Sziasztok
Kellemes ünnepeket mindenkinek...jövőre ismerkednék Németországban....
Kellemes ünnepeket mindenkinek...jövőre ismerkednék Németországban....

sziasztok Berlin környéke senki ?
Sziasztok! Zell am See,Kaprun,Saalbach-Hinterglemm,Salzburg környékén ismerkednék Hölggyel,Párral.
Pénteken megyek vissza innsbruckba ...
(Ez egy válasz Soulgiroszkop üzenetére (2015. 12. 22. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 10:52

Sziasztok,
Innsbruck, Wörgl, Kufstein környékén keresünk férfi partnert!
Sziasztok,
Miért nem lehet belsó-magán leveletírni neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 19:57
Törölt felhasználó (936596)

Sziasztok.Ausztriában ismerkedem. Insbruch-Salsburg közöt. Kitzbühel,St.johan, Wörgl,Kufstein, Kaprun, stb.
Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Sziasztok.
Linz- Wels kkén hölgy vagy pár,aki ismerkedne?? Én 30 as pasi. Privátban? Szép napot.
Linz- Wels kkén hölgy vagy pár,aki ismerkedne?? Én 30 as pasi. Privátban? Szép napot.
Hinterglemm hölgyek ?

Sziasztok! St.Pölten környékéről keresek partnert! (Nő)
Én 30 vagyok ,normális átlagos,férfi!
Én 30 vagyok ,normális átlagos,férfi!
Péntek estére keresünk egy kedves lányt (párt) SALZBURG környékén... a többit privátban.

Sziasztok,
Sziasztok!
Hollandiaban ismerkednek kedves lannyal kozos programokra(sport,utazas,wellness,szauna,stb.),de ha megvan a szimpatia akkor komoly kapcsolatra is.A hangsuly reszemrol az ismerkedesen van,ha van kozos hullamhossz a tobbi majd alakul.Mindket reszrol biszex parokkal szinten ismerkednek szinten kozos programokra-lasd fennt-,sorozesre,dumalasra.Ertelmes,onmagukra igenyes emberek tarsasagat keresem,nem a szex az elsodleges hanem az ismeretseg.
Csak normalis levelekre valaszolok,ketszavas uzenetre nem reagalok.
Sziasztok!
D
Hollandiaban ismerkednek kedves lannyal kozos programokra(sport,utazas,wellness,szauna,stb.),de ha megvan a szimpatia akkor komoly kapcsolatra is.A hangsuly reszemrol az ismerkedesen van,ha van kozos hullamhossz a tobbi majd alakul.Mindket reszrol biszex parokkal szinten ismerkednek szinten kozos programokra-lasd fennt-,sorozesre,dumalasra.Ertelmes,onmagukra igenyes emberek tarsasagat keresem,nem a szex az elsodleges hanem az ismeretseg.
Csak normalis levelekre valaszolok,ketszavas uzenetre nem reagalok.
Sziasztok!
D
Sziasztok !
Èn Dél-Burgenland környékéröl ismerkednék lányokal, párokal
Èn Dél-Burgenland környékéröl ismerkednék lányokal, párokal

Sziasztok!
Söldenben keresek egy normális párt vagy szóló hölgyet.Nem csak szexre !!
Söldenben keresek egy normális párt vagy szóló hölgyet.Nem csak szexre !!
Kinek van kedve egy Müncheni sexmozi latogatasra?

Hello!Londoni ferfi ismerkedne parokkal lannyal.Olyan "baratsag exrtakkal" alapon.Ha gondolod, gondoljatok levelben elerheto vagyok
Sziasztok! esetleg valaki Angliabol a mainap ?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Biszexuális csajt keresünk Angliában(olvass adatlapot), aki csatlakozna hozzánk egy kis kikapcsolódásra. Sauna, buli, stb. Várjuk a privát leveleket.