Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 271 272 273 274 275 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5441   2023. 11. 19. vasárnap 22:19
twostrokeguy twostrokeguy
swingerdreamland
tiktakswinger
swingerparadise
Swinger for you

Én ezekről tudok.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 12:30
Van valami hely, oldal, ahol össze vannak gyűjtve a budapesti (-környéki) vagy akár az országosan is "létező" clubok?
Elég nehéz átlátni mik a lehetőségek és ki miről ír.
#5442   2023. 11. 19. vasárnap 22:30
Szerintem amikor 10 éve elkezdtünk swingerelni, már akkor is ezt mondták a tapasztaltabbak, hogy "hígul a közönség", meg "vannak, akik nem szexelni járnak le" smile Amikor legutóbb klubban voltunk, nem láttunk senkit táncolni. Persze ennek oka lehetett, hogy olyan nagyon emberek sem voltak, kb. 10 pár. Ami jobban zavar, hogy idén csak két végletet fogtunk ki: vagy üres klub, vagy annyira teli, hogy a lepedőt nem lehet letenni. Ahhoz meg drága mulatság egy klubeste, hogy rossz érzésekkel menjek utána haza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696237)
2023. 11. 19. vasárnap 15:01
Természetesen nem kötelező szexelni bárkivel. Szörnyű is lenne. Viszont: elég jellemző tendencia lett az utóbbi években az a szomorú tény, hogy szándék sincs szexuális nyitottságra mások felé, aki amúgy lehet jogy egyébiránt szimpatikus is lehetne, mert bulihelyszínnek nézik inkább a swinger klubbokat, pedig alapvetően nem discorol beszélünk. Hogy miért ment el ez a sw klub téma ilyen irányba, és miért vették át a helyet a simán csak bulizgatasra vágyó párok, egy meglehetősen jó kérdés. Ezért van az, hogy aki valós, igazi, vérbeli swinger élményeket akar megélni, az vagy csinál privát, vagy más swinger párok által szervezett programra megy. Tíz éve egészen más volt az irány, mint mostanság. Az irány klub szinten határozottan rossz.
#5443   2023. 11. 20. hétfő 11:23
batormaszturbator batormaszturbator
exclusiveswinger pont com
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 22:19
swingerdreamland
tiktakswinger
swingerparadise
Swinger for you

Én ezekről tudok.
#5444   2023. 11. 20. hétfő 12:53
Nudistapár Nudistapár
Sziasztok,
ahogy írták,is-is.Vannak tapasztaltak,és vannak elsőbálózók.Mi két éve spontán indítatásból mentünk klasszik sw klubba,a TT-re esett a választásunk az utánaolvasások után.Csak párok nap volt épp,beszélgettünk,majd felvonultunk kettesben.Jött egy páros,érdeklődtek,hogy beszállhatnak-e...igen után becsatlakoztak,és egy kellemes párcserés négyes lett.
Most szombaton voltunk másodjára,megint hirtelen ötlet,megint TT.Szeretünk korán érkezni,mivel nudisok vagyunk,jót beszélgettünk ott egy szimpi párral.De utána elkeveregtünk,egymással voltunk csak kettesben.Utána pihiztünk,táncoltunk,majd megismerkedtünk egy szimpi párral,miután a mosolygós női tagját elhívtuk táncolni..kiderült,a nő szintén valós bi...így mentünk fel négyesre,jót gabalyodtunk,kiéltük vágyainkat nagy csatában.
Szóval bármi lehet,vannak bőven nyitott emberek.De azért nem árt,ha kezdeményeztek is,vagy jelét adjátok.Mi sem gang-bang,meg ilyesmit akarunk,akartunk.Nem volt zaklatás,sőt volt fele annyi idős pár is,aki be akart szállni hozzánk,mert tetszett nekik a látvány,de már a végjáték ment,ezért nemet mondtunk,hiába volt gyönyőrű a női tag.
Kihaltunk volna a végére.: D
Nem reklám,de nekünk a TT bejött,Maci már az elején kint segédkezett a parkoláshoz,bent kedvesek voltak,elmenet előtt érdeklődött a benyomásokról..mint egy jó házigazda.
Mivel magasak is vagyunk,négyeshez alapból is nehéz értelmes párt találni társkeresőkön,itt ez sokkal jobban működik...
(Ez egy válasz CMcuckold3 üzenetére (2023. 11. 18. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 18. szombat 21:13
Sziasztok valaki segítsen ,hogy kell elképzelni az egészet törzsvendégek vannak inkább akik ismerik egymást ...?? Vagy szimplán el tudunk vegyülni párommal úgy hogy nem ismerkedünk első alkalomal csak mozizunk és szexelünk tájékozodás képpen mivel első lenne azért izgulnánk mindketten ? Nem fognak kinézni minket ??? Válaszokat köszönjük ...
#5445   2023. 11. 20. hétfő 18:18
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
És akkor, hogy országos és teljes legyen az echte swinger klub lista:

