit ő elképzel, és azzal hogy fizetett valamit, nem a klub látogatóit vette meg magának. ( öregezni, buzizni...stb..nem célszerű, kicsinyes dolog ) másrészt pedig szólsz a személyzetnek. Úgy a DL-ben, mint más klubokban is az ilyen viselkedni nem tudókat hamar távozásra bírják. ( Főleg a DL-ben aki ott figyel a rendre, korrekt, megbízható és igen határozott férfi! ) Szóval az ilyen figurákkal bátran szembe kell fordulni....
Az hogy elment a kedvetek nem kizárt de talán körül kéne nézni máskor is, vagy épp máshol.
Az pedig hogy egy-egy csinosabb pár, lány után van siseredhad, az a hely szelleméből fakad. Mert ugye ha már kefélni nem tudnak, a leskelődéstől nehéz ilyen helyen eltiltani őket. Persze adva van a zárt szoba. de addig el kell jutni! nyes
#684   2012. 11. 12. hétfő 12:58
X Törölt felhasználó (790733)
Köszi a tippet de Szeged nagyon messze van és ha még szállodai szobát is fizetni kell az ott alvás miatt az már nagyon drága mulatság. Talán egy hosszú hétvégi kiruccanással egybekötve valamikor... hiszen soha ne mondd azt, hogy soha smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 11. 12. hétfő 12:07
Ennyire ne zárkózzatok el, inkább keressétek fel a Szegedi búvóhelyet, más világ sokkal nyugodtabb légkör, itt személyesen telefonon a tulaj chekkolja a jelentkezőket, és a jó hangulat fontosabb a több bevételtől, így aki már telefon beszélgetés alapján sem üti meg a mércét az be sem jut.
#685   2012. 11. 12. hétfő 12:58
nskr nskr
Ezen megállapításod inkább a szóló férfiakra vonatkozik. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
#686   2012. 11. 12. hétfő 13:02
ravenna ravenna
... Egy klub ajtaján bejutva az ott levő személyzet, recepción levő "bárki" lehet hogy kérdez egy nevet, hogy "kik vagytok" de már nem igazán lesz kontroll. Az hogy valaki telefonban normális, még nem lesz élőben is az. És fordítva is igaz lehet!
Kétélű ez a dolog, mert hogy dönti el egy ember az ajtóban hogy a már jelenlevőknek és a még érkezőknek az aki, vagy akik épp szemben állnak vele, hogy és kinek fognak megfelelni.
( ha viszont ismerettségi körből mehet bárki, és az újakat szűrik igy, az se feltétlen jó dolog... )
#687   2012. 11. 12. hétfő 13:05
X Törölt felhasználó (826713)
Tudod mindent elárul az ha szólsz a személyzetnek hogy felháborítóan tolakodó egy-két vendég és nem tesznek semmit. Amikor korábban voltunk miért volt minden kultúrált és barátságos? És nem a vendégekre értem... és tudnék még mesélni de nem akarom elvenni senkinek a kedvét a klubtól. Többektől hallottam hogy nem változott semmi mostanában sem. De ki mit szeret,majd eldönti mi jön be neki....
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 12. hétfő 11:18
Menj el a DL-be. Vagy menjetek el. Ami volt 2 éve, az volt 2 és fél éve is... A butorzatot nem változtatták, de a szellőztetést igen, a helyiségeket szépen, apránként és folyamatosan újítják fel. Ez leginkább az előtér falán, és az emeleti részeken vehető észre. Úgy hogy a klub szerda-péntek-szombat üzemel, nagy felújítást gondolom nem tudnak csinálni.
A tulajdonos változás viszont nem fog hatni az oda látogatókra. Örök hiba hogy akkor ott helyben a klubban senki meg nem szólítja a személyzetet, hogy valaki nem tudja hogy viselkedjen ilyen helyen, csak utólag reklamálnak... Ez a "nem" szót nem ismerőkre vonatkozik.
Budaörs és Dreamland más, ahogy egyik klubot sem lehet hasonlítani a másikhoz. A klubok csak a helyet adják, hogy az odalátogatók hogy viselkednek az már "emberi dolog".
