Sziasztok! Jövöhét csütörtökig Bayreuth-ban vagyok szivesen ismerkednék lánnyal,párral !!!!
Sziasztok Drezda- Meissen- Döbeln közelében valaki? 27éves ápolt megjelenésű pasi vagyok
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki?
Gyere Londonba =P
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 16:06
Törölt felhasználó (4503802)

Jönnék ki dolgozni külföldre aki tud segíteni írjon , vagy ha tud munkát , és segítőkész lenne , nem leszek hálátlan $
Sziasztok.
Bécs és környéke.
Jóképű sportos nyitott gondolkodású, bevállalós pasi keres hölgyet, illetve Hpart diszkrét kapcsolatra, hely van.
Jelige :intelligens, ápolt!
Bécs és környéke.
Jóképű sportos nyitott gondolkodású, bevállalós pasi keres hölgyet, illetve Hpart diszkrét kapcsolatra, hely van.
Jelige :intelligens, ápolt!
Sziasztok Ulm környéken valaki ismi tali?
Helló sziasztok München környékéről??
Helló szia én tudok segíteni Dpd raktár doboz pakolás!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 16:06
Törölt felhasználó (4503802)

Jönnék ki dolgozni külföldre aki tud segíteni írjon , vagy ha tud munkát , és segítőkész lenne , nem leszek hálátlan $
Bécsben szopjatok!!!!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Ausztriàban Butgerland tartomànyban, Stegersbach ,Güssing , Oberwart környékén vagy Körmend , Szombathely közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok, 29.en megyek Sopronból Salzburgba. Útközben bárhol megállnák ha szopatni van kedved. Salzburg környékén hosszabb távra is képesek szintén bi pasit.
Bazel és környékén hölgyet kényeztetnék
Sziasztok Linz környékén keresek elsősorban párokat vagy hölgyet akihez csatlakozhatok , , , igényes és kellemes mérettel rendelkezem
Frankfurt -passau kozott van pàr aki fogadna egy àtutazot ma èjjel?
Sziasztok.
Értelmes hölgyel v párral ismerkednék Ausztriában.
Niederösterreich ( Wr.Neustadt-Baden)
Üdv
Értelmes hölgyel v párral ismerkednék Ausztriában.
Niederösterreich ( Wr.Neustadt-Baden)
Üdv
sziasztok.ma este Steyr kornyeken ausztriaban vagy holnap napkozben valaki esetleg?srac is szophat..parok vagy nok..nyitott vagyok.
Most indultam....
Calais felol megyek bp re,utkozben part keresek

Sziasztok vki St Pölten és környékén?