Szia! Szerintünk nagyon jó, elég sokan is szoktak lenni. Kellemes kis hely, normális társasággal.
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 10:18

Sziasztok! A swingerforyou csütörtöki programjáról mik a tapasztalatok?
arra én is kiváncsi lennék kérlek irj priviben
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre kivancsi vagyok
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 10:18

Hol történt?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 01. 07. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 22:41

Véletlenül odakeveredtünk Nagyon jót mulattunk De hogy a ,,hölgy" berongyolt hányni forgatás közben hangoztatva hogy a töltöttkápöszta visszajött és közeben ideje sem lett volna fogat mosni .... A félelmetes az hogy ezzel senki nem törődött Se a stáb se a civilek Amikor egy civil hölgy is hozzáfogott csókolózni a hányóssal hát..... Ami durva még hogy hiába van kiírva a tiltott telefon szinte minden második ember nyomkodta Soha többet Az igénytelenség csúcsa
Tudok is benne segíteni!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem vegyél be valami serkentőt az át segít,
(Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 19:42

Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Eddig 7 alkalommal voltam valamilyen swinger estén (klub látogatások, és néhány privát parti)
Az összes alkalom kudarc volt, nem állt föl, nem mertem kezdeményezni, egy "párválasztos" játékban senkinek nem voltam szimpatikus.
Nem tudom ezek után biztosan, hogy mit gondoljak a swingerről?
Ti folytatnátok, adva még neki pár esélyt, vagy elengednétek, és tovább lépnétek?
36 éves, férfi vagyok.
Szívesen veszem mások hasonló tapasztalatatát is.
Köszi előre is
Eddig 7 alkalommal voltam valamilyen swinger estén (klub látogatások, és néhány privát parti)
Az összes alkalom kudarc volt, nem állt föl, nem mertem kezdeményezni, egy "párválasztos" játékban senkinek nem voltam szimpatikus.
Ti folytatnátok, adva még neki pár esélyt, vagy elengednétek, és tovább lépnétek?
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
Kifejtened?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 14:09
Törölt felhasználó (4768041)

Tipikus SW4YOU-s válasz!
Nos ne tarts bunkónak, nem rólad beszélek csak s mi tapasztslataink.
Bele futottunk pár érdes szóló pasiba. Sajnos akadnak olyanok akik nem kezdeményeznek, jönnek moziznak rángatják a farkukat, sajnos azt hiszik hogy ez elegendő és lecsap rá egy pár vagy hölgy. Bocsánat de azt várják hogy szájuk a repüljön a sült galamb. Ez nem így van. Tenni kell érte, mégis te vagy a szóló… senki nem fogy jótékonysági szexben részesíteni. Ha meg a férfiasság a sem működik… meg kell próbálni akkor legalább olyan gabalyodásokba résztvenni ahol tudsz simogatni, aztán elválik. De ehhez is bátrabbnak kell lenned. Így viszont olyan mértékbe veszted az önbizalmad, hogy nem csoda ha nem áll fel. (Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 19:42
Bele futottunk pár érdes szóló pasiba. Sajnos akadnak olyanok akik nem kezdeményeznek, jönnek moziznak rángatják a farkukat, sajnos azt hiszik hogy ez elegendő és lecsap rá egy pár vagy hölgy. Bocsánat de azt várják hogy szájuk a repüljön a sült galamb. Ez nem így van. Tenni kell érte, mégis te vagy a szóló… senki nem fogy jótékonysági szexben részesíteni. Ha meg a férfiasság a sem működik… meg kell próbálni akkor legalább olyan gabalyodásokba résztvenni ahol tudsz simogatni, aztán elválik. De ehhez is bátrabbnak kell lenned. Így viszont olyan mértékbe veszted az önbizalmad, hogy nem csoda ha nem áll fel. (Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
Sziasztok!
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
Mi nevettünk mert nem akartunk semmit csak benéztünk Így egy kicsit szürreális volt Nagyjából mint egy Kusturica film
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 01. 08. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Swinger cluban kezdő pároknak mit ajánlotok? Csakis normális emberek véleményére vagyunk kíváncsiak. Üzeneteket privátban.
Sírok.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 01. 07. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 22:41

Véletlenül odakeveredtünk Nagyon jót mulattunk De hogy a ,,hölgy" berongyolt hányni forgatás közben hangoztatva hogy a töltöttkápöszta visszajött és közeben ideje sem lett volna fogat mosni .... A félelmetes az hogy ezzel senki nem törődött Se a stáb se a civilek Amikor egy civil hölgy is hozzáfogott csókolózni a hányóssal hát..... Ami durva még hogy hiába van kiírva a tiltott telefon szinte minden második ember nyomkodta Soha többet Az igénytelenség csúcsa
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 14:03
Törölt felhasználó (4768041)