#688   2012. 11. 12. hétfő 13:09
ravenna ravenna
Nézd... klubban nincs törzstag, és újonc liba. Egy-egy klubnak van fix látogatói köre, és van pár ember aki azér mert volt már 2x vagy 200x, azt gondolja azonos valami alapkővel, és jogai vannak. Nos egyszerű: nincs.
Alapszabály egy klubban: Bármi megtörténhet de senkinek semmi se kötelező és a másik hogy a nem az mindenkinek nem!
Ha az a kövület ezt nem tudja, mit keres ott? Szerinted egy klub kivel veszít többet? A rendszeresen ott kajáló, beszélgető őstagsággal vagy az újjakkal?
A zárható szobáról pedig egy apró gondolat. Csak matekozz, ha egy klubban van 1-2 zárható helység, és oda be kíván jutni 1-2 pár, de van 60-80 vagy ne adj' 100 vendég. Szerinted mennyien dörömbölnek az ajtón? Ha a klubok világát nem tudjátok elfogadni, akkor jobban jártok ha ismerkedtek inkább ilyen helyen és a következő randit egy panzióban beszélitek meg a megismertekkel. Anyagilag nem jöttök ki jobban, de legalább van saját "zárható szobátok". Egy barátnőm mondta, hogy aki klubbban ennyire keresi a zárható helyet, talán jobb ha otthon marad, mert ott nem lesik meg, nem tapadnak rá! És van ebben bőven igazság.
Ami pedig a bútorzatot illeti, a legújabb klubok egyike ( amiben van élet) az a TikTak. Ahol nincs az a Lilaálom. Nos, ott tényleg szebb a berendezés, mert ugye nincs benne annyi kilométer. A legrégebbi klub pedig a most futó Club Hedonism, majd a DL. A Club Paradise se új, mert ugye az meg az ex Spirit. átrendezték.... viszont zárható helyek szempontjából a legideálisabb lehetne Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 12. hétfő 12:55
A franc se tudja, azért az nagyon lejött a viselkedésükből, hogy velünk ellentétben ők nem először vannak ott, egy törzsvendéget gondolom nem tennének ki egy kis újonc kényes liba kedvéért smile
Igazad van egyébként, rögtön az első alkalommal ki kellett volna kérni magamnak a taperolást de azt hittem elég lesz, ha nem veszek róla tudomást ,nem nézek rá, nem viszonzom az érintést, egyszerűen levegőnek nézem... hát nem volt elég.
Próbáltunk bejutni a zárható szobába de folyamatosan foglalt volt.
A szellőzést lehet hogy tényleg korszerűsítették de a leharcolt bútorzat miatt annyira lehangoló az egész... első gondolatom az volt hogy milyen jótékony a félhomály, ki tudja nappali világosságban mit látnánk azokon az ágyakon-kanapékon confused
Felesleges szaporítani a szót, én a DL-ről én mindenkit inkább lebeszélek. semmint ajánlanám.
#689   2012. 11. 12. hétfő 13:14
ravenna ravenna
A fórum arról szól hogy ki mit tapasztalt. Ha van negatív élményed azt is le lehet itt írni, mert ide nekik nem ér el a kezük. De talán az se jó ha nekiállunk "fik...zni" a helyeket. Hidd el én is tudnék mit mesélni.
Pár éve egy ilyen hely új volt mindenkinek. Az emberek tartókkodóbbak lettek. Minden hely idővel hígul. Megkopik, és a régebben bátortalanabbak is lemerészkednek, akik közt sok van viselkedési problémával megáldva.
És a klubok üzemeltető is megfáradnak, cserélődnek.
Az hogy többektől hallotad hogy nem változott.... valóban lehet alapja! Viszont én meg a saját tapasztalatomra adok, nem arra hogy ki mit mond. Minden klubos este pontosan olyan mint az odalátogatók! Viszont megszűrni lehetetlen az embereket.
