Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5948   2024. 08. 28. szerda 19:18
Frakk2021 Frakk2021
Mielőtt vádaskodsz, jobb lenne, ha tudnád ki a tulajdonos...a legszebb mondatod, igazságtalan versenyelöny.....,a swinger nem verseny...szimpátia, vonzódás az adott helyen, időben....kommuníkálni kellene a párokkal, lányokkal, nem valótlanlanságot írni.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 12:06
Az én véleményem egy kicsit más a SW4You-ról.
A klub már nem rendelkezik egyetlen nyitott helységgel sem, minden szoba zárható lett. Ez csak azért probléma, mert összesen három szoba van.
Az egyikbe rendszeresen elvonul a tulajdonos a klubban felszedett új csajokkal 2-3 órára és akkor csak álldogálnak az emberek a zárt ajtók előtt.
Az új rácsos szobába meg betelepednek a kötözők, mert úgy gondolják, hogy a shibari gyakorlatokat ott kell tartani és a gangbang helyett az jobban érdekli a látogatókat.
Visszatárve a tulajdonosra, úgy néz ki, hogy a klub azért jött létre, hogy ő tudjon csajozni, mert máshol nagyon menne. Minden új nőre azonnal rámozdul, már a szaunában elkezdi az alacsony költségvetésű szövegét tolni a mondvacsinált DorianGray. Pár hete két nővel vonult el a a szauna mögötti szobába és szerencsétlenségére a szaunából látni lehetett amit művelt. Két csinos nő mellett nem nagyon volt aktus, többen is ott nevettek, hogy csak ujjazásban vitézkedik. Meg az idióta szöveget tolja ott is közben.
Úgy néz ki, hogy a klub pár bennfentes miatt üzemel, a tulajdonos a vetélytárs a csajozásban, aki igazságtalan előnnyel indul a versenyben.
De ezzel biztosan fenntartható egy klub.
A szendvicsek szárazak és egyhangúak. Csak egyfajta van. Minden éjjel ugyanaz.
Az egy darab törölköző kiosztás meg szánalmas.
Az alkoholos italokért való fizetés meg enyhén szólva is hagy kívánni való maga után. Ugyan valamivel olcsóbb a belépő a többi klubhoz képest, viszont az italokkal sokkal drágábban jössz ki. Ráadásul nincs egy ártábla, csak hasra ütve megy az elszámolás.
És nincs pénztárgép hozzá.
#5947   2024. 08. 28. szerda 16:16
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Helló!
Az általad említett ominózus estén, amikor is "tulaj" 2 nővel félrevonul én nem voltam jelen, tehát érdemben ehhez nem tudok hozzászólni. Az, hogy ez "főműsoridőben" rendszeres lenne viszont eltúlzottnak gondolom!
Olyannal magam is találkoztam, hogy a buli legvégén, vagy zárást követően maradt ott kisebb társaság zárt körben folytatni az estét, de ezzel az előnnyel valóban jár egy ilyen klub üzemeltetése, ahogy azzal is, hogy az oda betérő hölgyek/párok vele szemben nyilván azonnal bizalmasabbak.
Ahogy a Goni páros is említette, a rúd mellett szabad placc a társalgóban még ott van, mint lehetőség.
Bár az is tény, hogy így a szobák mindegyikénél megvan a zárás, vagy elszeparálás lehetősége, ami miatt valóban bennem is fogalmazódtak meg aggályok a jövőt illetően! Én sem gondolom ezt feltétlen jónak!
A shibari bemutató szerintem a BDSM jellegűvé alakított szoba avatóbuliján volt, de ők nincsenek ott minden alkalommal, csak inkább az ilyen típusú tematikus estéken, akiknek ez kifejezetten bejön.
Törölközőt pedig, elhasználódás esetén ott lehet kérni ahol fizetni is szoktunk, nagy zsákokban vannak kirakva! Én még eddig mindig kaptam, ha kértem!
Az alkohol téma nyilván egy megosztó kérdés!
Számtalan helyen van külföldön is, hogy 2-3 alkoholos ital van a hozzájárulásban és véleményem szerint ettől többre nem is igazán van szükség, ha valaki swingerezni szeretne és abban aktív résztvevőként.
Persze én az utazás és a távolság miatt amúgy is ki vagyok zárva az alkoholizálásból, még ha szeretném is, kivéve, ha éppen ott alszom valahol. Itt a beugróban van 1 alkoholos ital és az alkoholmentes korlátlanul. Adott esetben, ha valaki ezen felül is fogyaszt még 1-2 pohárral, szerintem akkor sem fog többe kerülni a belépő, mint máshol. Persze, ez tudom egyéni preferencia kérdése, mert ha valakinek kell egy üveg tömény a lazuláshoz, akkor már megszalad a cech.
Egyébként én a korábbiakban láttam ott itallapot, mivel a fent említettek miatt nem igazán érint, így mostanában nem figyeltem erre.
