Linz környékén pár vagy bi pasi?
Hello. Hollandia valaki? Hága?
Grüezi mitenand!

München környéki hölgyet keresek nem csak kufircolás céljából
40 éves fiatalos, sportos, kedves pasi vagyok.
Nagyon kitartó vagyok az ágyban (is), szeretek kényeztetni, szeretem a hosszó szexcsatákat, szeretem ha keményebb és lágyabb részek váltogatják egymást, mint egy jó gitárszólóban. Ahogy sokmindenben a szexben is igaz, hogy fö a változatosság, mert megszokottság és a rutin mindent megöl.

40 éves fiatalos, sportos, kedves pasi vagyok.
Nagyon kitartó vagyok az ágyban (is), szeretek kényeztetni, szeretem a hosszó szexcsatákat, szeretem ha keményebb és lágyabb részek váltogatják egymást, mint egy jó gitárszólóban. Ahogy sokmindenben a szexben is igaz, hogy fö a változatosság, mert megszokottság és a rutin mindent megöl.
sziasztok! bécsi párral vagy hölgyel ismerkednék.
27éves srác Imst környékén, hölgy szexpartnert keres!

Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Sziasztok!
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
london, essex kornyeken parhoz a holg oromere csatlakoznek vagy szolo holgyet kenyeztetnek
Londonban lannyal parral ismerkednenk
En Leeds
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 27. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 27. szombat 18:00
Törölt felhasználó (1174642)

mi is itt ismerkednenk
mi is itt ismerkednenk
(Ez egy válasz Kiskiflike üzenetére (2016. 02. 14. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 14. vasárnap 11:47

Sziasztok!
Mi is Londonban élünk ,szivesen ismerkedünk.....................
Mi is Londonban élünk ,szivesen ismerkedünk.....................
Sziasztok!50 eves korig holgy utitarsat keresek a Tavol-Kelet-re(en 36)!Mindent en allok,reszletek privatban!Kolcsonos szimpatia szugseges!Irj ram es kerdezz ,semmit nem veszthetsz vele!
Sziasztok!Salburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz.
Hallstatt környékéről valaki?
Sziasztok!
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Londonban, es Essex reszen keresek Holgyet , vagy part ahova beszallnek a holgy oromere
,igenyes apolt pasi vagyok.

Csak levélre nem reagáltok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 24. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 24. szerda 10:01
Törölt felhasználó (1045712)

Sziasztok!Társaságot keresünk hétvégére!
(Baden Württemberg)

Köln közelében valaki?