3majomclub - Szeged (Szatymaz)
swingerintimission - Mohács
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 22:19
swingerdreamland
tiktakswinger
swingerparadise
Swinger for you

Én ezekről tudok.
#5446   2023. 11. 20. hétfő 20:17
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Az alap kérdést feltevő kifejezetten a swinger klubokra kérdezett rá szerintem. Az általad említett szervező (N.) pedig ki is emeli, hogy nem swinger klub, bár igaz, kvázi úgy "üzemelnek" ezek a bulik is.
De, ha a hasonló, meghívásos, vagy "válogatott/szűrt" társaságú bulikat is idevesszük, akkor meg kell még említeni a V.Wega (L.), a D.light, a Pe&Me-ék által szervezett, vagy a Zsámbék környéki bulikat is a teljesség igénye nélkül! Aztán még ott vannak az ugyancsak régebb óta és rendszeresen megrendezésre kerülő privát bulik, úgymint Szentkirály/Tiszakécske, Olasz/Bonyhád, Újhartyán, vagy éppen Baja, stb. Már magam sem látom át annyi van............
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 11:23
exclusiveswinger pont com
#5447   2023. 11. 20. hétfő 21:27
Mi voltunk néhány privát buliban is, alapvetően azt tapasztaltuk, hogy mindenhol összeszokott társaságok voltak, akik elvoltak egymással, nem voltak nyitottak másra, így soha nem is szexeltünk másokkal ilyen helyen.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 18:16
Ezt csak megerősíteni tudjuk. Pár éve látványos a változás. Sok a fiatal, aki elsősorban a buli kedvéért, piálni, szórakozni megy és ha úgy alalkul, akkor szexel is.
Emiatt egy jó ideje mi is csak privát szervezésű buliba megyünk, ahol még erről szól a történet.
#5448   2023. 11. 20. hétfő 21:27
mármint "nem voltak nyitottak másokra"
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 21:27
Mi voltunk néhány privát buliban is, alapvetően azt tapasztaltuk, hogy mindenhol összeszokott társaságok voltak, akik elvoltak egymással, nem voltak nyitottak másra, így soha nem is szexeltünk másokkal ilyen helyen.
#5449   2023. 11. 21. kedd 09:57
CMcuckold3 CMcuckold3
Köszönjük mindenkinek a segítséget smile
#5450   2023. 11. 28. kedd 16:38
X Törölt felhasználó (4435502)
3 majom swinger klubban volt valaki mostanában?
Valaki tud infót adni.
Köszi
#5451   2023. 12. 03. vasárnap 13:27
Danny18 Danny18
Olyan swinger clubot keresünk ahol gyakran vannak nagy méretű pasik. Erről mik a tapasztalatok?
#5452   2023. 12. 03. vasárnap 15:18
X Törölt felhasználó (4721667) VIP
Mi azon gondolkodunk ,hogy megoldanánk privátban az egymás előtti szexet. Van valakinek erről tapasztalata ? Esetleg átélt már ilyesmit itt valaki ? Ezen a téren kezdők vagyunk de érdekes lehet megélni. Harmadik fél kizárt. Nem szeretnénk gabalyodni. Van esély ilyen párt találni vagy adjuk fel ?
#5453   2023. 12. 03. vasárnap 15:50
Akkor neked a Big swingerben a helyed. Mondjuk gyanús ,hogy nincs ilyen..
(Ez egy válasz Danny18 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 13:27
Olyan swinger clubot keresünk ahol gyakran vannak nagy méretű pasik. Erről mik a tapasztalatok?
#5454   2023. 12. 03. vasárnap 16:07
BiPasit BiPasit
Én nem igazán értem, hogy abban mi a jó? De sok sikert és nyilván van olyan páros, aki ugyanezt keresi, de azért bent a pakliban, hogy valaki azzal a céllal, hogy majd úgyis ott a helyszínen bepróbálkozik és akkor több is lesz, majd azt mondja jó neki az egymás melletti szex is. Ebből pedig tuti sértődés lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4721667) VIP
2023. 12. 03. vasárnap 15:18
