Szép napot Neked is
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 12. 03. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!
Hello! Hollandiában valaki/valakik?
Sziasztok Stuttgart környéken lányok, hölgyek??? fiatal fiú vagyok, hely is megoldható lenne.
sziasztok, németországból valaki ? chemnitz vagy környéke? 20 éves izmos srác vagyok
írj

Telt idomokert rajongo Angliaban tartozkodo fiuval ismerkednenk.
keres valaki / valakik potens 29 éves pasit Salzburg környékéröl ?...
Sziasztok!Valaki Oberwart és környékén,Burgenland??Párok ,lányok?????????Irjatok privátba köszi

Van valaki Rómából?
Frankfurt és környékén nem unatkozik senki?Sportos,vidám férfi vagyok,szinte minden érdekel.

Frankfurt és környékén nem unatkozik senki?
parok tirolbol
Sziasztok. Rosenheim környeken keresek part-vagy bi part, vekony alkatu , jo meretü ,intim borotvalt, nem dohanyzo sexcentrikus es baratsagos pasi vagyok.

Sziasztok! Mi 24-33 éves párként keresünk párokat, Bécs környékéről (illetve Bécs-Győr vonalon)
Sajnos a jövöhetet egyedül kell eltöltenem, és szeretnék egy párhoz vagy hölgyhőz csatlakozni, Salzburg környékén.
Linz környékéről se pár se lány????
Irtam emailt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 08:55

Törölt felhasználó (746589)

Sziasztok! Salzburg környékéről keresnénk fiatal párt(max 35 év),vagy szóló pasit(csak metélt jöhet szóba)...Kezdők vagyunk a többes terén...
Sziasztok! Salzburg környékéről keresnénk fiatal párt(max 35 év),vagy szóló pasit(csak metélt jöhet szóba)...Kezdők vagyunk a többes terén...
Sziasztok! Frankfurt környékéről valaki? Lányt keresünk esetleg párt.
(Mörfelden-Walldorf)
(Mörfelden-Walldorf)
Sziasztok. Svájcból van itt valaki, aki ismerkedni szeretne?Ha igen, akkor privátban kérek választ.