Az egy lepratelep!Munkásrúhás emberek.Büdösek!A múltkor megnéztük és a gangban-ben szereplő hölgy hányt!Úttánna csókolózott az urakkal!Igény 0
Akkor ti is lesztek a Majomba most szombaton...
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 12:15

Sziasztok!A szilveszteri Majmos buli nagyon jól sikerült szerintem.Ami a lenti beszèlgetős rèszt illeti,mi ugyan így vagyunk vele,mint Ti...sőt,mèginkább...sokszor van,hogy csak beszèlgetős -ismerkedős lesz az estènk.Nem annyira règen swingerezünk,ès a Majomban valóban nem adta úgy magát,hogy beszèlgessen az ember,de mostanában,minta ez változna kicsit...a társaság is pozitív irányba változik.Mi most pl a január 11.-i fotózós bulira kèszülünk,mert eddig arra a tipusú bulira nem jutottunk el.Pedig a párom,meg a barinője mindig akarnak kèpeket,azèrt az ilyen profi fotós cucc ,csak nem egy kósza szelfi minősèg..
)

Tipikus SW4YOU-s válasz!
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 24. vasárnap 18:40

Szia!
Nincs itt semmilyen személyeskedést mert konkrét véleményedet írod meg és nincs semmi rébuszolgatás. Személyeskedés az ha XY személyében van megtámadta, de itt magáról a viselkedésről beszélgetünk. Ez szerintem a topic témájába vág, és pl számunkra nagyon is bír relevanciával.
A DL továbbra sem lett vonzó, mert nem a feleségem igénytelenekkel történő szétcsapatása motivál, hanem a sokat emlegetett swinger életérzés megtapasztalása. Amelyik klubban nem tudnak rendet tartani és ahol nem képesek kiszelektálni az oda nem való elemeket, ahol a viselkedési hiányosságoknak nincs következménye, az a hely nem jöhet nálunk szóba!
Tamás számomra is határozott embernek tűnik, vele kapcsolatban is felmerültek itt a fórumon ködös , "utasellátó stílus" kritikák, bármit is jelentsen ez, olvastam azt is hogy vizezett a pia, olyat is hogy nem látnak szexelőket a klubban, Ti ilyesmiket tapasztaltatok?
Illetve a klubtagsági díj az mennyiben általános, értem ez alatt mi van ha nem megy oda vissza soha a az egyszeri látogató.
TikTak
Klikkesedés, kis hely zsúfoltság kb ilyesmiket hoznak fel negatívumként. Mondjuk az nem túl szerencsés ha egy duplexes kisházat 80 emberrel tömnek meg, mert az kicsit kalkuttai érzés és nem biztos hogy a kevés nem volna több.
Köszi mégegyszer a részletes beszámolókat
Nincs itt semmilyen személyeskedést mert konkrét véleményedet írod meg és nincs semmi rébuszolgatás. Személyeskedés az ha XY személyében van megtámadta, de itt magáról a viselkedésről beszélgetünk. Ez szerintem a topic témájába vág, és pl számunkra nagyon is bír relevanciával.
A DL továbbra sem lett vonzó, mert nem a feleségem igénytelenekkel történő szétcsapatása motivál, hanem a sokat emlegetett swinger életérzés megtapasztalása. Amelyik klubban nem tudnak rendet tartani és ahol nem képesek kiszelektálni az oda nem való elemeket, ahol a viselkedési hiányosságoknak nincs következménye, az a hely nem jöhet nálunk szóba!
Tamás számomra is határozott embernek tűnik, vele kapcsolatban is felmerültek itt a fórumon ködös , "utasellátó stílus" kritikák, bármit is jelentsen ez, olvastam azt is hogy vizezett a pia, olyat is hogy nem látnak szexelőket a klubban, Ti ilyesmiket tapasztaltatok?
Illetve a klubtagsági díj az mennyiben általános, értem ez alatt mi van ha nem megy oda vissza soha a az egyszeri látogató.
TikTak
Klikkesedés, kis hely zsúfoltság kb ilyesmiket hoznak fel negatívumként. Mondjuk az nem túl szerencsés ha egy duplexes kisházat 80 emberrel tömnek meg, mert az kicsit kalkuttai érzés és nem biztos hogy a kevés nem volna több.
Köszi mégegyszer a részletes beszámolókat

Az egy lepratelep!Munkásrúhás emberek.Büdösek!A múltkor megnéztük és a gangban-ben szereplő hölgy hányt!Úttánna csókolózott az urakkal!Igény 0
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2024. 12. 13. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 10:46

