Sziasztok
Nürnberg és környéken ismerkednék..
Moto
Nürnberg és környéken ismerkednék..

Moto
Sziasztok! Passau környékén ismerkednék,45éves sportos ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Bécs és környéke valaki?

26-31 ig. Obertauernben síelünk. Csini párral szívesen buliznánk egyet.
Bàzel ès környèkèn lànyok asszonyok ?
Bayerniek,vagy Baden-Württenbergiek? Közelben?
Sziasztok csoporttagok!
Van,vagytok netán Memmingenbe,vagy környékén olyanok akik hétvégére vendégül látnátok egy megfáradt vándort. Ugyanis holnap reggel végzek Memmingenbe és csak hétfőn megyek tovább.
Vagy aki kíváncsi egy kamion belsejére és fényképét készítene a G.G számára?
Ha valaki (k), úgy gondolja, hogy ez érdekes lehet, írjon üzenetet,mert úgy keresek parkolási lehetőséget.
Üdv mindenkinek
Van,vagytok netán Memmingenbe,vagy környékén olyanok akik hétvégére vendégül látnátok egy megfáradt vándort. Ugyanis holnap reggel végzek Memmingenbe és csak hétfőn megyek tovább.
Vagy aki kíváncsi egy kamion belsejére és fényképét készítene a G.G számára?
Ha valaki (k), úgy gondolja, hogy ez érdekes lehet, írjon üzenetet,mert úgy keresek parkolási lehetőséget.
Üdv mindenkinek
Hello mindenkinek párok lányok Hessen tartományban (Németország) aki/akik ismerkednének ?
Mindenki kint van aki számít.?
Mátol 2 hétig Mannheim-ben dolgozom itt ismerkednék kellemes időtöltésre nökkel , párokkal.
András
András
Hollandiában ( Bi) Párokat keresek.
Kár hogy nincs senki a környékről akit szívesen kényeztethetnék... (csaj, vagy pár)... Azt hittem nagyobb a bevállalósság, de sajnos látom sok a kamu ember itt is....
Sziasztok! Ausztria, Bécs környékén ismerkednék. Képet magamról szívesen küldök, utazni tudok.

Sziasztok Ingolstadt környéken valaki? Utazni tudok helyem sajnos nincs
Hello Ausztria Sautens környékén ismerkednék valakivel hölgy pár férfi.
Sziasztok!
Holnap (03.21-én) napközben,Memmingenbe, az Illerparknál lenne kedve valakinek találkozni?
Estig leszek ott.
Vagy esetleg szerdán, vagy pénteken? Ugyan csak napközben.
Holnap (03.21-én) napközben,Memmingenbe, az Illerparknál lenne kedve valakinek találkozni?
Estig leszek ott.
Vagy esetleg szerdán, vagy pénteken? Ugyan csak napközben.
ma köln környékén autopálya parkolóba megnézné valaki barátnömet ahogy az autóban játszikmagával vagy velem? privátba írj ha érdekel.
Sziasztok Ulm környékén ismerkednék
Sziasztok!
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Sziasztok grossarl környékén ismerkednék valós bevállalós, szexmániás csajokkal tabuk nélküli vad szeretkezésekkel... Nagyon szex mániás vagyok....