Sziasztok!
Karlsruhe és Stuttgart között keresek unatkozó partnereket!
Karlsruhe és Stuttgart között keresek unatkozó partnereket!

sziasztok valaki Németországban Ulm környékéröl nem keres véletlenül egy bi fiut?
Kezdő, szerényebb méretű bi fiú vagyok.London környékén szívesen csatlakoznék ilyen érdeklődésű párhoz, fiúhoz

Sziasztok. Angliában Harlow és környéke ?
Sziasztok!Salburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Sziasztok!
Párunk ffi tagja utazik Magyarországról 06.26.-án vasárnap Kecskemétről, Münchenbe. Ha esetleg valaki csatlakozna nem lenne magányos az út. Írjatok priv.!
Párunk ffi tagja utazik Magyarországról 06.26.-án vasárnap Kecskemétről, Münchenbe. Ha esetleg valaki csatlakozna nem lenne magányos az út. Írjatok priv.!
Sziasztok. Londonban pár vagy lány?
Sziasztok
Esetleg eszak olaszorszagban nyaralo sex ehes parok nincsenek. Eszak alatt Bibione Caorle es Jesolot ertem. Szivesen ossze gyurom veletek a lepedot
Esetleg eszak olaszorszagban nyaralo sex ehes parok nincsenek. Eszak alatt Bibione Caorle es Jesolot ertem. Szivesen ossze gyurom veletek a lepedot

Vorarlberg?
Hétvégén Sittingbourne-ben töltöm, szivesen ismerkednék lánnyalvagy párral.

Sziasztok! Tud valaki hasonló ingyenes társkereső német oldalt? Privibe megírhatná! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Ma estére párt keresek Hanauban!
Sziasztok. Angliában keresek egy szimpatikus lányt vagy párt.
sziasztok Németországban ismerkednék lányokkal bi fiukkal Ulm környékéröl puszi
Holgy v Par tarsasaganak orulnek nagyon Malta kis szigeten kellemes kikapcsolodas remenyeben

Én is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 22:21
Törölt felhasználó (1386012)

wembley és környéke bi pasit keresek.
Sziasztok
Holnapi München-Veszprém hazautazásra hölgyet keresek....
Holnapi München-Veszprém hazautazásra hölgyet keresek....

Salzburgban talalkoznek lannya vagy parral. Eppen uton vagyok oda arut viszek.??
wembleyben szopatnek
wembley és környéke bi pasit keresek.