Szia. A Glory cafe nem swinger klub. Egy olyan szexklub, ahol pasi többség van, nem kell vetkőzni, az utcai ruha a megfelelő viselet. Azok a párok, nők járnak inkább, akik a többes szex vagy a nyilvános szex kedvelői. Persze swingeres ismerkedés is van párok között. Ablakos és lyukas szobák és kabinok vannak. Árban sokkal olcsóbb, pároknak néha ingyenes, de általában nevetségesen olcsó, 1.000 Ft. Pasiknak is olcsó, hétköznap 3, hétvégén 5 ezer Ft. Nézd meg a honlapjukat, ott elég részletes a leírás. Hétköznap nyugis, gangbang bulival és esetleg néhány párral, pénteken és főleg szombaton 21 óra után mozgalmas, akkor 10-15 pár van általában. Akik hölgyet vagy nyugodt elvonulást keresnek, annak nem ajánlott. A lyukas kabinok szélesre nyitják a vendégtípusokat, mint írtam inkább a többest kedvelő párok, hölgyek vannak jelen, erre van sok férfi jelentkező, mellettük a bi párok, bi urak és hölgyek, transzik és egyéb színes kavalkád.
Viszont a nem ott is nemet jelent, és ezt megértik azonnal a pasik. Ha a nickneved alapján szeretnél szórakozni, biztos nem csalódsz. A normál swingert kedvelők nem igazán szeretik.
Ha egy pár elindul a lenti kabinok felé, számíthatnak népes követő táborra pár lépés távolságból. A rendszeres vendégek ezt szeretik, de van akit nagyon zavar és nem megy többet. Szerintem győződj meg róla személyesen ha arra jársz és döntsd el magad.

Sziasztok, leszek egyenes, életemben egyszer voltam swinger klubban, nagyon jó volt, de elköltöztem.
Valaki-valakik jó tanács stb,,,hova érdemes elmenni egy szingli pasinak? Privátban jobb lenne...
Valaki-valakik jó tanács stb,,,hova érdemes elmenni egy szingli pasinak? Privátban jobb lenne...
Az előző hozzászólasom nektek volt válasz,csak èpp nem úgy írtam,bocsánat
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 12:04

Törölt felhasználó (4185002)

Már 5 éve nem voltunk klubban, most gondolkozunk, hogy esetleg elmegyünk a Majom szilveszteri bulijára. Még mindig a köldökszösz keresés megy a földszinten, vagy lehet már egy kicsit beszélgetni?
Már régen is írtam, hogy szeretünk pár szót váltani szex előtt, egy kis flört, mosolygás nálunk része a rávezetésnek. Nem akkor szeretnénk dönteni, amikor fent a félhomályban megérint valaki (aki lehet, hogy nem is pár). De ha csak egyszavas, szemlesütött mordulásokat kapunk válaszként, attól a mi kedvünk is elmegy.
Azzal a szabállyal mennénk el, hogy nem szexelünk olyannal, akivel nem beszéltünk előtte. De nem tudom, van-e egyáltalán így értelme.
Priviket nem kérünk, mert előre megismerkedni csalás.

Már régen is írtam, hogy szeretünk pár szót váltani szex előtt, egy kis flört, mosolygás nálunk része a rávezetésnek. Nem akkor szeretnénk dönteni, amikor fent a félhomályban megérint valaki (aki lehet, hogy nem is pár). De ha csak egyszavas, szemlesütött mordulásokat kapunk válaszként, attól a mi kedvünk is elmegy.
Azzal a szabállyal mennénk el, hogy nem szexelünk olyannal, akivel nem beszéltünk előtte. De nem tudom, van-e egyáltalán így értelme.
Priviket nem kérünk, mert előre megismerkedni csalás.

Sziasztok!A szilveszteri Majmos buli nagyon jól sikerült szerintem.Ami a lenti beszèlgetős rèszt illeti,mi ugyan így vagyunk vele,mint Ti...sőt,mèginkább...sokszor van,hogy csak beszèlgetős -ismerkedős lesz az estènk.Nem annyira règen swingerezünk,ès a Majomban valóban nem adta úgy magát,hogy beszèlgessen az ember,de mostanában,minta ez változna kicsit...a társaság is pozitív irányba változik.Mi most pl a január 11.-i fotózós bulira kèszülünk,mert eddig arra a tipusú bulira nem jutottunk el.Pedig a párom,meg a barinője mindig akarnak kèpeket,azèrt az ilyen profi fotós cucc ,csak nem egy kósza szelfi minősèg..
)