A szóló pasi árak különben 18e vs. 25-30e, a pároknál pedig még nagyobb a kontraszt, 12e vs. 25-28e. Mindenkinek lehet számolni, kinek mi a preferencia. Nálam, hozzáadva a min. 400 km-es utazás költségeit is, mérhető a 7-12 ezres különbség, tehát én inkább annak a pártján vagyok, hogy miért fizessem én a többi pasi korlátlan alkoholfogyasztását a belépőben!?
A „rágcsa” kérdésében viszont szintén egyetértünk, azon lehetne javítani, illetve bővíteni!
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák (szerencsére), viszont a választás lehetősége mindenkinél adott!
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A klub már nem rendelkezik egyetlen nyitott helységgel sem, minden szoba zárható lett. Ez csak azért probléma, mert összesen három szoba van.
Az egyikbe rendszeresen elvonul a tulajdonos a klubban felszedett új csajokkal 2-3 órára és akkor csak álldogálnak az emberek a zárt ajtók előtt.
Az új rácsos szobába meg betelepednek a kötözők, mert úgy gondolják, hogy a shibari gyakorlatokat ott kell tartani és a gangbang helyett az jobban érdekli a látogatókat.
Visszatárve a tulajdonosra, úgy néz ki, hogy a klub azért jött létre, hogy ő tudjon csajozni, mert máshol nagyon menne. Minden új nőre azonnal rámozdul, már a szaunában elkezdi az alacsony költségvetésű szövegét tolni a mondvacsinált DorianGray. Pár hete két nővel vonult el a a szauna mögötti szobába és szerencsétlenségére a szaunából látni lehetett amit művelt. Két csinos nő mellett nem nagyon volt aktus, többen is ott nevettek, hogy csak ujjazásban vitézkedik. Meg az idióta szöveget tolja ott is közben.
Úgy néz ki, hogy a klub pár bennfentes miatt üzemel, a tulajdonos a vetélytárs a csajozásban, aki igazságtalan előnnyel indul a versenyben.
Az alkoholos italokért való fizetés meg enyhén szólva is hagy kívánni való maga után. Ugyan valamivel olcsóbb a belépő a többi klubhoz képest, viszont az italokkal sokkal drágábban jössz ki. Ráadásul nincs egy ártábla, csak hasra ütve megy az elszámolás.
#5946   2024. 08. 28. szerda 12:26
goni13 goni13
Te valamit nagyon keversz! A Tulaj egyáltanán nem szokott szaunázni és nyitvatartási időben sem visz be senkit egyik zárható szobába, valamint a három szobán felül a társalgó bal hátsó része is szexcsatákra van kialakítva és teljesen nyitott wink
#5945   2024. 08. 28. szerda 12:06
dom96 dom96
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 08. 24. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 19:33
Akkor egy ellenvélemény! Leginkább azért, mert borzasztóan túlzónak gondolom ezt a fajta éles szembeállítást és különbségtételt a két hely vonatkozásában, különösen egy látogatás tükrében. Ugyan több tapasztalatom nekem is a csütörtöki gang-bang bulival kapcsolatban van a Sw4Y-ban, ezek a napok többségében pörgősek, aktív szereplőkkel. Ilyenkor szép számmal vannak párok és bizony szóló lányok is akadnak! Nem egyszer volt már ilyenkor telt ház. Szombati napon két alkalommal voltam idén, hozzáteszem egyik sem egy szimpla szombat volt, mert az egyik egy zártkörű BDSM parti volt, a másik pedig a Sw4Y 10. születésnapi partija, amit ráadásul a FFruit-tal közösen szerveztek. Így nyilván ez sem egy átlagos este volt. Az öltözőszekrényeken kívül előkerültek dobozok, de utána még zsákokra is szükség volt, tehát létszámban nem volt hiány. Ekkor is sok, kifejezetten csinos pár és több szóló lány volt a buliban, meg nyilván pasikból sem volt hiány.
A DL-ben idén szerdai napon és pénteki napokon voltam, tehát ott szombattal kapcsolatban személyes élményem nincs (csak közvetett infóm). Viszont voltak kifejezetten jó, de gyengébb bulik is, ami a létszámra ugyanígy igaz volt. Ezért én az általatok említett éles különbséggel a két helyet illetően nem tudok egyetérteni! Nálam speciel, különösen az utóbbi időszakban inkább a Sw4Y irányában billen a mérleg nyelve a DL-el szemben! Igaz, ennek objektív és szubjektív okai egyaránt vannak!
#5944   2024. 08. 28. szerda 08:31
privatesector privatesector
Szia, a regisztráció után a kártyát megkapjátok, onnantól kezdve már nem kell vinni mást, csak a klubkártyát.egy kövtkező látogatáskor. Így is tartotok a klub látogatásától?
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2024. 08. 27. kedd 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 19:43
+ igényes környezet, kert, gyalogtávra a kempingtől, nincs rántott karfiol smile )))
+ nem kell azonnal fehérneműre vetkőzni
+ jól lehet táncolni

