Sziasztok, Stuttgart-Ulm-Aalen, és ezen a környéken keresnék bi srácot, vagy ilyen ffi tagú párt,(esetleg meleg srácot) vagy transzit, CD-t.
Ápoltság és intelligencia fontos, ducibb nők is bejönnek, de a pasi ne legyen macis.
Várom leveleiteket, és előre is köszi. Bi-ben nem vagyon tapasztalt, viszont sokminden érdekel...
Szép napot
Ápoltság és intelligencia fontos, ducibb nők is bejönnek, de a pasi ne legyen macis.
Várom leveleiteket, és előre is köszi. Bi-ben nem vagyon tapasztalt, viszont sokminden érdekel...
Szép napot
Hamburg környékén valaki jövőhéten?

Sziasztok. Becsböl vagyok.
Szia, én vagyok...
(Ez egy válasz Mariposa84 üzenetére (2020. 03. 25. szerda 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ausztria Vorarlberg tartományban keresek partnert !
Köln-Koblenz vonzáskörzetében keresek aktiv sex partnert...
Sziasztok hőlgyel páral ismerkednék Stuttgart és frickenhausen kőrnyéken

sziasztok,Heilbron,környéke?
Írtam privát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 16:52
Törölt felhasználó (4300572)

Häckengau süd parkoló?
Häckengau süd parkoló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 31. kedd 13:19
Törölt felhasználó (3791792)

Sziasztok
Pforzheim környékén ma este bi fiú vagy pár lenne?
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok
Helyem van.
Helyem van.
Bayernből valaki? Párok, pasik? Privát üzeneteket várunk
Sziasztok szép estét Stuttgart kőrnyéken Dettingen kircheim tech göppingen esslingen egy 31eves fiatal ember ismerkedne hőlgyel párokkal
Aahen környékén valaki?
Oberschleibheim?
Angliabol valaki?
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok Pforzheim környékéről van valaki? Közös örömökre?
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő // Vagy csak hölgyet is keresek aki benne lenne Swinger szexben velem együtt // 18-60 év között ha lehet !! Minden jóban benne vagyok wink Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod és képed is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal
Üdv M./ Németország !!! Utolsó nekifutás ,esélytelen ahogy látom ez az egész itt :::!!?? vagy Én vagyok rossz helyen -/- rossz időben ;-( / Légyszíves legközelebb ha küldesz magadról képet akkor ne máshonnan letöltött képet küldj nekem !:-( HA LEHET CSAK A KÖZELBŐL ÍRJATOK MÁR !!! A SZITUÁCIÓ NAGYON MEGVÁLTOZOTT JELENLEG SAJNOS !!!!!!! :-(

Zell am see környékéről valaki? Fiúk, lányok, párok?