Halli ! Ausztria Grob-Einzersdorf környékén aktiv férfiak volnának !? Hely kene.,

Sziasztok. Lány, hölgy esetleg pár Hollandiában?
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
BW tartomábol valaki ????
Sziasztok. Valaki essen Duisburgban környékén ma esetleg? Mulheim an der Ruhr? Bárminek örülnék
Sziasztok! Leutkirch környékén hölgy, pár aki ismerkedne?
Sziasztok. Baselből valaki ?

Sziasztok!Marseille kornyeken valaki valakik?Gabor vagyok 42 eves!Holgy par vagy esetleg hetero ferfi!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok! Dél-Tirolból van valaki esetleg?
Keresel még?
(Ez egy válasz bibuli üzenetére (2022. 08. 06. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én egy vidám, kedves hölgyet keresek, akinek a párja külföldön dolgozik, így ritkán találkoznak. Ha csak lightos dolgot szeretnél egy figyelmes férfivel, én bármiben benne lennék. Találkozás esetén az ország keleti része elérhető számomra (Debrecen-Nyíregyháza).
Sziasztok! Barcelona környékén valaki?
Sziasztok.
Pentektol Burgasz mellett leszunk a tengerparton.Szivesen veszunk tarsasagot esti programokhoz harmasban,negyesben.Biszex beallitottsag elony.KIZAROLAG az adatlapunkon feltuntetett feltetelek szerint.
Kerunk egy rovid bemutatkozast levelben.Valasz az olvasottak alapjan.
Koszonjuk.
Sok sikert mindenkinek.
N&L
Pentektol Burgasz mellett leszunk a tengerparton.Szivesen veszunk tarsasagot esti programokhoz harmasban,negyesben.Biszex beallitottsag elony.KIZAROLAG az adatlapunkon feltuntetett feltetelek szerint.
Kerunk egy rovid bemutatkozast levelben.Valasz az olvasottak alapjan.
Koszonjuk.
Sok sikert mindenkinek.
N&L
Öhringen ,környéke? fiu,lány pár?Bw
Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Szia Nelana. Remélem nem vagy túl messze.
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 19:51

Én valós vagyok
Egy partnert keresnék, de már kezdek lemondani róla
Sajnos nagyon sokan komolytalanok...