Több swklubb müködik jelenleg is.Mi Paradise favorizáljuk.Semilyen probléma nincs sehol.De léteznek ház ibulik,ami elsöre jo megoldás mindenki számára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 10:51
Törölt felhasználó (465100)

Még hogy vannak-e?
Jó hogy vannak, és nagyon szereti őket a swingerező férfiak többsége.

Jó hogy vannak, és nagyon szereti őket a swingerező férfiak többsége.

Törölt felhasználó (2292052)

Sziasztok! Feleségemmel megbeszéltük, hogy kipróbálunk egy klubbot. Ő csak Budapesti klubbot vagy legalábbis Nyíregyházától távolit hajlandó bevállalni. Mivel mi nyiregyiek vagyunk fél nagyon a lebukástól. Pedig nekem ez kézenfekvőbb lenne. Továbbá olyat szeretne, hogy az elején ne legyen zavarba, ahol nem fehérneműben hanem rendesen mint egy szórakozóhelyen ruhában van az ismerkedés. Aztán ha megtetszik valaki azzal félre lehet vonulni. Vagy még egy álarcos parti is bejönne neki. Bár én a Nyíregyházira szeretném rábeszélni igazán. Tud valaki tanácsot adni? Vagy meggyőzni őt, hogy az ittenitől sincs félni valója. (attól fél, hogy nehogy valami ismerősbe fusson, olyanba akinek nagy a szája és elhíresztelné) Vagy országosan egy neki valót ajánlani? Köszönöm.

Törölt felhasználó (399550)

Ha esetleg láttok is ismerőst, ugyanazért van ott, mint Ti, tehát van egy közös titkotok (vagy kalandotok
)

Hajdú-Biharban tud valaki klubbot ?
Ha esetleg láttok is ismerőst, ugyanazért van ott, mint Ti, tehát van egy közös titkotok (vagy kalandotok
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 23:37

Törölt felhasználó (2292052)

Sziasztok! Feleségemmel megbeszéltük, hogy kipróbálunk egy klubbot. Ő csak Budapesti klubbot vagy legalábbis Nyíregyházától távolit hajlandó bevállalni. Mivel mi nyiregyiek vagyunk fél nagyon a lebukástól. Pedig nekem ez kézenfekvőbb lenne. Továbbá olyat szeretne, hogy az elején ne legyen zavarba, ahol nem fehérneműben hanem rendesen mint egy szórakozóhelyen ruhában van az ismerkedés. Aztán ha megtetszik valaki azzal félre lehet vonulni. Vagy még egy álarcos parti is bejönne neki. Bár én a Nyíregyházira szeretném rábeszélni igazán. Tud valaki tanácsot adni? Vagy meggyőzni őt, hogy az ittenitől sincs félni valója. (attól fél, hogy nehogy valami ismerősbe fusson, olyanba akinek nagy a szája és elhíresztelné) Vagy országosan egy neki valót ajánlani? Köszönöm.
Az igen
(Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 12. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 15:15

Szívesen vinnék is olyan hölgyet, aki nem tudja megoldani az oda és visszajutást
kellemest, a hasznossal

kellemest, a hasznossal

Pedig mennyire jó volna,ha egyre több felvilágosult és ezáltal nyitottabb mentalitású ember lenne,és így lenne igény a zártkörű diszkrét felnőtt szórakozóhelyekre.Anno az exbarátnőmmel beszélgettünk a swinger kipróbálásáról,és Balatonalmádiban illetve Enesén lett volna klub,de mire igazán megjött a bátorság,addigra mindkettő bezárt.Tatán már korábban bezárt.Kulturáltság nélkül nem lehet még hagyományos szórakozóhelyeket sem fenntartani,működtetni,nem hogy speciálisakat!!Az ország népességének jelentős része túl gyáva élni,illetve alapvetően konzervatív(bár ez nem bűn),de többségben vannak a kőkori intoleráns civilizálatlan bunkók,akik másodpercek alatt leamortizálnak egy helyet.Sok táncos-zenés szórakozóhely jutott szomorú sorsra,de éttermek,fagylaltozók és süteményezők is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 12. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 16:32
Törölt felhasználó (3863192)

Budapesten sincs gyakorlatilag napközbeni swinger lehetőség, nem hogy vidéken
Még hogy vannak-e?
Jó hogy vannak, és nagyon szereti őket a swingerező férfiak többsége. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 08:48

Jó hogy vannak, és nagyon szereti őket a swingerező férfiak többsége. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3806512)
VIP

Sajnos még én sem voltam ilyen partin de nagyon izgat a dolog .Én azt gondolom ,hogy ide csak jó alakú nők járnak .Olyanról még nem halottam,hogy duci nők is részt vesznek ilyen bulikon.
leg jo
Sajnos még én sem voltam ilyen partin de nagyon izgat a dolog .Én azt gondolom ,hogy ide csak jó alakú nők járnak .Olyanról még nem halottam,hogy duci nők is részt vesznek ilyen bulikon.
Paradise
(Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 14. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A csütörtöki hol van?
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg csütörtökön egy másik helyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 13. csütörtök 09:29
Törölt felhasználó (465100)

Ha Budaörs vidéknek számít, akkor szerda esténként van.
De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap.

De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap.
Ha Budaörs vidéknek számít, akkor szerda esténként van.
De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap. (Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 13. csütörtök 09:15

De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap. (Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a válaszod, a kérdésem nem a napközbenre vonatkozott.
Én hétközben, tehát nem hétvégén
keresek swinger partit vidéken
Üdv

Üdv
Köszönöm a válaszod, a kérdésem nem a napközbenre vonatkozott.
keresek swinger partit vidéken
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 12. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 16:32

Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 12. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3863192)

(Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 12. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 15:08

Sziasztok,
Tudtok ajánlani vidéki, hétközbeni swinger lehetőséget?
Köszönöm
Köszönöm
Szívesen vinnék is olyan hölgyet, aki nem tudja megoldani az oda és visszajutást
kellemest, a hasznossal

kellemest, a hasznossal

Sziasztok,
Köszönöm
Köszönöm