Becsi lanyok,parok?
sziasztok Berlin környékén senki
szép estét minden kinek esetleg stuttgart környékén ismerkedne várom mi hamarabb válaszotokat
Sziasztok !
Angliaban valaki (London es kornyeke )
Szivesen ismerkednek , kuldj egy levelet utana tisztazzuk mit is akar a masik fel igazabol !
Udv mindenkinek
G.
Angliaban valaki (London es kornyeke )
Szivesen ismerkednek , kuldj egy levelet utana tisztazzuk mit is akar a masik fel igazabol !
Udv mindenkinek
G.
Sziasztok!
Londonban és környékén ismerkednék hölgyekkel és párokkal az érettebb korosztályból.
Londonban és környékén ismerkednék hölgyekkel és párokkal az érettebb korosztályból.
Minden héten vasárnap este megyek Bécsbe, illetve pénteken jövök haza. Akit érdekel szívesen elfuvarozom. Győr-Moson-Sopron illetve Vas megye... Lányok, párok...
Sziasztok. Máltán dolgozik valaki ?
Sziasztok, Becs es kornyeke, lány pár?
Ausztria-Tirolból hölgy vagy pár???? Én 30 as pasi....
Ez sem rossz hely, bár inkább fitnesz terem sok géppel és heti programokkal. Aztán van egy szauna része is , egy 95 C fokos, egy 60 C fokos szaunával és egy gőzkabinnal. Csendszoba vízágyakkal és egy napozó ami nyáron igen kellemes a meztelen napozás szerelmeseinek.
Senki sem jár innen oda? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 21. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 17:04
Senki sem jár innen oda? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 21. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (935633)

Én Albsatdba a Badkapba szoktam járni! Az is nagyon jó hely igényes 6 szauna 2 gőz stb.!
Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Én Albsatdba a Badkapba szoktam járni! Az is nagyon jó hely igényes 6 szauna 2 gőz stb.!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 21. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 12:48
Törölt felhasználó (804402)

Sziasztok
A Singeni ( Baden Würtenberg ) " Fazz Medical, Fitness Centerbe " nem jár valaki eseteleg? Edzeni vagy szaunázni?
A Singeni ( Baden Würtenberg ) " Fazz Medical, Fitness Centerbe " nem jár valaki eseteleg? Edzeni vagy szaunázni?
Sziasztok
Sziasztok!! Murrhardt kornyekerol van valaki,aki menne ma este kurvazni Stuttgartba?
Szabadkán valaki?
Sziasztok!Valaki Söldenben ??
Valaki nincs egész véletlen Londonba?

Sziasztok! Münchenben valaki! Holnap este matyi és a hegedüs lesz a magyar discoba
aki jönne irjon nem szexröl van szó! De ezt mindenki maga dönti el!
aki jönne irjon nem szexröl van szó! De ezt mindenki maga dönti el!
Sziasztok! Nürnberg környékén ismerkednénk párral!
sziasztok ma estére stuttgart környékén valaki várom mi hamarabb leveleket privátba