Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 150 151 152 153 154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3384   2018. 11. 30. péntek 19:34
X Törölt felhasználó (3958902)
Az például szimpatikus volt,hogy vegyes volt a társaság. Nem volt az a "mitkeresekénitt" érzésem. Persze volt olyan is,aki nem tetszett,de nem hisztiztem emiatt. Nem kerestem a társaságát és ennyi. Tetszett az emberek közvetlensége,és persze az egyéb élmények is nyes Mégis szürreálisnak éreztem,nekem kicsit sok volt. Inkább csak a kíváncsiság hajtott smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3947022)
2018. 11. 30. péntek 19:26
Mi nem tetszett? smile vagy épp mi tetszett?
#3383   2018. 11. 30. péntek 19:27
Ez édes volt "senkire ne hallgass,ha rám hallgatsz" nyes Egyetértek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:23
Senkire ne hallgass, ha rám hallgatsz smile menj le, tapasztalj. Sőt, elsőre lehet nem is lesz korrekt tapasztalat, csak többedjére áll össze a valós kép.
Szerintem aki ki szeretné próbálni, tegye meg és ő alkosson véleményt.
Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be.
#3382   2018. 11. 30. péntek 19:26
X Törölt felhasználó (3947022)
Mi nem tetszett? smile vagy épp mi tetszett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3958902)
2018. 11. 30. péntek 19:24
Nem magamról beszéltem. Voltam már smile Szerencsére nekem kellemes élmény volt,de nem vált a részemmé.
Egyébként pedig....Igenisuram Értettemuram!!! wink (vagy asszonyom)
#3381   2018. 11. 30. péntek 19:24
Szerintem azt se látják mivel mész. Nem.hiszem, hogy ez bárkit is érdekelne mivel érkezel. Az már inkább, hogy kivel smile
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:02
Így van, meg ha nem "Dzsipóval" állsz be a parkolóba lenéznek mint a koldust, pedig belül lehet több van benned mint azt sokan gondolják. Van az a mondás: ki mint él, úgy ítél.
#3380   2018. 11. 30. péntek 19:24
Nem magamról beszéltem. Voltam már smile Szerencsére nekem kellemes élmény volt,de nem vált a részemmé.
Egyébként pedig....Igenisuram Értettemuram!!! wink (vagy asszonyom)
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:15
Ne hidd, menj el, éld át és utána mondj véleményt! Mindenki másképp éli meg. Mi is kipróbáltuk, ez a része kipipálva, lezártuk a dolgokat, kész ennyi!!!
#3379   2018. 11. 30. péntek 19:23
Senkire ne hallgass, ha rám hallgatsz smile menj le, tapasztalj. Sőt, elsőre lehet nem is lesz korrekt tapasztalat, csak többedjére áll össze a valós kép.
Szerintem aki ki szeretné próbálni, tegye meg és ő alkosson véleményt.
Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 18:20
Azok kedvét mindenesetre rendesen eltudják venni,akik esetleg még csak fontolgatják,hogy elmenjenek egy ilyen klubba smile Már persze ha nem Barbie és Ken típusok nyes
#3378   2018. 11. 30. péntek 19:15
albapar albapar
Ne hidd, menj el, éld át és utána mondj véleményt! Mindenki másképp éli meg. Mi is kipróbáltuk, ez a része kipipálva, lezártuk a dolgokat, kész ennyi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 18:20
Azok kedvét mindenesetre rendesen eltudják venni,akik esetleg még csak fontolgatják,hogy elmenjenek egy ilyen klubba smile Már persze ha nem Barbie és Ken típusok nyes
#3377   2018. 11. 30. péntek 19:02
albapar albapar
Így van, meg ha nem "Dzsipóval" állsz be a parkolóba lenéznek mint a koldust, pedig belül lehet több van benned mint azt sokan gondolják. Van az a mondás: ki mint él, úgy ítél.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 11. 30. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 17:51
Teljesen igazad van Néha a klubok megtelnek láthatóan olyan emberekkel akik azt gondolják ha már pénzért megcsináltattam a mellemet akkor többet is érek mint aki erre nem hajlandó! Aztán amikor egyedül maradnak az elvárásaikkal csak itt sír hogy sok a szar ember.Pedig az emberek 90% jól érzi magát az általa látogatott helyen. Legalább is ez a tapasztalatunk. Am igazad van Nincs ingyen vacsora Az általában benne van a beugróban nyes Az hogy egy tízezres beugrót filléresnek nevezel............ Bár szíved joga bármit is leírni "Ez sajnos egy ilyen gyűjtőhely,itt a slamposság a norma."