-dohányfüst mindenhol
-agresszív részegek
-regisztráció

(Mi többet nem megyünk a regisztráció miatt)
#5943   2024. 08. 27. kedd 19:43
tobbenjobb tobbenjobb
+ igényes környezet, kert, gyalogtávra a kempingtől, nincs rántott karfiol smile )))
+ nem kell azonnal fehérneműre vetkőzni
+ jól lehet táncolni

-dohányfüst mindenhol
-agresszív részegek
-regisztráció

(Mi többet nem megyünk a regisztráció miatt)
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 08. 14. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 09:56
Rovinj Anacondarol tud írni valaki 3 negatív és 3 pozitív dolgot?
Hétköznap melyik nap érdemes menni?
#5942   2024. 08. 27. kedd 17:26
MLparos MLparos
Vas megyében, esetleg Győr Moson Sopron bank van swinger klub?ki tudná segìteni?Bécsbe esetleg jàrt màr valaki a Le Swingben?mikor érdemes menni?szombat?
#5941   2024. 08. 26. hétfő 15:39
sexybarby sexybarby
Bár nem akartam ebbe ennyi energiát fektetni, de akkor visszakanyarodva a fórum témájához egy kis DL-es leírás. A tényekre alapozva, ahogy én tapasztaltam. Megérkezés után az öltöző valami lepukkant borzadály. Alig van működő szekrény, vagy a zár nem jó, vagy már eleve ajtó sincs rajtuk. A maradék is retkes! Meleg víz, ahogy említettem már esetlegesen fordul elő, az itt luxusnak számít. Igaz itt vannak ill. lennének zárható szobák, de hasonlóan az öltözőszekrényekhez, leginkább nem működik a zár, ezt valami igényes, riglis megoldással próbálták orvosolni. A jakuzziban rendszeresen megy az akciózás, annak ellenére is, hogy tábla hirdeti – No Sex. Ezek után ugyan ki kívánkozik abba a vízbe!? Itt is meglátszik a látogatók kulturáltsága, a higiéniás normákról már nem is szólva. Nincs kontroll, bárki bemehet! Persze, ha még szűrnének is ezen a társaságon, akkor ki maradna a DL-ben!? Így érthető! Ami még külön kedvencem volt, amikor a csajok, közöttük külföldiek is szerettek volna a rúdnál táncolni, el is kezdték, majd a figyelmes DJ, ahelyett hogy kedvezett volna nekik, a rúdnál is táncolható szexi zenével, benyomta saját szórakoztatásukra a magyar mulatóst! Szerencsétlen külföldiek tébláboltak egy ideig, majd értetlenül leültek, hiszen nekik a magyar mulatós élvezhetetlen. Ennyit a fizető vendégek szórakoztatásáról és alkalmazottak figyelmességéről! Ezt nyújtja nagyvonalakban a DL.! Akkor ezek után döntse el mindenki lányok, párok, hogy merre indul! DL, vagy bármely másik s.klub, esetleg magánbili?
#5940   2024. 08. 25. vasárnap 21:18
bambuszliget bambuszliget
Ahol jól érzitek magatokat. De ehhez érdemes megnézni a kínálatot. A látogatói-felhozataltól is sok függ, de az folyamatosan, hétvégeről hétvégére változik.
A helyetekben kezdőként a TT-t nézném meg legelsőnek. Aztán vérmérséklettől és lendülettől függően a többit is, ha bejön ez a világ...
A korotok miatt meg ne aggódjatok. Magatokért érezzétek jól magatokat, s ne mások véleményéért.
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 20:25
Sziasztok!
50+ párnak melyik klubbot javasoljátok, hogy ne lógjunk ki a sorból ?