Visszatérve alap gondolatodra: ha bajom volt, szóltam. Megoldottták. A DL-ben és más helyen is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (826713)
2012. 11. 12. hétfő 13:05
Tudod mindent elárul az ha szólsz a személyzetnek hogy felháborítóan tolakodó egy-két vendég és nem tesznek semmit. Amikor korábban voltunk miért volt minden kultúrált és barátságos? És nem a vendégekre értem... és tudnék még mesélni de nem akarom elvenni senkinek a kedvét a klubtól. Többektől hallottam hogy nem változott semmi mostanában sem. De ki mit szeret,majd eldönti mi jön be neki....
#690   2012. 11. 12. hétfő 13:19
X Törölt felhasználó (826713)
Teljesen igazad van. Én sem szidni akarom csak leírtam mit tapasztaltam, a tanulságokat levontam. Jó hogy vannak ilyen klubok,és megtapasztalhatja mindenki ezt az életérzést. Nem szeretném senkinek elvenni a kedvét,sőt! El kell menni több klubba,és aztán eldönteni melyik a jó választás. Sokan dicsérik is a DL-t,örülök hogy sokszínűek az emberek és nem vagyunk egyformák! Kellemes swingerezést mindenkinek smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 12. hétfő 13:14
A fórum arról szól hogy ki mit tapasztalt. Ha van negatív élményed azt is le lehet itt írni, mert ide nekik nem ér el a kezük. De talán az se jó ha nekiállunk "fik...zni" a helyeket. Hidd el én is tudnék mit mesélni.
Pár éve egy ilyen hely új volt mindenkinek. Az emberek tartókkodóbbak lettek. Minden hely idővel hígul. Megkopik, és a régebben bátortalanabbak is lemerészkednek, akik közt sok van viselkedési problémával megáldva.
És a klubok üzemeltető is megfáradnak, cserélődnek.
Az hogy többektől hallotad hogy nem változott.... valóban lehet alapja! Viszont én meg a saját tapasztalatomra adok, nem arra hogy ki mit mond. Minden klubos este pontosan olyan mint az odalátogatók! Viszont megszűrni lehetetlen az embereket.
Visszatérve alap gondolatodra: ha bajom volt, szóltam. Megoldottták. A DL-ben és más helyen is.
#691   2012. 11. 12. hétfő 22:46
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Ilyenekkel" a Tik-takban nem találkozhattok! Mi négyszer voltunk ott, és az általad leírthoz hasonló tolakodó, arrogáns emberekkel nem találkoztunk. Ha valaki közeledni szeretett volna, az kérdezett, vagy ha ippeg vállon, könyöknél, térdnél ejtett meg lágy érintést, hogy felhívja magára a figyelmet. És mindig mindenki tudomásul vette azt, hogy a NEM az NEM.
#692   2012. 11. 13. kedd 17:23
delfin0407 delfin0407
Emiatt ne menjen el a kedvetek, egyszer mi is jártunk hasonló képen, azzal a párosunk férfi tagja beszélgetett el. Utána ő is vette a lapot. De amúgy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző. Az előttünk szólóhoz csatlakozva mi is a Tik-Takot ajánlanánk. Ott talán egy kicsit fiatalabb a társaság.
#693   2012. 11. 13. kedd 22:28
_b_d_ _b_d_
sziasztok, a pécsi Titkok Fátyla swinger klubról van valakinek tapasztalata? Mi a párommal most szeretnénk belevágni a dologba smile Én nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz ebből smile tippeket, jótanácsokat is szívesen fogadok, mivel még teljesen kezdők vagyunk .
#694   2012. 11. 13. kedd 23:49
X Törölt felhasználó (851550)
Remélem,hogy beszámolsz,hogy sikerült az első! (Mi is élvezzük kicsit!) crazya
(Ez egy válasz _b_d_ üzenetére (2012. 11. 13. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 22:28
sziasztok, a pécsi Titkok Fátyla swinger klubról van valakinek tapasztalata? Mi a párommal most szeretnénk belevágni a dologba smile Én nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz ebből smile tippeket, jótanácsokat is szívesen fogadok, mivel még teljesen kezdők vagyunk .
