Bad Mitterndorf +100 km körzetében hölgy,pár ?
Szia. Füssen, 31F. Ez a távolság még "bele fér" :?
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 08. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok hetfon es kedden Nagyvaradon egy par vagy no?
Sziasztok! Innsbruck mellől keresek hölgyet, párt. Talán pasit. Enyhe bi vagyok. Méretem 19/5,2.
Sziasztok!Hölgyet,párt keresek Ausztria,Bregenz környèkèn!
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Bayern - ből. Hely kell, utazni tudunk!!!
Valaki esetleg Salzburg/Braunau környékéről?
27L

Szia! Irtunk privatban.
Sziasztok, Öhringen ,környéke?
Hmm =) stratford környékén szívesen adnám a farkam rendszeresen karbantartásra =P ha szeretsz szopni =P
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 10:28
Törölt felhasználó (4485622)

Sziasztok Angliában tudnátok mondani szextárs kereső oldalt. Előre is köszönöm
Sziasztok…
Baden-Wr-Neustadt környékén ismerkednék hölgyel.
Üdv.
Baden-Wr-Neustadt környékén ismerkednék hölgyel.
Üdv.
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki?
Helló Németországban Monschau 52156 valaki hely van.irj
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Ausztriából, Oberwart,Güssing környékén keresek hölgyet, esetleg párt.
Sziasztok! Innsbruckból keresek hölgyet párt! Szeretem a hármas kalandot vagy bármit ami új és jó HETERO vagyok!
(UK,Olaszország)
Sziasztok !
Utazásaim:
-LONDONba megyek 03.09-én, aznap vissza. 10 ezer forint alatt az út ! (Útlevél kell, 2 EU-s oltás)
-MILÁNÓba megyek 03.19-én, aznap vissza. 9 ezer forint alatt az út ! (2 EU-s oltás kell)
Ryanair mindkettő.
Ha éppen akkor szeretnél hazajönni Londonból vagy Milánóból, nagyon olcsó a jegy még.
Aki szeretne jönni velem, nyugodtan írjon.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Utazásaim:
-LONDONba megyek 03.09-én, aznap vissza. 10 ezer forint alatt az út ! (Útlevél kell, 2 EU-s oltás)
-MILÁNÓba megyek 03.19-én, aznap vissza. 9 ezer forint alatt az út ! (2 EU-s oltás kell)
Ryanair mindkettő.
Ha éppen akkor szeretnél hazajönni Londonból vagy Milánóból, nagyon olcsó a jegy még.
Aki szeretne jönni velem, nyugodtan írjon.

Üdv,
Zsolt
Sziasztok Angliában tudnátok mondani szextárs kereső oldalt. Előre is köszönöm