#5939   2024. 08. 25. vasárnap 20:40
BiPasit BiPasit
Szerintem a kor csak egy dolog. Megjelenés.... az fontosabb. Egy 50+-os lehet jobb karban, mint egy 30+-os. (láttunk már rá példát)
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 20:25
Sziasztok!
#5938   2024. 08. 25. vasárnap 20:25
petrifiedforest petrifiedforest
Sziasztok!
#5937   2024. 08. 25. vasárnap 19:46
eljen wink
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 15:12
Hát nagyjából azonosak az tapasztalataink Bár a sw4y helyett nekünk inkább a Paradiseben van némi rutinunk
#5936   2024. 08. 25. vasárnap 19:31
30as párocska 30as párocska VIP
Gondolod hogy az a "sok" 50+-os egy napon van lennt a klubban ? Kit zavar ha van lennt néhány idősebb ember? Nem kell foglalkozni velük és annyi . Semmi nem kötelező, ahogy klubba menni sem ha ennyi minden zavar titeket .
#5935   2024. 08. 25. vasárnap 19:17
30as párocska 30as párocska VIP
Miért lenne hülyeség? Azért mert sw club , nem azt jelenti hogy bárkivel kefél az ember . Itt is ugyanúgy szimpátia alapján működik. Nektek lehet mindegy , az meg nem a mi problémánk. Attól még jól érezheti magát az ember mert nem kuratta meg magát mással ...
#5934   2024. 08. 25. vasárnap 15:12
jirzi jirzi
Hát nagyjából azonosak az tapasztalataink Bár a sw4y helyett nekünk inkább a Paradiseben van némi rutinunk
#5933   2024. 08. 25. vasárnap 08:57
Bayernpaar Bayernpaar
Sziasztok.

Szerintünk is teljesen megfelel a valóságnak a leírás. Mi egy nappal előttetek voltunk ott (aug. 20. kedd) és tulajdonképpen ugyanezt tapasztaltuk.
Amivel még talán ki tudnánk egészíteni, hogy elég lassan indult be az este. Mi nyitásra ott voltunk (21:00) és 22 órakor még elég kevesen voltak 23 órakor is érkeztek még a vendégek és kb. akkor kezdődött el a buli. Ezt nyilván nem negatívumként írjuk a klubbról, ez közönség és hangulat függő, csak feltűnt. Anno a TT-ben például sokkal gyorsabban elkezdődtek a dolgok.
Persze nyilván mi is elkezdhettük volna hamarabb, de sajnos sok év kihagyás után kicsit félénkek voltunk.
De azért így sem távoztunk élmények nélkül.
Ja és még valami, volt ott egy egy pár, hosszú feketehajú hölgy hatalmas mellekkel és a párja. (Szerintünk ők is magyarok voltak) Sokáig egymás mellett álltunk, ők bementek egy pillanatra egy zárható szobába ahonnan szinte egyből ki is jöttek és mi mentünk be. Miután végeztünk ők már nem voltak a klubban, (mindenhol kerestük őket) ha esetleg itt vagytok GG-n, magatokra ismertek és van kedvetek akkor beszélhetnénk.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 08. 24. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 18:54
Anaconda: korábban kértem, hogy valaki mondjon róla 3 jó és 3 rossz véleményt. Választ nem kaptam, de meglátogattuk. Írok róla, hátha valakit érdekel és hasznos lehet a számára. Nyilván a vélemény abból a szempontból nem objektív, hogy mindenkinek más jön be. Mi egy 49 éves páros vagyunk, akik legtöbbször TikTakban voltak, tehát ehhez néztük.

