sdc swingerbe volt már valaki?
- akkor maradunk kettesben és a belépő árán rendezünk egy saját bulit
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 25. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 13:55

Törölt felhasználó (879302)

Mielőtt bárki véleményét is megkérdeznéd, szerintem először is csörögj oda a Martinibe és érdeklődd meg, hogy fogadnak-e még Szilveszterre. Mi személy szerint ott leszünk, tudtommal már teljes a létszám.
Bocsánat! Sikerült összekevernem két hozzászólást! A leírtak nem a romswingerre vonatkoznak!
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 19:07

Szerintem Te összetéveszted valamelyik másik klubbal! A Szövetség utcában hol van a medence és a szauna? Kicsit figyelmesebben kellene olvasnod a hozzászólásokat!
Egyébként pedig ők maguk nevezik magukat romswingernek, nem én találtam ki rájuk vonatkoztatva!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 17:28

Én nem nevezném romswingernek! Van tánctér, zárható szobák, nyílt küzdőterek, szauna, medence. Minden tiszta, az étkező kicsit szűkös, de nem vészes, legalább ott is lehet ismerkedni, nem ülnek szét a vendégek. Nem vagyunk egyformák, aki nem ismeri menjen el és tapasztalja meg. Én nem bántam meg, hogy voltam már ott is.
Szerintem Te összetéveszted valamelyik másik klubbal! A Szövetség utcában hol van a medence és a szauna? Kicsit figyelmesebben kellene olvasnod a hozzászólásokat!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 12. 25. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 17:28

Én nem nevezném romswingernek! Van tánctér, zárható szobák, nyílt küzdőterek, szauna, medence. Minden tiszta, az étkező kicsit szűkös, de nem vészes, legalább ott is lehet ismerkedni, nem ülnek szét a vendégek. Nem vagyunk egyformák, aki nem ismeri menjen el és tapasztalja meg. Én nem bántam meg, hogy voltam már ott is.
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 15:41

Úgy kb. 3 hete, szombat este fél 11 körül. Ebben az időpontban a klubokban már lehet látni a létszámot és érzékelni a hangulatot. A hely kialakítás illik a "romswinger" elnevezésre, igényes párok oda nem teszik be a lábukat.
ok köszi
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 15:41

Úgy kb. 3 hete, szombat este fél 11 körül. Ebben az időpontban a klubokban már lehet látni a létszámot és érzékelni a hangulatot. A hely kialakítás illik a "romswinger" elnevezésre, igényes párok oda nem teszik be a lábukat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 25. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 15:24
Törölt felhasználó (849001)

ok köszi, és amúgy mekkora ? és mikor voltatok még a nyitáskor vagy nemrég ?
ok köszi, és amúgy mekkora ? és mikor voltatok még a nyitáskor vagy nemrég ?
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 15:19

Voltunk és ezt tapasztaltuk. Azért írtam a "0"-t mert aztán mi el eljöttünk.
Voltunk és ezt tapasztaltuk. Azért írtam a "0"-t mert aztán mi el eljöttünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 25. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 15:09

gondolom attól azért több, de a max 25 körüli létszám már csak jó lehet
ha voltál és tapasztalatod van érdekel, viszont ha ellenérzésed van a hellyel kapcs, arra nem vagyok kíváncsi
ha voltál és tapasztalatod van érdekel, viszont ha ellenérzésed van a hellyel kapcs, arra nem vagyok kíváncsi
gondolom attól azért több, de a max 25 körüli létszám már csak jó lehet
ha voltál és tapasztalatod van érdekel, viszont ha ellenérzésed van a hellyel kapcs, arra nem vagyok kíváncsi (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ha voltál és tapasztalatod van érdekel, viszont ha ellenérzésed van a hellyel kapcs, arra nem vagyok kíváncsi (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 12. 25. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen létszám? A "0"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 25. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 10:42

