Rómát már nézegettem korábban, de többen is Prágát javasolták. Nem mondom, hogy a keret végtelen, de Európában bárhova el tudunk utazni, az még belefér. Igazából nem akartam nagyon zsákbamacska helyre menni. Itt Magyarországon is eléggé szórnak a klubok színvonal/népszerűség/forgalom tekintetében. A javaslatok alapján Prágában kipróbáljuk a Club Fantasy-t. Köszi mindenkinek, aki írt!
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 10. 10. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 10:20

Fontos lenne, azért a keret ismerete
A környéken Bécsben és Prágában is vannak jó klubok. Messzebb pedig bármelyik nagyváros szóba jöhet, Róma, Barcelona, Párizs, Berlin. Nyugat-Európa tulképpen tele van klubokkal, úgyhogy bárhová mehettek.

Mi is
(Ez egy válasz catfrend üzenetére (2025. 10. 01. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Fontos lenne, azért a keret ismerete
A környéken Bécsben és Prágában is vannak jó klubok. Messzebb pedig bármelyik nagyváros szóba jöhet, Róma, Barcelona, Párizs, Berlin. Nyugat-Európa tulképpen tele van klubokkal, úgyhogy bárhová mehettek.
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 00:25

Sziasztok! Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam infót, így most megkérdezem. Páromat szeretném meglepni egy külföldi úttal. Nappal városnézés, éttermek, stb, a klasszikus vonal. Estére viszont szeretném elvinni egy swinger klubba. Korábban jártunk klubban, de már vagy 10 éve kimaradt, tehát nem illetődne meg a helyzettől. Mit javasoltok, hova menjünk?
Sziasztok! Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam infót, így most megkérdezem. Páromat szeretném meglepni egy külföldi úttal. Nappal városnézés, éttermek, stb, a klasszikus vonal. Estére viszont szeretném elvinni egy swinger klubba. Korábban jártunk klubban, de már vagy 10 éve kimaradt, tehát nem illetődne meg a helyzettől. Mit javasoltok, hova menjünk?
Hát, igényes* helyre ne számíts Magyarországon, de a környéken se.
(*) Nincs dresszkód, nincs arc/testalkat/életkor kontroll. stb.
(*) Nincs dresszkód, nincs arc/testalkat/életkor kontroll. stb.
A félhomály és a szexi rucik (a nőkön) szerintem mindenhol megvan, az erotikus hangulat hol igen, hol nem.
Vannak zárt körű bulik, igen. Kérdés, hogy az ország melyik részéből írsz...?
Tisztának, de legfőképpen igényesnek a Paradise-t és a Tik-Tak-ot mondanám. A többi helyen, a férfiak törülközőben, jobb esetben valami egyszerű polóban vannak.
Sziasztok
Volt valaki hétvégén innen a Három Majomba? /vagy mindenki wz új helyet nézte meg pesten...
Volt valaki hétvégén innen a Három Majomba? /vagy mindenki wz új helyet nézte meg pesten...
Sziasztok. Igen megnézem biztos szuper lett.
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 09. 30. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este nagyon jó kis party volt a Foutyou-ban.
Köszi!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 10. 01. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
M 5 beveztőnél
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Fektessetek bele egy kis időt és pénzt Foglaltok egy hotelszobát a kiválasztott club közelében Leszerveztek oda egy randit Club előtt szexeltek egy jót kettesben vagy többesben Vagy akár bármi közös program 21:00 től sw kifulladásig Délben haza Mi így szoktuk néha
(Ez egy válasz párként-párt üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 12:42

Sziasztok. Nejemmel elgondolkoztunk, hogy elnéznénk swinger klubba/buliba. Viszont Pest nekünk messze van ehhez. Van esetleg az északkeleti régióban is valahol klub? Vagy lehet privát rendezés is, ha becsatlakozhatunk 36/34 éves kezdő párként.
Szia...mi 11 én megyünk.
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 09. 30. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
labirintus swinger klub
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol lesz?
Megy valaki az uj klub nyitora?
Klub egyáltalán nincs, buliról sem tudni. 4-6 fős házibulira lehet esély mindössze. Mi is Budaörsre járunk swingerklubba.
(Ez egy válasz párként-párt üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 12:42

Sziasztok. Nejemmel elgondolkoztunk, hogy elnéznénk swinger klubba/buliba. Viszont Pest nekünk messze van ehhez. Van esetleg az északkeleti régióban is valahol klub? Vagy lehet privát rendezés is, ha becsatlakozhatunk 36/34 éves kezdő párként.