Szerdai napon voltunk

+ kellemes fogadtatás
+ angolul/németül beszélnek
+ több biztonsági ember, maga a személyzet legalább 8-10 fő
+ gyönyörű, ízlésesen kialakított belső
+ könnyű megközelítés
+ hatalmas parkoló

- túl sötét van. Gyakorlatilag nem látni a másik arcát csak nagyon közelről (hogy esetleg nem fogatlan-e az illető)
- nekünk negatívum, másnak lehet pozitívum, hogy akár egész éjjel utcai ruhában vannak az emberek
- a 60 euros beugró csak italt (+óvszer, törölköző) tartalmaz
- semmi rágcsálnivaló sincs (ropi, nápolyi, bármi)
- van koktélnak nevezett alkoholos ital, de kopott műanyagpohárban inkább málnaszörpként keverve, nem mindig felismerhetően az eredetihez képest (a bort üvegpohárban adták, a koktélt is lehetne) egy koktél elkészítése kb 30 másodperc
- magyar swingerklubokhoz képest furcsa. Nincs (amikor mi voltunk legalábbis) az a kifejezett ismerkedés. Mindenki ült, beszélgetett a párjával, néhányan egymással. Ha valaki elkezdett szexelni, szóló pasik ültek melléjük és verték a farkukat, párok nem csatlakoztak, hozzánk se, pedig a párom úgy kezdett szopni, hogy a közönség felé puccsította a formás popóját.
- a sok zárható szoba inkább az exhibicionistáknak kedvez. 1 pár bemegy, behúzza az ajtót, bezárja, kintről a lukakból meg figyelik őket.
- gyakorlatilag akárhol lehet dohányozni
- mikor eljöttünk a "recepciós" telefonozott, ránk se hederített már. Minden eddigi klubban, mindig megkérdezték, hogy okés volt-e minden, jól éreztük-e magunkat.

Összességében nekünk nem jött be ár/érték arányban semmiképpen. Tudom, sok minden múlik a társaságon az adott estén, lehet csak rosszkor voltunk, de nem próbáltuk meg többször, pedig az volt a terv.

Lehet szidni Maciékat, de kicsit többől sokkal jobban hozzák le az estét, de az egyéb általunk meglátogatott klubok, rendezvények mindegyike is,
#5932   2024. 08. 24. szombat 20:20
Korrekt leírás! eljen

Én mondjuk idén, csak az aug.10-ei évfordulós (szülinapi) bulijukon voltam, emiatt maradtam kint plusz egy napot, de az létszámban is valami extrát hozott és iszonyat nagy, hamisítatlan szex party volt! nyes
Szinte minden szintem, minden is zajlott, pedig bőven vannak nyitott terek és zárható szobák egyaránt. hehe
Amit magam is negatívumként tudnék megemlíteni és engem is a zavar, hogy utcai ruhában kell lenni, illetve vannak az emberek. Igaz, a hölgyek/csajok természetesen így is kifejezetten csinosak, szexik, kívánatosak és gyönyörűek! worship finom
A másik pedig, hogy ilyen helyre én sem enni, inni járok, de időnként valami rágcsa legalább hasznos lehet egy húzós este alkalmával. Illetve ez az idén bevezetett regisztrációs rendszer sem lett a kedvencem, miután több mint egy órát álltam sorba a bejutáshoz (és még előre is keveredtem ismerősökhöz), annyira lelassította a folyamatokat ez az adminisztrációs procedúra és pont az évfordulós partin ez nagyon kijött. szomoru1
Persze itt is igaz az, hogy nincs két egyforma buli és nap, tehát ha már ott van az ember, akkor érdemes több esélyt is adni az élvezeteknek. vigyor5
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 08. 24. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 18:54
Anaconda: korábban kértem, hogy valaki mondjon róla 3 jó és 3 rossz véleményt. Választ nem kaptam, de meglátogattuk. Írok róla, hátha valakit érdekel és hasznos lehet a számára. Nyilván a vélemény abból a szempontból nem objektív, hogy mindenkinek más jön be. Mi egy 49 éves páros vagyunk, akik legtöbbször TikTakban voltak, tehát ehhez néztük.

