Van valaki Rómából?
Frankfurt és környékén nem unatkozik senki?Sportos,vidám férfi vagyok,szinte minden érdekel.

Frankfurt és környékén nem unatkozik senki?
parok tirolbol
Sziasztok. Rosenheim környeken keresek part-vagy bi part, vekony alkatu , jo meretü ,intim borotvalt, nem dohanyzo sexcentrikus es baratsagos pasi vagyok.

Sziasztok! Mi 24-33 éves párként keresünk párokat, Bécs környékéről (illetve Bécs-Győr vonalon)
Sajnos a jövöhetet egyedül kell eltöltenem, és szeretnék egy párhoz vagy hölgyhőz csatlakozni, Salzburg környékén.
Linz környékéről se pár se lány????
Irtam emailt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 08:55

Törölt felhasználó (746589)

Sziasztok! Salzburg környékéről keresnénk fiatal párt(max 35 év),vagy szóló pasit(csak metélt jöhet szóba)...Kezdők vagyunk a többes terén...
Sziasztok! Salzburg környékéről keresnénk fiatal párt(max 35 év),vagy szóló pasit(csak metélt jöhet szóba)...Kezdők vagyunk a többes terén...
Sziasztok! Frankfurt környékéről valaki? Lányt keresünk esetleg párt.
(Mörfelden-Walldorf)
(Mörfelden-Walldorf)
Sziasztok. Svájcból van itt valaki, aki ismerkedni szeretne?Ha igen, akkor privátban kérek választ.
Valaki Frankfurt am Main környékéröl?

sziasztok privatba irtam
(Ez egy válasz zooming76 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 00:19

(Mörfelden-Walldorf)
(Mörfelden-Walldorf)
Hello.Wien?
(Mörfelden-Walldorf)
(Mörfelden-Walldorf)
Helló lányok és heteró párok!
München környékén keresek kalamdokat!
Diszkréció fontos!
München környékén keresek kalamdokat!
Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Én Münchenben lakom!
Ha szimpi vagyok várom a jelentkezéseteket! (Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2013. 11. 02. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 08:37
Én Münchenben lakom!
Ha szimpi vagyok várom a jelentkezéseteket! (Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2013. 11. 02. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ulm környékén keresünk lányt, párt, esetleg férfit.
Bécs környéke? lányt vagy párt!!!
Sziasztok!Frankfurt és környékéről valaki?