Mi azon gondolkodunk ,hogy megoldanánk privátban az egymás előtti szexet. Van valakinek erről tapasztalata ? Esetleg átélt már ilyesmit itt valaki ? Ezen a téren kezdők vagyunk de érdekes lehet megélni. Harmadik fél kizárt. Nem szeretnénk gabalyodni. Van esély ilyen párt találni vagy adjuk fel ?
#5455   2023. 12. 03. vasárnap 16:31
Miért baj az ,ha annyira szeretjük egymást ,hogy nem adjuk másnak "élvezkedni" a párunkat ? Ha innen nézzük milyen dolog az ,hogy más párjára gerjed valaki. Nem tudja kielégíteni a férje ? Értek én mindent de szerintünk egy párkapcsolatba nem fér bele egy ilyen szitu. Ez nyílván a mi véleményünk. Viszont ide több bizalom kell mint egy párcserébe. Ott minek ha nem kell ?
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 16:07
Én nem igazán értem, hogy abban mi a jó? De sok sikert és nyilván van olyan páros, aki ugyanezt keresi, de azért bent a pakliban, hogy valaki azzal a céllal, hogy majd úgyis ott a helyszínen bepróbálkozik és akkor több is lesz, majd azt mondja jó neki az egymás melletti szex is. Ebből pedig tuti sértődés lesz.
#5456   2023. 12. 03. vasárnap 16:39
Szerintem ilyen nincs. Nincs két egyforma este, hogy ilyen, hol olyan emberek vannak. Sehol nem ellenőrzik centivel a belépő férfiakat, hogy "18 centi - maradhat" smile
(Ez egy válasz Danny18 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
#5457   2023. 12. 03. vasárnap 16:39
Delightpar Delightpar VIP
Mint mindenben ez is teljesen vegyesen alakult. Minden klubban, buliban előfordul nagy mèretű pasi is. smile
#5458   2023. 12. 03. vasárnap 16:42
Viszont annyira nem szeretitek egymást, hogy "odaadjátok" egymást másnak? Ez nem a szeretet mértékétől függ smile Annak idején láttam jónéhány olyan hirdetést, ahol pár csak egymás előtti szexre keresett partnert, biztos lehet ilyet találni, mások is keresnek ilyet. Én nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen helyzetben ne ébredjen vágy a másik pár ellenkező nemű tagjához érni, de ez én vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 16:31
Miért baj az ,ha annyira szeretjük egymást ,hogy nem adjuk másnak "élvezkedni" a párunkat ? Ha innen nézzük milyen dolog az ,hogy más párjára gerjed valaki. Nem tudja kielégíteni a férje ? Értek én mindent de szerintünk egy párkapcsolatba nem fér bele egy ilyen szitu. Ez nyílván a mi véleményünk. Viszont ide több bizalom kell mint egy párcserébe. Ott minek ha nem kell ?
#5459   2023. 12. 03. vasárnap 16:45
BiPasit BiPasit
Másnak az sem fér bele, hogy egymás előtt, sőt valakiek az sem, hogy ilyen oldalra regisztráljon. Szóval ebbe kár belemenni, de lehet ti is kicsit fordítva ültök a lovon. Nem az a lényeg a párcserének, hogy a másik pasi/csaj, az én feleségemre gerjedjen, hanem együtt éljünk meg olyan örömöket, amit kettesben nem lehet. Ettől semmivel nem szeretem kevésbé, sőt egy sokkal erősebb bizalom van, hiszen tudom, hogy ott van, kielégít másokat, ahogyan én is és engem is más, de mi együtt vagyunk egy pár és ha vége a közös hancúrnak ő az enyém és én az övé.
Több bizalom kell az egymás előtti szexhez? Miért is?
Olyan ez kicsit, mint amikor ismerkedés közben azt mondja a páros, hogy meg lehet dugni a feleségét, popsiba, punciba, rá lehet élvezni az arcára, de a csók az tabu, mert az túl intim smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 16:31
#5460   2023. 12. 03. vasárnap 17:02
sassuolo79 sassuolo79
Az S4Y péntek déli bulijaira érdemes menni? Kis infó valakitől? Köszi!

... 271 272 273 274 275 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!