Linz??????
Sziasztok
Salzburgban elo fiatal 25 eves srac lennek
ha estleg irtok egy mail cimet kuldok egy reszletesebb bemutatkozo levelet.Nagyon tetszik a profilotok es komolyan gondolom.Nem hanyagsagbol nem irok ekezettel ,csak nincs magyar ekezet a gepemen.udv es varom a valaszotok.Kellemes napot
(Ez egy válasz Soulgiroszkop üzenetére (2014. 10. 28. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra járok nemsokára : )
(Ez egy válasz Soulgiroszkop üzenetére (2014. 10. 28. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Innsbruck környékén keresünk férfi partnert!
Innsbruck környékén keresünk férfi partnert!
Frankfurt környékén ismerkednék lányokal hölgyekkel , párokkal irj prtivátvan

Hali!
Pénteken utazom Stuttgartból,Budapestre.
Van szabad helyem.....
Szívesen ismerkedek......
Pénteken utazom Stuttgartból,Budapestre.
Van szabad helyem.....
Szívesen ismerkedek......
London es kornyeken keresek parokat,holgyeket tartos,vagy akar alkalmi partnernek.
Widdern környékény bi férfit párt keresek.
Vorarlbergben valaki????
München és környéke?

Jaaaa hogy te vagy az
vissza. de akkor bocsi,tárgytalan
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 24. péntek 20:25

Törölt felhasználó (858012)

Mi újság, visszajöttél?
Múltkor azt írtad, hogy hazamentél.

Mi újság, visszajöttél?
Múltkor azt írtad, hogy hazamentél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 24. péntek 19:15

Törölt felhasználó (906791)

Hali. Én nem messze vagyok Stuttgart tól
)))

Hali. Én nem messze vagyok Stuttgart tól
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 17:29

Törölt felhasználó (858012)

Bi pasiként férfiakkal ismerkednék. Stuttgart környékén élek de a távolság nem akadály utazni és fogadni tudok.
szia mihez lenne kedvetek?
(Ez egy válasz zooming76 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sehol senki ? :(
Salzburg kornyeken,max 200 km szivesen csatlakoznek parhoz
26 eves szolo pasi

Pénteken Salzburgból jövök Magyarországra, ha valakit érdekel szívesen elvinném, utazhatnánk együtt.
Pénteken rá erő pár Ausztráliában?
Del-Angliabol tenyleg nem jar senki erre ezen az oldalon??? Holgyekkel, parokkal ismerkednek.