#3376   2018. 11. 30. péntek 18:59
albapar albapar
Jaj de igazat szóltál!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 11. 30. péntek 14:19
Pedig igazatok van,tényleg fiatalok vagytok,csak nem tinédzserek...hm,vicces,hogy ha valakik picit komolyabb igényeket támasztanak,rögtön pellengérre kerülnek.Ez sajnos egy ilyen gyűjtőhely,itt a slamposság a norma.Igen,mi is mindig csalódva fordultunk ki az ilyen jellegű,mindenki számára párezer forintért látogatható helyekről.Tömören?Mint egy május elsejei felvonulás.Siralmas.Lihegnek,integetnek,mintha a beugróért járna nekik valami,amire érdemtelenek.Mikor meg a szinvonalukért a jólmegérdemelt stoptáblát megkapják,meg vannak sértődve.
És nem,nem azt mondom,ne élvezzék az életet,dehogynem!De nincs ingyen vacsora,azt kapsz,amiért megdolgozol,a fillérek belépésre jogosítanak,nem arra,hogy ott....mindegy is.
Részünkről lezárva.
#3375   2018. 11. 30. péntek 18:20
#3374   2018. 11. 30. péntek 18:06
Az igényességet és igénytelenséget még mindig nem súlyban mérik.
Ahogy a szilikon tömeg sem egyenesen arányos az ogényességel, intelligenciával pláne.
Sokan egy rózsaszín ködbe lebegve élnek. Miből gondolják, hogy a klubba nem az utca embere megy le, hanem valami felsőbb rendű lény?

..és ne feledjük, nem biztos, hogy aki igényesnek tartja magát, az valóban az is.
smile
#3373   2018. 11. 30. péntek 17:51
jirzi jirzi
Teljesen igazad van Néha a klubok megtelnek láthatóan olyan emberekkel akik azt gondolják ha már pénzért megcsináltattam a mellemet akkor többet is érek mint aki erre nem hajlandó! Aztán amikor egyedül maradnak az elvárásaikkal csak itt sír hogy sok a szar ember.Pedig az emberek 90% jól érzi magát az általa látogatott helyen. Legalább is ez a tapasztalatunk. Am igazad van Nincs ingyen vacsora Az általában benne van a beugróban nyes Az hogy egy tízezres beugrót filléresnek nevezel............ Bár szíved joga bármit is leírni "Ez sajnos egy ilyen gyűjtőhely,itt a slamposság a norma."
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 11. 30. péntek 14:19
Pedig igazatok van,tényleg fiatalok vagytok,csak nem tinédzserek...hm,vicces,hogy ha valakik picit komolyabb igényeket támasztanak,rögtön pellengérre kerülnek.Ez sajnos egy ilyen gyűjtőhely,itt a slamposság a norma.Igen,mi is mindig csalódva fordultunk ki az ilyen jellegű,mindenki számára párezer forintért látogatható helyekről.Tömören?Mint egy május elsejei felvonulás.Siralmas.Lihegnek,integetnek,mintha a beugróért járna nekik valami,amire érdemtelenek.Mikor meg a szinvonalukért a jólmegérdemelt stoptáblát megkapják,meg vannak sértődve.
És nem,nem azt mondom,ne élvezzék az életet,dehogynem!De nincs ingyen vacsora,azt kapsz,amiért megdolgozol,a fillérek belépésre jogosítanak,nem arra,hogy ott....mindegy is.
Részünkről lezárva.
#3372   2018. 11. 30. péntek 14:19
X Törölt felhasználó (3055042)
Részünkről lezárva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 27. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2018. 11. 27. kedd 20:19
Most tuti nagyon sok negatív hozzászólást fogok kapni, de sebaj. Szóval minket is nagyon izgat a többes szex gondolata, főleg a plusz pasis, de attól félünk, hogy nem találnánk izlésünknek megfelelő partnert, partnereket.
Mi fiatalok vagyunk (30 asok)igényesek magunkra, törődünk magunkkal és egymással, ezért nem is engednénk magunk mellé, közé túlsúlyos, igénytelen embereket. Valahogy az idősebbek sem vonzanak minket.
A swingerklubbokról is mindenhol azt olvassuk, hogy mindenféle ember jár oda. Namost, a Glory caféban is. Egyszer voltam és 10 perc múlva sikítva rohantam el. Dagadt öreg kamionsofőr komàk rohangáltak kirakott farokkal miközben egy kabinban hágott egy kopasz egy sertést. Őszintén mondom förtelmes volt.
