Mosonmagyaróvár és Bécs útvonal reggel este

Törölt felhasználó (4670046)

.
Holnap 15 óra után indulok Bécsből Kaposvárra egyedül
Sziasztok, Drezda-Chemnitz-Lipcse környékén keresek nőt vagy párt.
Holnap reggel indulok hazza Tirolbol Ausztria Szolnokra van még helyem.
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki aki szívesen kalandozna?
.
Sziasztok. Zell am see környékén ismerkednék hölggyel, párral. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Felső Ausztriàban fiatal pàrként pasival kalandoznànk 3asban hetero alapon
Max 35 éves korig
Felső Ausztriàban fiatal pàrként pasival kalandoznànk 3asban hetero alapon
Max 35 éves korig
Hello Ausztria Roppen környékén valaki ismerkednék.
Németország, Sonneberg 96515 —-> Budapest, Magyarország
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
München, Freising, Pulling környékén valaki?
Kaposvárról bécsbe utazom ma délután egyedül. Ha valaki társulna szívesen elviszem.
Sziasztok!
Én Freisingban vagyok, ha gondoljátok beszélgessünk. (Ez egy válasz gergovivien888 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 14:47
Én Freisingban vagyok, ha gondoljátok beszélgessünk. (Ez egy válasz gergovivien888 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma valaki/valakik? Fiú/pár/ lány Freising és környéke... mi fiatal pár vagyunk!!
Van itt Stuttgart es Frankfurt kozott lany, par, akit erdekelne egy fiatal fiu? :P
Sziasztok ! Grob-Einzersdorf környékén aktiv pasik!? Hellyel ha lehet ?

Sziasztok! Ma valaki/valakik? Fiú/pár/ lány Freising és környéke... mi fiatal pár vagyunk!!
Sziasztok, Muhldorf környékén valaki ? Hölgy ? Pár ?
Köszönöm
Köszönöm
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Kaposvár - Bécs vasárnap délután utitársat keresek , egyedül utazom.