#695   2012. 11. 15. csütörtök 12:12
X Törölt felhasználó (864792)
Nekünk eddig vagy szerencsénk volt, vagy amit leírtatok, az nagyon ritka jelenség: még nem kellett soha szólnunk senkinek a "túlzott lelkesedéséért". Valószínű, hogy egy olyan párral találkoztatok, akik nincsenek tisztában az alapokkal. Erre utal a feltett kérdés is ("...nem tudtad hogy swingerclubba jöttél" wink . A DL-ben valóban több volt az idős vendég, mint pl. mostanában a Hedonismban, de ez önmagában nem lenne gond. Sőt! Igazából a swingersnek nem a 20 évesek szórakozásának kéne lennie, mégis egyre több fiatal választja ezt hétvégi programnak. Ez, azt hiszem, megérne egy külön fejezetet. Az biztos, egy buli alapján nem lehet megítélni sem egy helyet, sem egy társaságot, de ezt nektek kell eldönteni. Nekünk eddig bejött a klubozás.
#696   2012. 11. 15. csütörtök 12:35
X Törölt felhasználó (849369)
Az új srác valójában a régi nyes De ő tényleg jó fej és tudja mit csinál smile A klub szerintem infrastruktúrálisan a legjobb, de a bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják. És ez minden helyen így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 10. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (864792)
2012. 11. 10. szombat 11:19
Sziasztok!

A Tic-tac-ban és a DL-ben már több mint fél éve nem voltunk, így azokról nincs friss információnk. A Club Hedonism-ban az utóbbi időben többször megfordultunk szombati napokon, így erről mondanék -hangsúlyozottan- szubjektív véleményt.
Ami miatt ezt a klubot preferáljuk, az abból adódik, hogy nekünk bejön a plusz pasis felállás (igazából csak ez jön be), s itt erre szombaton is megvan a lehetőség. Jó hangulatú bulik vannak, s maga az elrendezése is tetszik. Egy hónapja egy új srác a házigazda, nála két buliban voltunk. Az egyik kb. félházas party volt, közepes hangulattal, kicsi pasi választékkal. A következő héten viszont sokan voltak, s azon már mi is könnyebben megtaláltuk a nekünk megfelelő urat. Ami tetszik még a koncepciójukban, hogy a belépő nem tartalmazza a korlátlan italfogyasztást, ami így olcsóbbá teszi a bejutást. Nekünk ez kifejezetten előnyös így, mert szinte alig iszunk alkoholt (párom szokott a buli elején max. 1-2 "bátorítót" inni). Ami itt is (de máshol is) zavaró nekünk kicsit, a cigaretta. Mi nem dohányzunk, de a többség igen. Ha el lehetne szeparálni valahogy a két tábort, akkor egy rossz szavunk nem lehetne. Röviden ennyit tudok elmondani, de hangsúlyozom, ez a mi meglátásunk, lehet, másnak mások a szempontjai.
Még egy személyes dologra hadd reagáljak a közösben: több levelet kaptunk privátban, hogy szólóként csatlakoznának hozzánk. Egy másik fórumtémánál már kifejtettem, hogy mi pont amiatt swinger klubban éljük ki a vágyainkat, mert itt a személyes kisugárzás a mérvadó, s nem az, amit egy kép vagy levél sugall. A "vadászat" varázsa is elveszne, ha mi előre lebeszélnénk randit. Pont ezért kezdtünk el kb. 1 éve klubokba járni, mert rossz tapasztalatunk volt a társkeresőkkel, s a privát bulik kínos perceit se szeretnénk újra átélni. Itt senkinek nem tartozunk semmivel, nem ígérünk, mindig a spontán helyzet határozza meg az esténket. Sokszor az utolsó pillanatban dől el, megyünk-e buliba, vagy sem. Szóval elnézést mindenkitől, akinek bejövünk az írásaink alapján, de ebben a formában nem akarunk ismerkedni! Köszönjük a megértésüket!
#697   2012. 11. 15. csütörtök 14:57
ravenna ravenna
Pontosan! A vendégektől lesz jó egy-egy este. Ahogy a vendégeknek kell tudni hogy hova mentek, hogy az adott klub adott napján épp mi a "program".
Én személy szerint többször hallottam hogy párocskák kiakadtak azon hogy mennyi szóló fiú van a DL-ben pénteken. Holott aki olvasni tud, azon se ugorjon már át, hogy az estét Szilviék gangbang lehetőségnek is nevezik, és szóló nőket, párokat és urakat várnak! Aki ezek után kiakad hogy ezen az estén több a férfi mint a nő...hát nem tudom.
