Ma valaki Paradise??
A swinger for you ban hétfő és pénteken mennyien szoktak lenni?
Szerintem nem annyira,bár max 5-en voltak,de inkább a párok ismerkedtek!
Bocs,nem neked akartam! (Ez egy válasz Miki240 üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 23. csütörtök 15:02

Bocs,nem neked akartam! (Ez egy válasz Miki240 üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Békés megyében érdekelne minket swinger buli, vagy klub.
Szerintem nem annyira,bár max 5-en voltak,de inkább a párok ismerkedtek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 24. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 24. péntek 00:08

Törölt felhasználó (3139892)

A szolo pasiknak termett valami babér?

milyen ez a ruhás buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 22. szerda 13:49

Törölt felhasználó (3321402)

Sziasztok! Mi jaet1ben voltun ruhas buliban az is supi volt.swingerstrand is!
igen
így volt ez tegnap este is
szenzációs party volt, ezért érdemes a Gitározást választani péntek esti swingerélményért!
:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 21. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 21. kedd 10:33
így volt ez tegnap este is
szenzációs party volt, ezért érdemes a Gitározást választani péntek esti swingerélményért!
:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 21. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1777462)
VIP

Egyértelműen Péntek este dreamland. Sok a szóló pasi.
Sziasztok. Tudtok valamit mondani a dreamland-ről? Milyen a társaság? Jók e a bulik? 5.-én mennénk párommal, még bem voltunk ott. Eddig csak a paradise- ba voltunk. Kipróbálnánk.
Röviden: Szerdán ne menjetek. Kihalt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 29. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 29. szerda 11:09
Törölt felhasználó (105201)

Sziasztok. Tudtok valamit mondani a dreamland-ről? Milyen a társaság? Jók e a bulik? 5.-én mennénk párommal, még bem voltunk ott. Eddig csak a paradise- ba voltunk. Kipróbálnánk.
Sziasztok!
Ma este tervezek a tiktak-ba vagy a DL-be latogatast tenni.
Holgy kiserettel viszont azt gondolom jobb lenne!
Erdekel valakit a dolog?
Ma este tervezek a tiktak-ba vagy a DL-be latogatast tenni.
Holgy kiserettel viszont azt gondolom jobb lenne!

Erdekel valakit a dolog?
Sziasztok.Tud valaki ajánlani a 14.kerületben egy kupit??köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Teljesen kezdőként melyik clubot érdemes meglátogatni? vagy talán érdemesebb lenne egy kisebb házibulival kezdeni? Esetleg lenne itt olyan aki bevezetne ebbe a "világba", mint mentor?
Régóta érdekel és úgy gondolom, hogy ideje megvalósítani ezt az álmot.
Köszi!
Teljesen kezdőként melyik clubot érdemes meglátogatni? vagy talán érdemesebb lenne egy kisebb házibulival kezdeni? Esetleg lenne itt olyan aki bevezetne ebbe a "világba", mint mentor?

Régóta érdekel és úgy gondolom, hogy ideje megvalósítani ezt az álmot.
Köszi!
Sziasztok Én voltam anno Miskolcon nem volt egy felejthetetlen élmény már csak azért sem mert pénz lenyúlás volt a cél mikor voltam
A telefon után megvolt minden beszélve elvileg minimum 8-10 pár lett volna 3-4 szóló nő és férfi
Na ebből az lett hogy egy pár volt egy erős 50 es és 8 pasi meg az ígéretek hogy jönnek de mindég egy fél óra mulva
És a pár is csak zárt ajtónál dugott az egyik srác mesélte hogy volt pár hete is akkor is ugyan ez volt de rápróbált másodszor is na ennyit erről az egészről ezért is zárt be
De van Nyíregyházán is swinger és arról csak jót halottam én is készülök oda csak még nem jutottam el nameg ez a Miskolci élmény nem kellett volna (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 20. hétfő 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 20. hétfő 01:18
A telefon után megvolt minden beszélve elvileg minimum 8-10 pár lett volna 3-4 szóló nő és férfi
Na ebből az lett hogy egy pár volt egy erős 50 es és 8 pasi meg az ígéretek hogy jönnek de mindég egy fél óra mulva
És a pár is csak zárt ajtónál dugott az egyik srác mesélte hogy volt pár hete is akkor is ugyan ez volt de rápróbált másodszor is na ennyit erről az egészről ezért is zárt be
De van Nyíregyházán is swinger és arról csak jót halottam én is készülök oda csak még nem jutottam el nameg ez a Miskolci élmény nem kellett volna (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 20. hétfő 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2292052)

Sziasztok! Valaki tud hozzászólást írni a Sweet Life Swinger clubról Miskolcon?
Még sosem voltunk klubban de készülünk és hozzánk közel lenne. Régebben valahol olvastam róla egy leírást, ott díóicsérték.
Még sosem voltunk klubban de készülünk és hozzánk közel lenne. Régebben valahol olvastam róla egy leírást, ott díóicsérték.
Sziasztok!!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Szegedi 3 Majom Swinger Klubról valaki tud esetleg véleményt mondani? Tudom hozzá állás kérdése, de mennyire esélyes a gabalyodás, a kezdőkkel mennyire toleránsak,esetleg ha látják hogy újonc de szeretne csatlakozni mennyire kezdeményezők,segítőkészek? A válaszokat előre is nagyon Szépen Köszönöm
Érdeklődni szeretnék, hogy a Szegedi 3 Majom Swinger Klubról valaki tud esetleg véleményt mondani? Tudom hozzá állás kérdése, de mennyire esélyes a gabalyodás, a kezdőkkel mennyire toleránsak,esetleg ha látják hogy újonc de szeretne csatlakozni mennyire kezdeményezők,segítőkészek? A válaszokat előre is nagyon Szépen Köszönöm
Sziasztok,
Tudtok ajánlani vidéki, hétközbeni swinger lehetőséget?
Köszönöm
Köszönöm
Szívesen vinnék is olyan hölgyet, aki nem tudja megoldani az oda és visszajutást
kellemest, a hasznossal

kellemest, a hasznossal

Budapesten sincs gyakorlatilag napközbeni swinger lehetőség, nem hogy vidéken
(Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 12. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 15:08

Sziasztok,
Köszönöm
Köszönöm
Köszönöm a válaszod, a kérdésem nem a napközbenre vonatkozott.
Én hétközben, tehát nem hétvégén
keresek swinger partit vidéken
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 12. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 12. szerda 16:32

Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 12. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3863192)

Budapesten sincs gyakorlatilag napközbeni swinger lehetőség, nem hogy vidéken
Ha Budaörs vidéknek számít, akkor szerda esténként van.
De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap. (Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 13. csütörtök 09:15

De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap. (Ez egy válasz atutts üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a válaszod, a kérdésem nem a napközbenre vonatkozott.
keresek swinger partit vidéken
Üdv

Üdv
Meg csütörtökön egy másik helyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 13. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 13. csütörtök 09:29
Törölt felhasználó (465100)

Ha Budaörs vidéknek számít, akkor szerda esténként van.
De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap.

De a budapestieknek is ugyan ez az egyetlen lehetőség hétköznap.