Szuper. Lehetett
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 12. 09. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 21:42
Folytatódik;Később kérdezte, hogy nem volt-e nagyon kúrvás? Mondtuk neki mindketten, hogy de igen , az volt, ami nagyon szexi, izgató volt mindkettőnk számára. És utána, bü tételből, mert rossz kislány volt, a tat ,orlátjánál dugtuk meg mind a ketten. Nagyon élvezi, ha látják mások 2 szex közben. Olyankor főleg(egyébként is, de) ekkor főleg szereti, ha azt mondjuk neki, hogy, " szóljál kúrva, gyere baszni ribanc " Élvezi, ha le van ribancozva mások elött. ( egyszer a vonaton utaztunk, akkor is le ribancoztam. Akkor elmerült, aztán később mondta, hogy olyan jó volt hallani ahogy mások előtt ribancozom. Hát ilyen jó szopás kúrva az én szerelmem. A jövö nyarat sem hagyjuk ki.
De jó kis történet..
Helyileg merre voltatok lehet mi is arra járunk a párommal? (Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 12. 09. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 21:42
Helyileg merre voltatok lehet mi is arra járunk a párommal? (Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 12. 09. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Folytatódik;Később kérdezte, hogy nem volt-e nagyon kúrvás? Mondtuk neki mindketten, hogy de igen , az volt, ami nagyon szexi, izgató volt mindkettőnk számára. És utána, bü tételből, mert rossz kislány volt, a tat ,orlátjánál dugtuk meg mind a ketten. Nagyon élvezi, ha látják mások 2 szex közben. Olyankor főleg(egyébként is, de) ekkor főleg szereti, ha azt mondjuk neki, hogy, " szóljál kúrva, gyere baszni ribanc " Élvezi, ha le van ribancozva mások elött. ( egyszer a vonaton utaztunk, akkor is le ribancoztam. Akkor elmerült, aztán később mondta, hogy olyan jó volt hallani ahogy mások előtt ribancozom. Hát ilyen jó szopás kúrva az én szerelmem. A jövö nyarat sem hagyjuk ki.
A szex eme része is nagyon foglalkoztat minket is a párommal. Most Augusztusban is hódoltunk e szenvedélyünknek. Két hétig voltunk lent a balcsin egy 5személyes "hajón" akinek a kapitányát itt a GG-n ismertük meg. Augusztus 4-17 között élveztük a vendégszeretetét "Gábornak ". No ez idő alatt minden finomsá g megtörtént a feleségemmel. A drágám legtöbbször csak egy kis zsinór tangában volt, vagy az nélkül. Többször örültek neki a többi vitorlással a mellettünk elhaladók is. Volt,hogy Andris, volt, hogy én, vagy mindketten nyaltuk, faltuk, dugtuk a kis ribancomat. Az volt a kikötésünk, hogy bármennyi adag sperma is van rajta, benne, azt nem törölheti le, ki. Az is nagyon izgalmas volt, hogy egy kis ideig tartotta a szájában a spermát, és megmutatta mindkettőnknek, függetlenül attól, hogy melyőnket szopott le. A második héten csatlakozott hozzánk egy pár is , igaz, hogy csak 3 napra. 3pasi két nő. Gondolhatjátok, hogy a friss hús is jól meg lett dugva. De a párom is megkapta többször is a friss farkat is. A két éjszakát úgy töltöttük el, hogy én az "új "csajszival, a drágám meg a nagy ágyon a két kandurral aludt. Többször arra lettem figyelmes, hogy a drága kis kúrvámat dugják ám , de nagyon a kandúrok. Mi sem sokat aludtunk az "új "puncival. Nagyon jó volt látni azt is ,hogy a szerelmem egy igazi kis kúrva volt, aki igazán kiélvezhette a szex szinte minden formáját. Egyik este az aranyparton horgonyoztunk le, és (aki tudja, ok) a nem messze lévő diszkóba mentünk úgy, hogy a páromnak egy sűrű szőttes egybe mini volt, bugyi, melltartó