Így igaz! Esélye csak annak van, ki megteremti önmagának! Ez az élet minden területén igaz! ... 14 éve swingerezem, nem zavartattam magam a kezdetekkor sem. Mentem egyedül és megfogott a légkör. Csak azt tudom mondani én is, nem kérdezősködni, hanem menni kell. Ha nem felel meg az egyik menni kell a másikba. Ha megfog az ottani hangulat, úgyis megtalálod a megfelelő helyet és a társaságot is.
(Ez egy válasz GyörgyiLaci üzenetére (2015. 10. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 17:49

Sziasztok, lehet hogy kezdőnek számítok itt, de nem vagyok kezdő a swinger világában! Minden kezdő más véleményét kéri ki, holott a más véleménye nem célravezető. Pont azért mert az az Ő véleménye ... az Ő nem tetszése vagy ellenkezőleg a tetszése. Csak azt tudom mondani és ajánlani : öltözz fel csípd ki magad és menj be! Kell egy kis stressz oldó de nem mértéktelenül, beszélgess és ne a pultot támaszd, ha van lehetőség rá táncolj még akkor is ha egyedül mész.. lesz aki még táncoljon melletted. Kiakadok attól a mondattól: mennyi esélyem van? ha így kezded semmi! Mindenkinek van esélye csak élni kell vele, tudd használni! és ha ezt "elfogadod" akkor meglesz az első élményed, amit TE élsz meg és nem más! Lesznek jó és rossz dolgok. De ez az életben is így van! Én nem ajánlok egy klubbot sem, van kedvenc helyem és van ahova többet se megyek, de ez az ÉN privátom! ... szóval! Kezdők kalandra fel!
Az előző levelekhez hozzászólna 2 MESEHŐS... Mert egy önmaga által korreknek mondott valaki annak nevez minket.
Tehát clubbok vannak..lesznek és voltak is.
Mi sem vagyunk kezdők.. Hedonistáknak valjuk magunkat...
És soha nem érdekelt más véleménye... Sőtt!!!!!
Érdekel a swinger élet..irány egy club amelyik NEKED SZIMPATIKUS!!! Ne más mondja meg melyik jó...
Nézz körül..éld meg ÖNMAGAD...
A döntés a tiéd...
És még egy tanács...soha ne szóló véleményére építs...
Valószínűleg megvan az oka miért az!!
Más szemszögből lát egy pár aki clubba, házibulikba jár...
Nyusziék...
Tehát clubbok vannak..lesznek és voltak is.
Mi sem vagyunk kezdők.. Hedonistáknak valjuk magunkat...
És soha nem érdekelt más véleménye... Sőtt!!!!!
Érdekel a swinger élet..irány egy club amelyik NEKED SZIMPATIKUS!!! Ne más mondja meg melyik jó...
Nézz körül..éld meg ÖNMAGAD...
A döntés a tiéd...
És még egy tanács...soha ne szóló véleményére építs...
Valószínűleg megvan az oka miért az!!
Más szemszögből lát egy pár aki clubba, házibulikba jár...
Nyusziék...

Sziasztok, lehet hogy kezdőnek számítok itt, de nem vagyok kezdő a swinger világában! Minden kezdő más véleményét kéri ki, holott a más véleménye nem célravezető. Pont azért mert az az Ő véleménye ... az Ő nem tetszése vagy ellenkezőleg a tetszése. Csak azt tudom mondani és ajánlani : öltözz fel csípd ki magad és menj be! Kell egy kis stressz oldó de nem mértéktelenül, beszélgess és ne a pultot támaszd, ha van lehetőség rá táncolj még akkor is ha egyedül mész.. lesz aki még táncoljon melletted. Kiakadok attól a mondattól: mennyi esélyem van? ha így kezded semmi! Mindenkinek van esélye csak élni kell vele, tudd használni! és ha ezt "elfogadod" akkor meglesz az első élményed, amit TE élsz meg és nem más! Lesznek jó és rossz dolgok. De ez az életben is így van! Én nem ajánlok egy klubbot sem, van kedvenc helyem és van ahova többet se megyek, de ez az ÉN privátom! ... szóval! Kezdők kalandra fel!
Pontosan erről van szó!
(Ez egy válasz GyörgyiLaci üzenetére (2015. 10. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 17:49