Sziasztok érdeklődnék aki volt már a Sakálban hogy tetszett mennyire nagy, mert sajnos a képek annyira sötétben készültek, hogy csak alig kivehető bármi is. ezen felül hogy lehet parkolni, van e hova?
Meg úgy egyáltalán hogy zajlik ott egy este., Megmondom őszintén a létszám fogott meg.
Meg úgy egyáltalán hogy zajlik ott egy este., Megmondom őszintén a létszám fogott meg.
Mielőtt bárki véleményét is megkérdeznéd, szerintem először is csörögj oda a Martinibe és érdeklődd meg, hogy fogadnak-e még Szilveszterre. Mi személy szerint ott leszünk, tudtommal már teljes a létszám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 25. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 06:30
Törölt felhasználó (902857)

Sziasztok" Valaki tudna a Martiniről tájékoztatást adni,milyen a hely és az átlag korosztály, akár csak privátban is"ott szilvesztereznénk, de nem akarunk "" lukra"" futni. élőrre is köszi.
Boldog karácsonyt minden swingert kedvelőnek!
Sziasztok érdeklődnék aki volt már a Sakálban hogy tetszett mennyire nagy, mert sajnos a képek annyira sötétben készültek, hogy csak alig kivehető bármi is. ezen felül hogy lehet parkolni, van e hova?
Sziasztok" Valaki tudna a Martiniről tájékoztatást adni,milyen a hely és az átlag korosztály, akár csak privátban is"ott szilvesztereznénk, de nem akarunk "" lukra"" futni. élőrre is köszi.
csatlakozom.
"Hihetetlen, hogy ennyi intelligencia és tolerancia sem szorult néhányukba." nem ez kell a swingerhez?? "intelligencia és tolerancia" vagy csak nekem legyen jó mert az nem swinger. ne tekintsétek már egymást csak szexuális segéd eszközének.
téma lezárva.. ideglenesen megemelem a büntetési tételkét ebben a témában, bárkinek állok rendelkezésére priváton, itt aki folytatja................ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 17. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 17. kedd 12:31
"Hihetetlen, hogy ennyi intelligencia és tolerancia sem szorult néhányukba." nem ez kell a swingerhez?? "intelligencia és tolerancia" vagy csak nekem legyen jó mert az nem swinger. ne tekintsétek már egymást csak szexuális segéd eszközének.
téma lezárva.. ideglenesen megemelem a büntetési tételkét ebben a témában, bárkinek állok rendelkezésére priváton, itt aki folytatja................ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 17. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893602)