nélkül. Megjegyzés, hogy nem csak ő ment hasonló ruhában. Hát a neon fénynél brutál szexi volt a csajom. Időnként voltak páran, akik tánc közben én taperolták a szívem seggét. Mondta, hogy nem zavarja, ha minket em zavar. Annyira nem zavart, hogy néha tánc közben (lassúzás) fel is húztam a minijét a fenekén, és simiztem. András is haso lóan tette ugyanezt. Izgi volt látni, ahogy egy másik idegen kéz fogdossa, masszírozó mozdulatokkal a párom seggét. Főleg amikor a két farpofa közötti részén járt a keze. A diszkó mellett oldalt mindkettőnket leszopott a kicsim. Mondtam neki, hogy ha gondolja, vissza mehet, felszedhet egy pasit, dughat vele, csak szeretnénk látni, ahogy leszopja a srácot. Ehhez nem volt kedve, viszont azt kérte, hogy még menjünk vissza táncolni, mert szeretné még érezni, hogy alá nyúlnak a tömegben és fogdossák. A kívánsága meg lett. Elmondása szerint , amikor ment a pulthoz rendelni, akkor valaki oldalról, szemből alá nyúlt, és a kisajkak között mutatott. De amíg sorba állt a piájér, addig is volt két bátor , aki megfontoltan a seggét ruhán keresztül. Ahogy vissza érkeztünk a mi kis hajónkhoz2, ott már ruha nélkül.kül kellett felmennie a drágámnak a hajóra. Ezt ő m3gtoldta azzal, féljózan fejjel, hogy egy kicsit sétált még a hajó elött így pu éran, aminek többen tapsoltak is. És úgy vonult fel a fedélzetre. Később kérd
Imádjuk, csináljuk, élvezzük
Az enyemet a swinger klubban egyszerre tobben is megdugjak velem egyutt, hatrozottan elvezi ha tobben vannak benne es elottem csinalja. Amiota engem megismert par eve, azota ilyen, elotte sosem volt tobbes egyuttletben, azt mondta, hogy ezt en hoztam ki belole.
(Ez egy válasz Megértő férj üzenetére (2025. 12. 09. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 08:32
Aki féltékeny, az ezt nem értheti. Aki eddig az enyémet megdugta, kimondottan élvezte, hogy ő férjes asszony. Szeretjük, ha ennek hangot is ad. A nejem is az ilyen férfiakat kedveli.
De még mennyire izgató!
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2025. 11. 30. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki féltékeny, az ezt nem értheti. Aki eddig az enyémet megdugta, kimondottan élvezte, hogy ő férjes asszony. Szeretjük, ha ennek hangot is ad. A nejem is az ilyen férfiakat kedveli.
Csak kettesben?
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 14:14
A legjobb érzés amikor más nejét felpróbálod, használod.
Volt benne részem és még remélem lesz is...
És akkor miért nem lépsz ez ügyben?
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 14:35
engem nagyon izgatna ha látom hogy más férfi dugja vagy szopatja és teleélvezi.
Izgató is az ha mások is dugjak.
Nekem is
Enyémet a haverom dugja.
A legjobb érzés amikor más nejét felpróbálod, használod.
Sokszor az idő a legproblémásabb tényező, ha van is szimpátia. Olyan időpontot találni, amely minden félnek megfelelő.
Mi imádjuk, csak nehéz összehozni, hogy a család mellett mindenki ràérjen.
Én mindig örömmel csatlakoztam párokhoz. Csak pozitív élményeim vannak. Megtisztelő, mikor beenged egy pár ebbe az intim zónába egy külső személyt.
Engem is izgat ha basszák,szopatják a párom.
Nagyon jó làtvány!
Most van egy taxis izmos férfi a az oviba ahova visszük gyerek8et,Feleségem meg jegyezte,hogy jól néz ki.fiamnak beszólt a fia,erre a feleségem mondja a fiamnak,mondja azt a kis fiúnak ezt nem szabad és hogy apád szájára rá ülök ha nem szol rád.

Herceg31

Belinda