Ahogy a másik kedvenc, hogy van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van?
De tényleg alap, hogy a vendégek hozzáállása, egymás felé való figyelme határoz meg egy-egy estét. Nem igazán lesz az klubban élményekkel teli, aki a bárpultnál várja hogy majd történik is valami! Tenni kell a dolgokért, értve úgy hogy a férfiaknak meg kéne tanulni közeledni, érinteni, kommunikálni, ( és nem csak a nő mögé állni ha épp térdel ) a nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 15. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369)
2012. 11. 15. csütörtök 12:35
Az új srác valójában a régi nyes De ő tényleg jó fej és tudja mit csinál smile A klub szerintem infrastruktúrálisan a legjobb, de a bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják. És ez minden helyen így van.
#698   2012. 11. 15. csütörtök 17:00
zsozs70 zsozs70
még is mennyien vagytok mostanában a hedonisba??van honlapja??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 15. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (864792)
2012. 11. 15. csütörtök 12:12
Nekünk eddig vagy szerencsénk volt, vagy amit leírtatok, az nagyon ritka jelenség: még nem kellett soha szólnunk senkinek a "túlzott lelkesedéséért". Valószínű, hogy egy olyan párral találkoztatok, akik nincsenek tisztában az alapokkal. Erre utal a feltett kérdés is ("...nem tudtad hogy swingerclubba jöttél" wink . A DL-ben valóban több volt az idős vendég, mint pl. mostanában a Hedonismban, de ez önmagában nem lenne gond. Sőt! Igazából a swingersnek nem a 20 évesek szórakozásának kéne lennie, mégis egyre több fiatal választja ezt hétvégi programnak. Ez, azt hiszem, megérne egy külön fejezetet. Az biztos, egy buli alapján nem lehet megítélni sem egy helyet, sem egy társaságot, de ezt nektek kell eldönteni. Nekünk eddig bejött a klubozás.
#699   2012. 11. 15. csütörtök 17:21
X Törölt felhasználó (849369)
Olvasni kell a programokat és akkor nincs meglepetés. Csak hát sokan előbb puffognak, mintsem gondolkodnának.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 15. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 15. csütörtök 14:57
Pontosan! A vendégektől lesz jó egy-egy este. Ahogy a vendégeknek kell tudni hogy hova mentek, hogy az adott klub adott napján épp mi a "program".
Én személy szerint többször hallottam hogy párocskák kiakadtak azon hogy mennyi szóló fiú van a DL-ben pénteken. Holott aki olvasni tud, azon se ugorjon már át, hogy az estét Szilviék gangbang lehetőségnek is nevezik, és szóló nőket, párokat és urakat várnak! Aki ezek után kiakad hogy ezen az estén több a férfi mint a nő...hát nem tudom.
Ahogy a másik kedvenc, hogy van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van?
De tényleg alap, hogy a vendégek hozzáállása, egymás felé való figyelme határoz meg egy-egy estét. Nem igazán lesz az klubban élményekkel teli, aki a bárpultnál várja hogy majd történik is valami! Tenni kell a dolgokért, értve úgy hogy a férfiaknak meg kéne tanulni közeledni, érinteni, kommunikálni, ( és nem csak a nő mögé állni ha épp térdel ) a nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező...
#700   2012. 11. 15. csütörtök 17:27
X Törölt felhasználó (864792)
Szám szerint nem tudom, de 45-50 fő biztos . Múltkor nem volt olyan rész, ahol ne lett volna akció, pedig nem kicsi alapterületű a ház. Hozzáteszem, mi csak a szombatokat látogatjuk havonta egyszer-kétszer, a többi napról nem tudok nyilatkozni. Van honlapjuk is, épp ma írtam a szombati csak pároknak szóló rendezvényhez én is, de nem tudom, közösben szabad-e belinkelni honlap címeket. Elküldöm inkább privátban.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 11. 15. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 15. csütörtök 17:00
még is mennyien vagytok mostanában a hedonisba??van honlapja??

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!