Szerintem sehol :( tudtommal nincs az általad említett délutánokon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 03. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 03. szombat 18:25
Törölt felhasználó (906929)

Érdeklődnék, hogy BPn hétköznap (kedd, csütörtökön) hol van délutáni swinger klub ? Kb du 5 utántól. köszi a segítséget
Érdeklődnék, hogy BPn hétköznap (kedd, csütörtökön) hol van délutáni swinger klub ? Kb du 5 utántól. köszi a segítséget

Törölt felhasználó (901625)

Kussolok is....
No vélemény!
De azért ma elmegyünk a Paradise-be..... Még ha utálod is!

Kussolok is....
No vélemény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 02. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 02. péntek 07:09

Törölt felhasználó (862341)

Néha olyan érzésem van,hogy olyanok is véleményt formálnak,akik még nem is jártak swingerklubban! Tényleg úgy szép az élet ha zajlik

Néha olyan érzésem van,hogy olyanok is véleményt formálnak,akik még nem is jártak swingerklubban! Tényleg úgy szép az élet ha zajlik
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 01. csütörtök 20:50
és milyen jó hogy ennyire különbözők vagyunk így legalább nem unalmas az élet . . .

Ha bemész egy klubba és átöltözöl, senki se mondja megy, hogy taxival jöttél vagy CLK Mercivel, esetleg gyalog. Szóval butaságot írtál.
A TT-ben is vannak "sznobok, a DL-ben, a Martiniben, a Paradise-ban is. Sőt az is érdekes ha X klubban vagy, mindig a többi klub a "szar" a beszélgetések szerint. Persze ez is képmutatás, mert az illető jár a "szidott klubba" is és ott lehet épp azt szidalmazza, amit elötte dicsért.
Szerintem menj el swingerezni és érezd jól magad. Lehet hogy még csak a szándék van meg benned de sehol se voltál. ( Csak feltételezés, se cáfolni, se alátámasztani nem tudom ) , ellenben bárhol jól tudnád magad érezni, ha úgy mész el oda!
A TT-ben is vannak "sznobok, a DL-ben, a Martiniben, a Paradise-ban is. Sőt az is érdekes ha X klubban vagy, mindig a többi klub a "szar" a beszélgetések szerint. Persze ez is képmutatás, mert az illető jár a "szidott klubba" is és ott lehet épp azt szidalmazza, amit elötte dicsért.
Szerintem menj el swingerezni és érezd jól magad. Lehet hogy még csak a szándék van meg benned de sehol se voltál. ( Csak feltételezés, se cáfolni, se alátámasztani nem tudom ) , ellenben bárhol jól tudnád magad érezni, ha úgy mész el oda!
Ha bemész egy klubba és átöltözöl, senki se mondja megy, hogy taxival jöttél vagy CLK Mercivel, esetleg gyalog. Szóval butaságot írtál.
Szerintem menj el swingerezni és érezd jól magad. Lehet hogy még csak a szándék van meg benned de sehol se voltál. ( Csak feltételezés, se cáfolni, se alátámasztani nem tudom ) , ellenben bárhol jól tudnád magad érezni, ha úgy mész el oda! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 01. csütörtök 11:28
Szerintem menj el swingerezni és érezd jól magad. Lehet hogy még csak a szándék van meg benned de sehol se voltál. ( Csak feltételezés, se cáfolni, se alátámasztani nem tudom ) , ellenben bárhol jól tudnád magad érezni, ha úgy mész el oda! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1035072)

A TT-ben rengeteg a SZNOB...ha csak egy átlagos kocsival mèsz...vagy akár hètköznapi ruciban...kinèznek,kiközösítenek!!!Megvannak a kialakult kis klikkek...Semmikèpp sem ajánlom kezdőknek .
Köszönjük, végre egy értelmes válasz! Sokat segítettél, a kezdésben
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 01. csütörtök 12:56