Szerdai napon voltunk

+ kellemes fogadtatás
+ könnyű megközelítés
+ hatalmas parkoló

- túl sötét van. Gyakorlatilag nem látni a másik arcát csak nagyon közelről (hogy esetleg nem fogatlan-e az illető)
- nekünk negatívum, másnak lehet pozitívum, hogy akár egész éjjel utcai ruhában vannak az emberek
- van koktélnak nevezett alkoholos ital, de kopott műanyagpohárban inkább málnaszörpként keverve, nem mindig felismerhetően az eredetihez képest (a bort üvegpohárban adták, a koktélt is lehetne) egy koktél elkészítése kb 30 másodperc
- magyar swingerklubokhoz képest furcsa. Nincs (amikor mi voltunk legalábbis) az a kifejezett ismerkedés. Mindenki ült, beszélgetett a párjával, néhányan egymással. Ha valaki elkezdett szexelni, szóló pasik ültek melléjük és verték a farkukat, párok nem csatlakoztak, hozzánk se, pedig a párom úgy kezdett szopni, hogy a közönség felé puccsította a formás popóját.
- a sok zárható szoba inkább az exhibicionistáknak kedvez. 1 pár bemegy, behúzza az ajtót, bezárja, kintről a lukakból meg figyelik őket.
- mikor eljöttünk a "recepciós" telefonozott, ránk se hederített már. Minden eddigi klubban, mindig megkérdezték, hogy okés volt-e minden, jól éreztük-e magunkat.

Összességében nekünk nem jött be ár/érték arányban semmiképpen. Tudom, sok minden múlik a társaságon az adott estén, lehet csak rosszkor voltunk, de nem próbáltuk meg többször, pedig az volt a terv.

Lehet szidni Maciékat, de kicsit többől sokkal jobban hozzák le az estét, de az egyéb általunk meglátogatott klubok, rendezvények mindegyike is,
#5931   2024. 08. 24. szombat 19:33
Akkor egy ellenvélemény! Leginkább azért, mert borzasztóan túlzónak gondolom ezt a fajta éles szembeállítást és különbségtételt a két hely vonatkozásában, különösen egy látogatás tükrében. Ugyan több tapasztalatom nekem is a csütörtöki gang-bang bulival kapcsolatban van a Sw4Y-ban, ezek a napok többségében pörgősek, aktív szereplőkkel. Ilyenkor szép számmal vannak párok és bizony szóló lányok is akadnak! Nem egyszer volt már ilyenkor telt ház. Szombati napon két alkalommal voltam idén, hozzáteszem egyik sem egy szimpla szombat volt, mert az egyik egy zártkörű BDSM parti volt, a másik pedig a Sw4Y 10. születésnapi partija, amit ráadásul a FFruit-tal közösen szerveztek. Így nyilván ez sem egy átlagos este volt. Az öltözőszekrényeken kívül előkerültek dobozok, de utána még zsákokra is szükség volt, tehát létszámban nem volt hiány. Ekkor is sok, kifejezetten csinos pár és több szóló lány volt a buliban, meg nyilván pasikból sem volt hiány.
A DL-ben idén szerdai napon és pénteki napokon voltam, tehát ott szombattal kapcsolatban személyes élményem nincs (csak közvetett infóm). Viszont voltak kifejezetten jó, de gyengébb bulik is, ami a létszámra ugyanígy igaz volt. Ezért én az általatok említett éles különbséggel a két helyet illetően nem tudok egyetérteni! Nálam speciel, különösen az utóbbi időszakban inkább a Sw4Y irányában billen a mérleg nyelve a DL-el szemben! Igaz, ennek objektív és szubjektív okai egyaránt vannak!
#5930   2024. 08. 24. szombat 18:54
BiPasit BiPasit

Szerdai napon voltunk

+ kellemes fogadtatás
+ könnyű megközelítés
+ hatalmas parkoló

#5929   2024. 08. 24. szombat 01:11
Nincs, sőt még a környéken, a régióban sem sehol!
(Ez egy válasz Kivancsi 3as üzenetére (2024. 08. 23. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 16:12
Erre én is kiváncsi lennék nagyon! smile

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6308db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!