Szívesen csatlakoznék ma párokhoz az utazás sem gond
Sziasztok.
Mi relatív közel lakunk hozzátok. ( kb 70 km ). (Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi relatív közel lakunk hozzátok. ( kb 70 km ). (Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A potyahoz lenne eszed !!! de hogy te beengedj hozzatok egy ferfit arrol hallani sem akarsz a reglapotokon !!
(Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki Sigmarignen közelében??
Sziasztok!
Nekem úgy tűnik nem vagytok túl messze..
Mire gondoltatok? (Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2019. 12. 07. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 10:48
Nekem úgy tűnik nem vagytok túl messze..
Mire gondoltatok? (Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2019. 12. 07. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk

Szia. Én állok rendelkezésetekre
Sziasztok, kihez, kikhez csatlakozhatnék szilveszterkor minden megoldás érdekel. Üdv Salzburg.
Szalzburg - München között lakunk, keresünk közepkoru part vagy Pasit, tulsuly -szakall (ne). üdv.
Szilveszter ok.
Szilveszter ok.
Gran Canarián férfi aki a páromat elcsábítaná?
Privátban.
Privátban.
Németországban keresek egy csinos rendes biszexuális párt közös játékra, nyitott vagyok, beszélgetésre és találkozóra is, fogadni és utazni tudok.
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Angliabol holgy,Par?
Huhu
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
St gallen , Zurich , Basel? Lanyok . Parok?
Sziasztok! Konstanz Singen környékén van valaki aki a két ünnep között csatlakozna hozzánk? Duci házaspár vagyunk! Privát üzeneteket várunk!
Regensburg? Valaki?
Sziasztok! Salzburg ?

Valaki aki szopna ma Ingolstadt környékén?
Privátban írj.
Privátban írj.
Sziasztok. Valaki él tengerparti városban? Aki tud jó helyer valami szép tenferparttal kérem iron. Költözni szeretnék angliából.
Sziasztok!Csinos párt keresünk!