Köszi kandur! Ez jól hangzik....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 13:54

Üljetek le úgy, hogy melletted legyen a párod, szemben veled pedig a másik pár ellenkező nemű tagja. Mondjuk, ha fiú vagy, akkor veled szemben a másik pár nő tagja ül. Forgassatok meg egy üveget és amikor megáll, aki felé mutat a nyaka, arról az ellenkező oldalon ülő vegyen le egy ruhadarabot, de közben valami akcióval is lehet kombinálni. Vagy ha ez elsőre sok, akkor a párok tagjai üljenek egymással szemközt. Akkor csak egymás előtti játékok jöhetnek, de amikor egymás mellett ültök, akkor párcserések. Egyszer már írtam erről, valaki válaszolt is, hogy nagyon jó, bejött nekik.
Üljetek le úgy, hogy melletted legyen a párod, szemben veled pedig a másik pár ellenkező nemű tagja. Mondjuk, ha fiú vagy, akkor veled szemben a másik pár nő tagja ül. Forgassatok meg egy üveget és amikor megáll, aki felé mutat a nyaka, arról az ellenkező oldalon ülő vegyen le egy ruhadarabot, de közben valami akcióval is lehet kombinálni. Vagy ha ez elsőre sok, akkor a párok tagjai üljenek egymással szemközt. Akkor csak egymás előtti játékok jöhetnek, de amikor egymás mellett ültök, akkor párcserések. Egyszer már írtam erről, valaki válaszolt is, hogy nagyon jó, bejött nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 13:39
Törölt felhasználó (57388)

4-es társaságnak keresek erotikus játékot. Megfelelőt eddig én sem találtam, ha valakinek van és elküldi azt szívesen venném. A C.dior féle feladatok-at is valakitől megkaphatnám? Nagyon szeretnénk jót játszani. Köszi
mik azok a C.dior feladatok?
4-es társaságnak keresek erotikus játékot. Megfelelőt eddig én sem találtam, ha valakinek van és elküldi azt szívesen venném. A C.dior féle feladatok-at is valakitől megkaphatnám? Nagyon szeretnénk jót játszani. Köszi
abban is van 1-2 nevetséges dolog. pl a sex telefonos.
Sok sikert a játékhoz, és várjuk a visszajelzést.
Sok sikert a játékhoz, és várjuk a visszajelzést.
Igazából velünk is ez a baj. Hogy elkezdünk állandóan röhögni rajta. Meg valahogy nem vesszük komolyan. Azért is leszek kíváncsi, hogy ez a játék hogy jön majd be. Amit küldtél.... Még nem próbáltuk ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 23:43
Törölt felhasználó (347117)

A szerepjáték kb. fél percig működik, utána szétröhögjük magunkat.
Szóval nem is igazán próbálkozunk vele.
Miért kérded?
Neked (nektek) bejön?
Miért kérded?
Neked (nektek) bejön?
A szerepjáték kb. fél percig működik, utána szétröhögjük magunkat.
Miért kérded?
Neked (nektek) bejön? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kérded?
Neked (nektek) bejön? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
bigyok:
szerepjátékokban mennyire vagytok otthon?
szerepjátékokban mennyire vagytok otthon?
Hello!
Aki tud,kuldjon nekem barmilyen erotikus tarsasjatekot:mandy@freemail.hu
Koszi
Aki tud,kuldjon nekem barmilyen erotikus tarsasjatekot:mandy@freemail.hu
Koszi
Kár hogy ilyen halott ez a táma, azthittük, hogy végre találkozunk olyanokkal akik szintén szeretik az erotikus társasjátékokat.
Sziasztok!
Ismeri valaki az "érzékek kertje" játékot?
Mi ezt nagyon szeretjük, de kipróbálnánk más hasonlót is.
ui: ha valakinek kell, dobjon egy emilt ide:
bigyok@citromail.hu
Ismeri valaki az "érzékek kertje" játékot?
Mi ezt nagyon szeretjük, de kipróbálnánk más hasonlót is.
ui: ha valakinek kell, dobjon egy emilt ide:
bigyok@citromail.hu
Akinek megvannak az C.dior féle feladatok, az kérem küldje el a vinnie9 kukac freemail.hu-ra. Köszönöm!
Szerintem a fiú ültesse le a lányt a földre, kösse be a szemét, üljön le vele szembe úgyhogy lábakat egymás háta mögött összekulcsolva, fiú farkára húz egy pizzát, és le lehet venni a kendőt a lány szeméről. Jót falatozhattok, ami az öletekbe esik, később leehetitek egymásról. A pizza kicsi legyen, hogy utána ne alvás legyen teli pocakkal. Ez is jó társasjáték !
Sziasztok.Légyszives valaki küldje el nekem az exxxtázis társasjátékot én eltudom küldeni az érzékek kertje társasjátékot.Előre is köszi.
bettikee87@freemail.hu
bettikee87@freemail.hu
nekem is küldjétek el, tomka888@gmail.com
köszi
köszi
Akinek megvan a tásasjáték az küldje át nekem is a mezgageza@mailbox.hu címre!
Köszi szépen!
Köszi szépen!
Megnéztük a társasjátékot, nagyon szupernek tűnik. Mihelyt lesz egy kis "szabadulásunk" máris végig csináljuk...
Nincs meg valakinek az exxxtázis társasjáték?
A videókat az oldalról hogyan lehet lekapni?
Nekem is küldjétek el, légyszi
angel_20@freemail.hu
Köszönöm szépen!
angel_20@freemail.hu
Köszönöm szépen!