Nem értem ezt a nagy hupákolást. Huszonéve dohányzom, mégis meg tudom állni, hogy zárt helyen, ahol olyanok is vannak, akik nem cigiznek, ott én sem gyújtok rá. Nem hiszem, hogy néhány órára nem lehet annyi önuralma egy embernek, hogy mellőzze a füstölést. Hihetetlen, hogy ennyi intelligencia és tolerancia sem szorult néhányukba. Na, persze sokan az alkohollal is pont így vannak. Muszáj leinni a kvótát, ha bele is gebed. Aztán csak üveges tekintettel értetlenkedig, ha jelzed, hogy nem érzed szükségesnek hogy csatlakozzon hozzátok.
Abban a pillanatban, hogy pénzt szednek érte már nem magán. adó száma van számlát szolgáltat, tehát rendezvényt szervez, törvényt még mindig a jog hatóság értelmezi, s mint tudjuk megtalálja módját, s egyszerűen ki jelenti, hogy ez szerintem nem magán rendezvény fenti okokból, hibába követ el a tulaj mindet hogy az legyen, de ez nem nekünk tisztünk eldönteni és a mi véleményünk lesz a legkevesebb, ha dönt.(lásd a kocsmák is igyekeztek kibújni lakás kocsmák módszerévvel, nem sikerült, mert a hatóság értelmezte a törvényt)
klubot lelehet minősíteni ezért azért vagy amazért, de másikat nem a véleményért, csak a sajátod megosztani ugyan azon dologról.
klub is kereshet megoldást, mert ezek szerint létező probléma, vagy kereshet minél több pénzt minél gyorsabban, mint sajna jelező Magyarországon, fura mód, már pár honnap múlva más üzemelteti a clubot, elég megnézni az üzemeltető céget egy-két klubnál időnként. egy problémát kezelni kell, s nem csak pénzt keresni.
fenntartom továbbra is gyújts rá, szívjad mind addig míg megtudod oldani, hogy csak te lélegezd be.
nem egymást kell ölni, ölni kell a klubot, hogy oldja meg, hogy te rágyújthass és hogy te meg ne szívd be azt.
ez csak nekik jó amíg egymással torzsalkodtok, mert addig egymással vagytok elfoglalva és nem kell vele foglalkoznia. (Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2013. 12. 17. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 17. kedd 14:47
klubot lelehet minősíteni ezért azért vagy amazért, de másikat nem a véleményért, csak a sajátod megosztani ugyan azon dologról.
klub is kereshet megoldást, mert ezek szerint létező probléma, vagy kereshet minél több pénzt minél gyorsabban, mint sajna jelező Magyarországon, fura mód, már pár honnap múlva más üzemelteti a clubot, elég megnézni az üzemeltető céget egy-két klubnál időnként. egy problémát kezelni kell, s nem csak pénzt keresni.
fenntartom továbbra is gyújts rá, szívjad mind addig míg megtudod oldani, hogy csak te lélegezd be.
nem egymást kell ölni, ölni kell a klubot, hogy oldja meg, hogy te rágyújthass és hogy te meg ne szívd be azt.
ez csak nekik jó amíg egymással torzsalkodtok, mert addig egymással vagytok elfoglalva és nem kell vele foglalkoznia. (Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2013. 12. 17. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A klubok magánrendezvények.Minden tekintetben (jogilag), így a hatóságnak addig ninc sköze amíg generálisna meg nem tiltják a cigit.
Mindenkinek békés, boldog és sok szeretetben teljes Karácsonyi Ünnepeket!
Sajnáljuk mi is Royalt Nagyon szerettünk ott lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 17. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 17. kedd 18:20

Törölt felhasználó (805579)

Sziasztok!Nem is igazán értjük ezt a dohányzás körüli vitatkozást ami itt már folyik.Mind a három klubban ahol Mi voltunk eddig,törekedtek arra,hogy a dohányosok és a nem dohányosok is jól érezzék magukat!Van és volt is dohányzásra kijelölt hely!A dohányosok a számukra kijelölt helyen dohányoznak,vagyis tiszteletben tartják a szabályokat!!!!A Royal volt az a klub ahol a dohányzásra kijelölt hely miatt biztosan nem kellett kellemetlenül érezniük magukat a nem dohányos pároknak!Nem is értem,hogy ennek ellenére nem taposták véresre egymás sarkát azok akik most panaszkodnak arra,hogy itt ekkora a füst,meg ott akkora…..Szerintünk nem csak a dohányosoknak kell toleránsnak lenni,hanem a nem dohányzóknak is egy kis belátással kell lenniük arra,hogy sajna ez egy szenvedély és nem egy egyszerű eset leszokni róla.Csak egy kis szösszenetként leírnánk,hogy megtörtént velünk,helyet és időt nem írnánk inkább,amikor Mi éreztük magunkat kellemetlenül,mert egy láthatóan állapotos kismama is ott üldögélt a dohányzásra kijelölt helyen a klubban.Szóval nem is értjük,hogy miért is keresik a füstös,direkt a dohányzásra kijelölt helyeket,azok akiket ez zavar!De a lényeg,hogy jó lenne ha visszatérne a topic az eredeti témájához és a swingerről szólna!Mi különben ismét elmentünk négyesben szombaton a Martinibe.Nagyon jó társaság volt ,különösen nagy élmény,hogy egy dél-afrikai srác is volt a vendégek között,nagyon jó hangulatot teremtett!Szóval ismét egy nagyon emlékezetes éjszakánk töltöttünk el ott.