Minden tekintetben gyenge. De kinek mi az igénye. Van akinek megfelel. Próba.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 10. 16. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 16. csütörtök 14:46

Sziasztok!
Okt 31 vagy nov 1-re keresnénk swinger klubot, vagy valami normális összejövetelt.
SwingerForYou-ról kinek mi a véleménye?
Okt 31 vagy nov 1-re keresnénk swinger klubot, vagy valami normális összejövetelt.
Sziasztok
Holnap mennenk páran a Swinger Labirintusba, mi a tapasztalat, vannak zarhato szobák és azok eléggé nagyok több emberre?
Törölköző és higiénia mennyire jo illetve a társalgó rész mégis mekkora?
Mennyire vannak szolo pasik? Mi főleg azert mennénk.
Koszi szépen ha válaszol valaki.
Holnap mennenk páran a Swinger Labirintusba, mi a tapasztalat, vannak zarhato szobák és azok eléggé nagyok több emberre?
Törölköző és higiénia mennyire jo illetve a társalgó rész mégis mekkora?
Mennyire vannak szolo pasik? Mi főleg azert mennénk.
Koszi szépen ha válaszol valaki.
Sziasztok. Én nagyon kedvelem a klubot. Sokat járok oda. Mindig jó a tarsaság. Igényes párok, hölgyek, és urak vannak. Èn ajánlom.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 10. 16. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 16. csütörtök 14:46

Sziasztok!
Sziasztok!
Mindig elegen vannak ahhoz, hogy jó bulik legyenek és jellemző az erős férfitöbbség.
(Ez egy válasz kisribike üzenetére (2025. 10. 14. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha majd eljuttok kíváncsiak lennénk milyen jó, esetleg rossz tapasztalatok volt.......
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 10. 11. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 07:29

Gondolkozunk, hogy egyszer elmennénk a Tik-Tak-ot megnézni. Nyilván tudjuk, hogy nem fogunk már ott kelleni senkinek, de nem is a szex miatt megyünk, csak hogy legalább lássuk egyszer. Meg valahol olvastuk, hogy jó ott a rántott csirke.
De a honlapon az van, hogy az átlag vendégkör 25-45 éves. Ez kicsit azért elbizonytalanított. 55 fölöttiként úgy fogjuk érezni magunkat, mint nagymama a tinidiszkóban?

De a honlapon az van, hogy az átlag vendégkör 25-45 éves. Ez kicsit azért elbizonytalanított. 55 fölöttiként úgy fogjuk érezni magunkat, mint nagymama a tinidiszkóban?
Azt lehet tudni, hogy mennyien és milyen arányban szoktak lenni?
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 10. 14. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 16:14

A Club Paradise szerdánként rendezi, pároknak ingyenes(!), - érdemes az oldalukon, ill. telefonon tájékozódni az éppen aktuális lehetőségekről...
A Club Paradise szerdánként rendezi, pároknak ingyenes(!), - érdemes az oldalukon, ill. telefonon tájékozódni az éppen aktuális lehetőségekről...
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2025. 10. 14. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 15:04

Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy a nappali partik mi a helyzet ?
Volt valaki ,van esetleg személyes tapasztalat?
Köszi a választ
Köszi a választ
Sziasztok
Köszi a választ
Köszi a választ
Sziasztok!
Valaki volt már Spanyolországban, tenerife, vagy grand canárián swinger klubban?
Valaki volt már Spanyolországban, tenerife, vagy grand canárián swinger klubban?
Nem költözött el, szerintem csak elírás volt.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 10. 11. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem költözött el.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 10. 11. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Anno én is szóló nőként mentem és az első alkalommal rájöttem, hogy túlaggódtam. A klubtulajok, szervezők és törzsvendégek figyelnek mindenkire. Nem történhet veled semmi olyan amit te nem akarsz! A lényeg mindenhol, hogy a nem az nem, és merj nemet mondani! Mindegyik klubnak más a hangulata és a vendégköre. Szerintem mindegyiket meg kell nézni és eldönteni melyik áll hozzád, a személyiségedhez és a vágyaidhoz a legközelebb.
A Spotify-on (vagy a Youtube-on) keress rá a SwingerYours-ra, nekik van egy podcast sorozatuk, ahol több epizód is szólt külföldi klubokról.
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 00:25

Sziasztok! Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam infót, így most megkérdezem. Páromat szeretném meglepni egy külföldi úttal. Nappal városnézés, éttermek, stb, a klasszikus vonal. Estére viszont szeretném elvinni egy swinger klubba. Korábban jártunk klubban, de már vagy 10 éve kimaradt, tehát nem illetődne meg a helyzettől. Mit javasoltok, hova menjünk?
Elköltözött volna a For You a Győri útról?
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2025. 10. 11. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 09:14

Mindegyik clubban megfordultam, nekünk nagyon bejön csütörtökön a Fouryou, Bécsi úton. Mindig normális, közvetlen vendégek vannak. Szoktak egyedülálló nők is lenni, semmit nem veszítesz, ha meglátogatod. Nagyon szeretnénk már az új Labirintus clubot is meglátogatni, ismerőseink nagyon dicsérték, ráadásul nagyon kedvező a belépő is. Ha gondolod, írj privátban és mesélek a tapasztalataimról.
A rántott sajt a jó
Nekem van egy olyan érzésem, hogy mintha az utóbbi években fiatalodott volna a vendégkör, de ennek lehet oka az is, hogy rosszabb a látásom és mindenkit fiatalabbnak nézek
Kinézni egész biztosan nem fognak, olyan nagy különbség azért nincs. Legrosszabb esetben egymással szexeltek és néztek másokat.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 10. 11. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem van egy olyan érzésem, hogy mintha az utóbbi években fiatalodott volna a vendégkör, de ennek lehet oka az is, hogy rosszabb a látásom és mindenkit fiatalabbnak nézek

Gondolkozunk, hogy egyszer elmennénk a Tik-Tak-ot megnézni. Nyilván tudjuk, hogy nem fogunk már ott kelleni senkinek, de nem is a szex miatt megyünk, csak hogy legalább lássuk egyszer. Meg valahol olvastuk, hogy jó ott a rántott csirke.

ziasztok. Az Exclusive swinger bulikról van esetleg tapasztalat, vélemény? Köszi!
Egyetértünk, minden klubot meg kell nézni legalább egyszer. És megerősítjük, hogy vannak 50 év feletti párok is.

Szoktak lenni 50-esek is. Legalábbis mikor lennt voltunk mindig volt pár 50-es pár is.

Mindegyik clubban megfordultam, nekünk nagyon bejön csütörtökön a Fouryou, Bécsi úton. Mindig normális, közvetlen vendégek vannak. Szoktak egyedülálló nők is lenni, semmit nem veszítesz, ha meglátogatod. Nagyon szeretnénk már az új Labirintus clubot is meglátogatni, ismerőseink nagyon dicsérték, ráadásul nagyon kedvező a belépő is. Ha gondolod, írj privátban és mesélek a tapasztalataimról.