Párt keresnénk, hozzánk hasonló kezdőket, párcsere nélkül, kéz és orál okés. Bp-n helyünk is van.
Párt fogadnánk helyünk van esteink ejszakaink szabadok, parcsere kellemes 4 es gabalyodas ha benne vagytok írjatok privátban
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Szép napot mindenkinek !
Párként párt keresünk Baráti ill.szimpátia esetén extrákkal!! Normális kereteken belül utazni tudunk, illetve fogadni is tudunk!! Privátban várjuk türelmes párok jelentkezését!!
Párként párt keresünk Baráti ill.szimpátia esetén extrákkal!! Normális kereteken belül utazni tudunk, illetve fogadni is tudunk!! Privátban várjuk türelmes párok jelentkezését!!
2025.04.12.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok ma este párral találkoznánk .
Sziasztok. Április 10.-én délután/este Bp X. kerben párt fogadnánk közös elfoglaltságra.
Sziasztok! Április 22.-én nap közben keresünk Miskolcon, vagy környékén párt, esetleg hölgyet kellemes együttlétre. Nyugodtan írjatok! Mindenkinek sok sikert!
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Szombat estére keresünk nem dohányzó párt négyes gabalyodásra Budapesten.
Minden párnak válaszolunk.
Minden párnak válaszolunk.
Nagykanizsán IGÉNYES párhoz csatlakoznék harmadiknak! utazni tudok!
Sziasztok Fiatalos max. 40 éves párt keresünk , első páros élményünkhöz! Testalkatban hozzánk hasonló párt szeretnénk találni ,első alkalom egy ismerkedő beszélgetős randi lenne és a többi majd kialakul. Bocsánat ha nem írunk regényeket ide majd levélben viberen folyt. (hétvégén esti órákban vagyunk szabadok) péntek este szombat este leginkább.
Párt fogadnánk kellemes talira 4 és parcsere esténként érünk rá helyünk van ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Sziasztok! Párt fogadnánk péntek estére. De utazni is tudunk
Sziasztok, nagyon jól hangzik.
(Ez egy válasz Kiváncsipár8081 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 21:19

Sziasztok! 44/43 éves hetero házaspár vagyunk. Sportosak, de nem vékonyak. Egymás előtti huncutkodasra keresünk part, egyenlőre más nem jöhet szóba… feszegetjük határainkat!

Párral ismerkednék
Sziasztok! 44/43 éves hetero házaspár vagyunk. Sportosak, de nem vékonyak. Egymás előtti huncutkodasra keresünk part, egyenlőre más nem jöhet szóba… feszegetjük határainkat!

Sziasztok,ismerkednénk.Írjatok válaszolunk.Szép estét.
25-40 közötti párt keresünk, közös izgalmak megélésére! Amennyiben a páros hölgytagja idősebb mint 40 az ő jelkentkezésüket is szívesen fogadjuk.
Egyszer veletek együtt voltunk swinger buliban, bár közöttünk nem volt semmi, de amíg a feleségem rajtam lovagolt én a te feleséged combját fogtam. Ennyi. Izgi volt, még ha nem is volt konkrét dolog.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 11:34

Lehet valamit rosszul csináltatok ! Utasítást elolvastátok előtte?? Lehet kell hozzá partner is!!