Sziasztok!
Pénteki napon a P-be éjfélig lehettek ruhába utána klub viselet, a DL-ben pénteki napon erősebb szóló pasi többes van. Szombati napon hogy Paradise v Dl az már hasonló mindkettőben, ha zárható szoba érdekel azt is találtok mind a kettőben. Amennyiben az ott alvás érdekel ( 5 után) azt a Paradisebe lehet, DL-ben nincs rá lehetőség.
Pénteki napon a P-be éjfélig lehettek ruhába utána klub viselet, a DL-ben pénteki napon erősebb szóló pasi többes van. Szombati napon hogy Paradise v Dl az már hasonló mindkettőben, ha zárható szoba érdekel azt is találtok mind a kettőben. Amennyiben az ott alvás érdekel ( 5 után) azt a Paradisebe lehet, DL-ben nincs rá lehetőség.
Szia! Ha bemész egy klubba ,senki nem látja ,hogy mivel jössz és mivel mész.Amúgy mi néha járunk a Martinibe, oda sokan taxival járnak--mindegyik sárga
.És a Kutyát nem érdekli ,hogy miben vagy pasik alsógatya póló, papucs-- csajok szexi ruha -ezen nincs mit variálni-mondjuk magassarkú a lányoknál illik és sokat dob a kinézeten.De amúgy nem kell erőlködni.
üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A TT-ben rengeteg a SZNOB...ha csak egy átlagos kocsival mèsz...vagy akár hètköznapi ruciban...kinèznek,kiközösítenek!!!Megvannak a kialakult kis klikkek...Semmikèpp sem ajánlom kezdőknek .
Sziasztok!
Pénteki napon a P-be éjfélig lehettek ruhába utána klub viselet, a DL-ben pénteki napon erősebb szóló pasi többes van. Szombati napon hogy Paradise v Dl az már hasonló mindkettőben, ha zárható szoba érdekel azt is találtok mind a kettőben. Amennyiben az ott alvás érdekel ( 5 után) azt a Paradisebe lehet, DL-ben nincs rá lehetőség. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 30. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 21:10
Pénteki napon a P-be éjfélig lehettek ruhába utána klub viselet, a DL-ben pénteki napon erősebb szóló pasi többes van. Szombati napon hogy Paradise v Dl az már hasonló mindkettőben, ha zárható szoba érdekel azt is találtok mind a kettőben. Amennyiben az ott alvás érdekel ( 5 után) azt a Paradisebe lehet, DL-ben nincs rá lehetőség. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 30. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük az infót! A TT-be már elvből se mennénk. Mintha nem is létezne másik klub!
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus
Kedves Zsuzska!
Én is voltam párszor...nem tekintettek kívül állónak..
Egyik esetben sem éreztem semmilyen kirekesztést..pedig egyedül pasiként mentem.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is voltam párszor...nem tekintettek kívül állónak..
Egyik esetben sem éreztem semmilyen kirekesztést..pedig egyedül pasiként mentem.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia nem vagyunk TT-fanok, de ekkora hülyeséget már rég olvastunk. Mikor bemész 1 sw klubba akkor a társalgóban találkozol a többiekkel legtöbbnyire , ott már a klub viselet van rajtad, max az tudja milyen ruciba jöttél akivel együtt öltöztetek át az öltözőben. A kocsival az utcán parkolsz, azt meg aki bent van a klubban honnét tudja te melyikkel jöttél? Mindenki abba a klubba jár ami szimpatikus neki, az hogy valami nem tetszik az szíved joga, de ne ostobaságokkal támaszd alá az állításodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért baj az ha valakinek drága autója van? Vegyek egy suzukit hogy megfeleljek egyeseknek? Nem értem miért kell ezt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasztok! Mennék a Szeged-i "3 majom"-ba. Van róla valakinek tapasztalata? Írja meg legyen-szíves.