Szóval mi mennénk, de félünk is egy picit. Jó lenne ha végre valaki konkrétan leírnà, mi is megy egy ilyen helyen, milyen formák vannak lennt. Mi az érzéki szex hívei vagyunk
Ja és ezen kívül jöhetnek az anyàzó levelek mert vàlogatósak vagyunk.
Köszi
#3371   2018. 11. 30. péntek 12:42
Jav, lakásból nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 12:41
Találó irónia smile én hozzá tenném, hogy 30 év és 50 kiló felett, jobb ha ki sem mozdulnak a kakásból, mert a Föld is megáll a forgásban.
#3370   2018. 11. 30. péntek 12:41
Találó irónia smile én hozzá tenném, hogy 30 év és 50 kiló felett, jobb ha ki sem mozdulnak a kakásból, mert a Föld is megáll a forgásban.
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2018. 11. 27. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 27. kedd 23:19
Az önértékelés teljes hiányát mutatja,ha valaki 38 évesen "fiatalnak" nevezi magát. Nem, te egy erősen középkorú pasi vagy,aki ettől még persze lehet fiatalos,de fiatal már sosem lesz belőled. Igazából a kedvesed sem számít 32 évesen fiatalnak,hiszen az üdeség és a báj elmúlik ebben a korban. Szóval ne menjetek nyilvános helyre, mert az nem nektek való. Lehet szervezni privát bulit,oszt' akkor ott olyanok lesznek akiket ti meghívtok.
#3369   2018. 11. 27. kedd 23:19
zenita zenita
Az önértékelés teljes hiányát mutatja,ha valaki 38 évesen "fiatalnak" nevezi magát. Nem, te egy erősen középkorú pasi vagy,aki ettől még persze lehet fiatalos,de fiatal már sosem lesz belőled. Igazából a kedvesed sem számít 32 évesen fiatalnak,hiszen az üdeség és a báj elmúlik ebben a korban. Szóval ne menjetek nyilvános helyre, mert az nem nektek való. Lehet szervezni privát bulit,oszt' akkor ott olyanok lesznek akiket ti meghívtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 27. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Most tuti nagyon sok negatív hozzászólást fogok kapni, de sebaj. Szóval minket is nagyon izgat a többes szex gondolata, főleg a plusz pasis, de attól félünk, hogy nem találnánk izlésünknek megfelelő partnert, partnereket.
Mi fiatalok vagyunk (30 asok)igényesek magunkra, törődünk magunkkal és egymással, ezért nem is engednénk magunk mellé, közé túlsúlyos, igénytelen embereket. Valahogy az idősebbek sem vonzanak minket.
A swingerklubbokról is mindenhol azt olvassuk, hogy mindenféle ember jár oda. Namost, a Glory caféban is. Egyszer voltam és 10 perc múlva sikítva rohantam el. Dagadt öreg kamionsofőr komàk rohangáltak kirakott farokkal miközben egy kabinban hágott egy kopasz egy sertést. Őszintén mondom förtelmes volt.
Szóval mi mennénk, de félünk is egy picit. Jó lenne ha végre valaki konkrétan leírnà, mi is megy egy ilyen helyen, milyen formák vannak lennt. Mi az érzéki szex hívei vagyunk
Köszi
#3368   2018. 11. 27. kedd 21:26
jirzi jirzi
Milyen formák? A kérdés is sértő Ti milyen formák vagytok és mihez viszonyítjátok magatokat? Igen a sw klubokban mindenféle ember előfordul. Ezért én nektek a fizetős szolgáltatásokat ajánlanám! Ott azt kapjátok amiért fizettek! Egy ilyen hely nagyon veszélyes lehet számotokra. Tele van 30 fölötti vén kujonnal akik elővett farokkal szórakoznak és még a diétát sem tartják! Sajnálom ha ez sértő ,de ez a mi véleményünk.
Köszi
#3367   2018. 11. 27. kedd 21:18
X Törölt felhasználó (1777462)
A glory cafe a legalja. Szót se érdemel. Tiktak, vagy dreamland szombaton elsőre ami ajánlott. Dreamland az csak páros olyankor, lightos, tiktak sok pár, nagyon csinosak is vannak. Lementek, és elsőre csak nézelődtök, és meglátjátok milyen a hangulat. Nem fogtok csalódni. smile
Köszi
#3366   2018. 11. 27. kedd 20:19
X Törölt felhasználó (1311932)
Köszi
#3365   2018. 11. 25. vasárnap 14:32
X Törölt felhasználó (3955022)
Sziasztok! A glory-ba, hogy kell elképzelni ezeket a Gangbang bulikat amiket az ott lévő lányokkal hirdetnek?

... 150 151 152 153 154 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!