sziasztok Ausztriában,Németországban vállalnék munkát, tud ajánlani valaki valamit?
nem lennék hálátlan!
nem lennék hálátlan!
Halika
Salzburgban valaki hölgyeim?
Salzburgban valaki hölgyeim?
Hello. Hollandban valaki?
Valaki v valakik valami jot holnap Londonben?
sziasztok , Graz környékén ismerkednék , lánnyal , párral nyitott vagyok mindenre irj rám nyugodtan.. képek az adatlapomon
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk
, érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket
, képet kérek én is küldök

Hali!Szolnok-Wien,oda-vissza útvonalon keresnék egy utazgatni szerető bevállalós csajt,esetleg ezen az útvonalon egy diszkrét párt akikkel esetleg pihenőidöben el tudnánk tölteni akár egy egész éjszakát.Ha valakit,valakiket érdekelne a dolog,dobjon egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!
Sziasztok
Németországban, Bayern tartományban keresem szexuális vágyait kiélni kívánó lányokat, párokat (kizárólag a női nem örömére)
Németországban, Bayern tartományban keresem szexuális vágyait kiélni kívánó lányokat, párokat (kizárólag a női nem örömére)

Esetleg Glasgow környékén valaki\valakik? :O
Eisenstadt?
Sziasztok.Szerdän indulok Budapeströl München-ig ha valaki jönne irjon
üdv
üdv
Sziasztok,jó reggelt!Ulm környékén esetleg valaki?
Sziasztok!Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos a páromat ( a hölgyet) a munkáltatója egy másik szállodájába küldte dolgozni tőlem 200km-re, igy csak a férfitag keres most.
Sziasztok!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Sziasztok Nürnberg környékén bi.pasi ismerkedne.
Forchtenstein környékén 2 bi pasi ismerkedne.
Würzburgban ma valaki?

Anglia yorkshire?
valaki esetleg dublin környékén
Sziasztok! Nem független bi férfiként passzív srácokkal, férfiakkal ismerkednék Stuttgart környéke!