Sziasztok!
A szerdai nappali swinger programról van valakinek infója?
A szerdai nappali swinger programról van valakinek infója?
Sziasztok
Melyik klubb van nyitva szombaton?
Melyik klubb van nyitva szombaton?
Hedonism club (máté u55)még működik? vagy a hely, medencés partis felnőtt rendezvényekkel?
Attól függ nektek mi a jó. Mi ttbe járunk, mert nekünk az jött be.
Jellemzően oda inkább párok járnak, és limitalva van a szóló fiúk száma. A tisztaság és a kiszolgálás is nagyon fontos számunkra, és Maciek ebben is jók.
De ha ti inkább gangbang jellegű partykat kedvelitek akkor a dl lehet jobb nektek, mert ott több szóló férfi van. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 21. csütörtök 09:17
Jellemzően oda inkább párok járnak, és limitalva van a szóló fiúk száma. A tisztaság és a kiszolgálás is nagyon fontos számunkra, és Maciek ebben is jók.
De ha ti inkább gangbang jellegű partykat kedvelitek akkor a dl lehet jobb nektek, mert ott több szóló férfi van. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922448)

Párommal szeretnénk elmenni egy swinger klubba,de még nem voltunk. Hova érdemes menni igy elsőre?
Párommal szeretnénk elmenni egy swinger klubba,de még nem voltunk. Hova érdemes menni igy elsőre?
Mindegyik klub másért jó, de a best a DL péntekenként, ott van a legjobb buli :P reméljük mielőbb nyit újra
A téma hozzászólásokkal kapcsolatban - páros napon is van szóló férfi, csak nem szólóban érkezett, hanem nővel akiről "levált" az este folyamán. A nő is lehet kezdeményező, de attól még a Férfinek illik

KisDavid. az jó ha a vendégeid, bár szóló nőként így is úgy is ingyenes a belépő
(sőt még te spórolsz rajta, mivel a páros belépő olcsóbb mint a szóló pasi)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 23:21

Törölt felhasználó (4299012)

Sziasztok!
Ha újranyitnak a klubok szeretném elveszteni a swinger klub szüzességemet ehhez keresek egy olyan párt vagy hölgyet akik tapasztaltak izgatja őket egy kezdő bevezetése ebbe a világba.
Természetesen vendégeim lennének az eset folyamán
25 éves hetero fiú vagyok az idősebb korosztályt részesítem előnyben de korombeliek megkeresését is szívesen veszem.
Ha újranyitnak a klubok szeretném elveszteni a swinger klub szüzességemet ehhez keresek egy olyan párt vagy hölgyet akik tapasztaltak izgatja őket egy kezdő bevezetése ebbe a világba.

25 éves hetero fiú vagyok az idősebb korosztályt részesítem előnyben de korombeliek megkeresését is szívesen veszem.
Sziasztok!

Te tényleg a betmen vagy?
(Ez egy válasz Batman07 üzenetére (2020. 05. 20. szerda 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok . Írhat nekem 1 lány üzi privit
Dl mikor nyit tudni valamit?
Május 29. nyit a tt is.
Nem mentünk le Megvárjuk a DL t Az lesz az igazi Ahogy az oldalon írják hamarosan nyitni fog A Paradicsomról meg vegyesek az infok Olyan ritkán sikerül lejutnunk hogy nem szeretnénk negatív tapasztalatokat szerezni
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2020. 05. 19. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
4000

Voltál? Mennyien voltak?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 05. 16. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A paradicsom nyitva van
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 05. 02. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. A Békési buliról van vkinek infoja?
Mikor lesz már valahol klubb nyitva?
Aztán miért?
A ledz ízes miért más a csajoknal
Az miért tetszik (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 19. csütörtök 16:44
A ledz ízes miért más a csajoknal
Az miért tetszik (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4306842)

Swinger klubban nem kívánatos az ilyen személy.
70?!! Inkább ne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 29. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 29. szerda 07:29
Törölt felhasználó (3820042)

70 éves hölgy és 56 éves férfi kipróbálná a Swinger Klub varázsát!