Sziasztok! 10 éve swingerező párként szívesen segítünk minden szárnyát bontogató párnak. Most nem nagyon lesznek nyitva klubok, ezért gondoltuk, biztosan sok kérdés merül fel bennetek a swinger világával, a klubok működésével kapcsolatban. Csak privát üzenetekre válaszolunk.
70 éves hölgy és 56 éves férfi kipróbálná a Swinger Klub varázsát!
70?!! Inkább ne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 29. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 29. szerda 07:29
Törölt felhasználó (3820042)

70 éves hölgy és 56 éves férfi kipróbálná a Swinger Klub varázsát!
Aztán miért?
A ledz ízes miért más a csajoknal
Az miért tetszik (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 19. csütörtök 16:44
A ledz ízes miért más a csajoknal
Az miért tetszik (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4306842)

Swinger klubban nem kívánatos az ilyen személy.
Mikor lesz már valahol klubb nyitva?
Sziasztok. A Békési buliról van vkinek infoja?
A paradicsom nyitva van
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 05. 02. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál? Mennyien voltak?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 05. 16. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
4000

Nem mentünk le Megvárjuk a DL t Az lesz az igazi Ahogy az oldalon írják hamarosan nyitni fog A Paradicsomról meg vegyesek az infok Olyan ritkán sikerül lejutnunk hogy nem szeretnénk negatív tapasztalatokat szerezni
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2020. 05. 19. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Május 29. nyit a tt is.
Dl mikor nyit tudni valamit?
Sziasztok . Írhat nekem 1 lány üzi privit
Te tényleg a betmen vagy?
(Ez egy válasz Batman07 üzenetére (2020. 05. 20. szerda 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ha újranyitnak a klubok szeretném elveszteni a swinger klub szüzességemet ehhez keresek egy olyan párt vagy hölgyet akik tapasztaltak izgatja őket egy kezdő bevezetése ebbe a világba.
Természetesen vendégeim lennének az eset folyamán
25 éves hetero fiú vagyok az idősebb korosztályt részesítem előnyben de korombeliek megkeresését is szívesen veszem.
Ha újranyitnak a klubok szeretném elveszteni a swinger klub szüzességemet ehhez keresek egy olyan párt vagy hölgyet akik tapasztaltak izgatja őket egy kezdő bevezetése ebbe a világba.

25 éves hetero fiú vagyok az idősebb korosztályt részesítem előnyben de korombeliek megkeresését is szívesen veszem.
KisDavid. az jó ha a vendégeid, bár szóló nőként így is úgy is ingyenes a belépő
(sőt még te spórolsz rajta, mivel a páros belépő olcsóbb mint a szóló pasi)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 23:21

Törölt felhasználó (4299012)

Sziasztok!

Mindegyik klub másért jó, de a best a DL péntekenként, ott van a legjobb buli :P reméljük mielőbb nyit újra
A téma hozzászólásokkal kapcsolatban - páros napon is van szóló férfi, csak nem szólóban érkezett, hanem nővel akiről "levált" az este folyamán. A nő is lehet kezdeményező, de attól még a Férfinek illik

Párommal szeretnénk elmenni egy swinger klubba,de még nem voltunk. Hova érdemes menni igy elsőre?
Attól függ nektek mi a jó. Mi ttbe járunk, mert nekünk az jött be.
Jellemzően oda inkább párok járnak, és limitalva van a szóló fiúk száma. A tisztaság és a kiszolgálás is nagyon fontos számunkra, és Maciek ebben is jók.
De ha ti inkább gangbang jellegű partykat kedvelitek akkor a dl lehet jobb nektek, mert ott több szóló férfi van. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 21. csütörtök 09:17
Jellemzően oda inkább párok járnak, és limitalva van a szóló fiúk száma. A tisztaság és a kiszolgálás is nagyon fontos számunkra, és Maciek ebben is jók.
De ha ti inkább gangbang jellegű partykat kedvelitek akkor a dl lehet jobb nektek, mert ott több szóló férfi van. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922448)

Párommal szeretnénk elmenni egy swinger klubba,de még nem voltunk. Hova érdemes menni igy elsőre?
Hedonism club (máté u55)még működik? vagy a hely, medencés partis felnőtt rendezvényekkel?